2 yıldır Birlikte Olduğum kız Arkadaşım Bana şimdi devamlı kafam karişik ne istediğimi bilmiyorum kafam iyi değil dedi?

2 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım 6 ay önce ülkesine taşindi sonra. Bende yanına gittim 45 gün kaldım birlikte yaşamak için başvuru yaptık şimdi o ülkenin dilini öğreniyorum okula gidiyorum ama son 1aydır kız arkadaşim bana karşi bazen farklı oluyor ve tartişma yaşadigimiz zaman bana. Söylediği şeyler kafam karişik ne istediğimi bilmiyorum sen çok değerlisin seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ayrılmak istemiyorum dedi ama kafam iyi değil ne istiyorum bilmiyorum dedi sonunda orada psikolok doktora gidecek benim ne yapmam lazıım ben Çok ilgi sevgi gösterdim herşeye her zaman tamam dedim ayrılmak istemediğim için haklı olduğum kavgada özür diledim yAni şu an aramız açık ayrılmak istedi bitti dedi Bende oke kendine dikkat et dedim. Ama şu an yazışıyoruz bana zaman ver kafam kötü destek ol diyor ama ben şimdi çok sık yazmıyorum geri çekildim gibi ama bunu da şikayet ediyor egolu havalı davranıyorsun dedi.

orada erkek arkadaşı var 17 yıllık arkadaşi onunla tekrar görüşmek istedi evli çocuk var adamın bende sorun yok arkdaşin dedim yok desem Buda kavga olucak ama flört ediyor düşünüyorum ama bunu söylediğimde kıskanç olma 17 yıllık arkadaşim evli çocuğu var. Diyor ne yapacam bilmiyorum

2 yıldır Birlikte Olduğum kız Arkadaşım Bana şimdi devamlı kafam karişik ne istediğimi bilmiyorum kafam iyi değil dedi?