Yakışıklı erkeğe yafta vurmak?

Ben 20 yaşındayım kadınlardan hoşlanıyorum fakat lise zamanlarımda bana garip davranırlardı burada böyle konuştuğuma bakmayın mesela erkekler oğlum o kızlar senin için kavga ediyor biri kantine geliyor düşüyor mu böyle falan diyorlardı ben de hiçbir kızın bana bakmadığını düşünüyordum o zamanlar gerçi hâlâ öyleyim de geçenlerde bir çocuk yanındaki kıza ben geçerken bu çocuk g*y gibi davranıyor diyordu kız da kafayı yemiş gibi davrandı (ulan bak artık ya) gibisinden ama sorun şu ki bir kız yüzünden polise şikayet edildim üstelik kız benden hoşlanıyor gibi davranıyordu kızın adı Esra Aydın instagram hesabı :esrrayydn bana açık değil ama beni engellemiş işin garip tarafı böyle birkere de bir çocuk okulda sende g*y tipi var demişti hiç unutmuyorum bunları ama ben küçüklüğümden beri sadece bir kıza takıldım kızın adı kıymet Çakmak. Tiktokta 9000 takipçisi var kiymetcakmak18 diye bir hesabı var işte bu kızların benden nefret ettiğini düşünüyorum kıymet'i küçüklüğümden beri seviyordum kapısına 3 kere ayrı günlerde not bıraktım ama kız bana karşı hiçbir şey hissetmediģini söyledi ben de diyorum ki tipim madem g*y gibi o zaman kızlar niye bana bakmıyor ben de kızların bana bakmadığını düşündüğüm için yolda hiçbirine bakmıyorum şimdiye kadar hiçbir kızın gözünün içine bakmadım ama ben normalde Asperger Savant'ım (en nadir dünyada yaklaşık 100 kişide görülen üstün zeka türü) yani diyeceğim şu ki bir gözün insanları memnun etmeye odaklanırsa geriye tek gözün kalır yorumlarınızı bekliyorum

Yakışıklı erkeğe yafta vurmak?