Benden çok üst birisi benimle evlilik planları kuruyor?

İyice okumanızı istiyorum. Lütfen çok önemli. Normalde bu konuyu burada paylaşmazdım ama akıl danışabileceğim birisi yok. Sizden yardım istiyorum.4-5 yaşlarımı İstanbul'da geçirdim. Sonra ailem Londra'ya taşındılar şuanda Londra'da yaşıyorum. Anadil seviyesinde 2 dil biliyorum. Birazda Fransızcam var. Güzel biriyim düzenli spor geçmişim var. Benim ailevi durumum iyi. Evimiz arabamız var istediğim şeyleri alabiliyorum ama aşırı zengin değilim. Asıl konuya geçiyorum. Bu çocuk çok zengin dedelerinden kalma bir zenginlikleri var. Yatları katları var yani... Çok fazla ortamı var. Arkadaşları çok fazla. 6 dan fazla dil biliyor. Neredeyse tüm dünyayı gezmiş. Sporcu, şarkı da söylüyor. Çok yetenekli. Yakışıklı. Kısacası mükemmel biri. Benden hoşlandığını sevgili olmak istediğini ciddi düşündüğünü ileride anlaşırsak benimle evlenmek istediğini söyledi ama ben kendimi biraz ezik gibi hissettim. Çünkü benim için ulaşılmaz biri normalde ama şimdi ayaklarıma geldi ve beni sevdiğini söylüyor. Bilemiyorum. Yetersiz hissettim. Ne yapmalıyım? Kabul etmeli miyim? Yoksa red mi etmeliyim? İlişki içerisinde kendimi sürekli yetersiz hisseder miyim?
Benden çok üst birisi benimle evlilik planları kuruyor?