Alakası yok
Çok doğru
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu aşk meşk konusunda çok saçma fkirler görüyorum. Erkekler neyi sever size söyleyim. dişi ruh sonrasında ben onsuz yapamam diyecek fiziksel özellikler ve organlar sonrada yatakta beceri. Eğer bu yazdıklarımı bir kadında bulursa bir erkek aldatma soruları sormanıza gerek kalmaz.
Yalnız soruda aldatma konusu yok
Bazıları sırf zor olduğu için elde etmek için kadının peşinden koşar ve elde edince de biter her şey.. ama gerçekten seven insan için zor veya kola yok sadece bir kişi vardır.. yani insan eğer karşısında ki kişiyi kolay elde ederse ve vaz geçerse bu zaten sevmediğini gösterir. bende aynı şekilde.. karşılıklı sevgiye güvene bakarım. eğer zorsa da zoru yaşarım
Teşekkür ederim
Severler ama elde ettikten sonra 180 derece dönüyorlar. Ha birde çokta zor olmayacaksın yoksa canları sıkılıyor seninle mi uğraşacam diye. Biraz albeni ile alakalı olan durum bence. Albenisi yüksek olan kadın zor olursa bir erkekte onu elde etmek için sonunda kadar çabalar ama albenisi yoksa hiç uğraşmaz
Evlilik ile sonuçlanmayan ilişkiler şu an alışkanlık haline geldi erkeği nikaha götüren kadın başarılıdır dünya erkeğin etrafında döner erkekte kadının etrafında döner
Al işte tamamen deşifre olmuşuz 😀
Kazanmaya alışmış kişiler için bir nevi meydan okuma haline büründüğü için zoru sevebilirler (Bunların sayısı oldukça az)
Geri kalanı için, ne kadar kolay, o kadar iyi.
Bedava peynir fare kapanında olur. Kolaysa ucunda değecek bir şey yoktur.
Cevap
25Cevap
Herkes sevdiği, beğendiği, istediği, aşki duygular beslediği ve karşılığını da gördüğü bir insan için her türlü zorluğa, engele göğüs gerer, mücadele eder. Bunu çok ta abartmaya, imkansızlaştırmaya da çalışmamalıdır...
Hiç öylesini görmedim. Erkek bu ne yapacağı belli olmaz anında pes eder 😂
İşsiz erkekler uğraş arayan erkekler zoru sever ki zaman geçsin karşı ve kendi değerini bilen erkek iki tarafın da zamanı harcamaz
Alakası yok diyen kim o %65? Bir erkeği görmezden gel ve olacakları seyret 😎
Bu ne saçma bir şey bide bunu ciddiye alıpta zoru oynayan kişilere ne demeli 😀
Hayır diyorsan benim için bitmiştir. Tacizci değilim
Doğru zoru seviyoruz ama olmayınca mesela hiç sevmemiş gibi gidebiliyoruzda
Kendi adıma evet zor hatta imkansızlığı severim
Sadece erkekler değil herkes mücadele ettgi şeyleri sever
kaçan kovalanır arkadaşlar bu her zaman böyledir :)
Erkekler süründüren kızları sever
Zor, bir yerden sonra kendisinden vazgeçirir.
Zor kolaysa! değerlidir
Alakası yok aksine basitlerin hastası oluyorlar
Her erkek bir değildir yalan
Yoo neden kolay dururken zorla uğraşalımki
Yaşlandım artık zorla morla uğraşamam ben 😀
Zoru sevsinler zaten. Kolaya kaçan erkeği istemem
Ben seviyorum
Zoru severim kolay basit geliyor
Evet
Alakası bile yok
Doğru
Alakası yok :D
Çok doğru
Kızlar nazlı olurmuş:)
Hikayeden nağmeler
Doğru 🙄
Ben sevmem
İlgilen benimle 😒😒
@İcraavukatı sen kimsin
Kaç icra avukatı tanıyorsun Allah aşkına
Sabahki haklı isyanım incelenmiş haksız bulunmuş üyeleri hedef alıp işim paylaştığım için üyeliğim sonlandırıldı😂😂😂
@İcraavukatı 🤣🤣🤣
Hiç tanımıyorum)))
Sen daha örencisşn)
Dalga geçme valla sana da dava açarım
Severim ama çabuk bikarim
Alakası yok.
Bordo bereli değiliz
Alakasi yok
Evet
zor a bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?