Ben dikkat ediyorum bazı erkek sevgilisinin lafını dinliyor , yani kısaca sevgilisi ne derse onu yapıyor ona laf soyletmiyor , haksizda olsa arkasında duruyor , şunu merak ediyorum bu kadının yaklaşımı ile mi alakalı yoksa erkeğin yapısı ve huyumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkeklerin sevgililerinin dediklerini dikkate almamaları veya istedikleri gibi davranmaları, hem kişisel özelliklerle hem de ilişki dinamikleriyle ilgili olabilir. Bu durumlar her iki tarafın da iletişim tarzı, değerleri, beklentileri ve kişilikleri ile ilişkilendirilebilir. İşte bu konuda düşünülmesi gereken bazı faktörler:
- İletişim Stili: Her insanın iletişim tarzı farklıdır. Bazı insanlar daha açık ve doğrudan konuşurken, diğerleri daha ima yoluyla ifade eder. İletişim tarzlarındaki bu farklılıklar, sevgililerin anlaşmazlıkları nasıl ele aldıkları konusunda etkili olabilir.
- Değerler ve Beklentiler: İnsanların değerleri ve ilişki beklentileri farklıdır. İki kişi arasındaki değerler ve beklentiler uyuşmuyorsa, bu anlaşmazlıklara yol açabilir. Örneğin, bir kişi özgürlüğüne düşkünse ve diğer kişi daha fazla bağlılık bekliyorsa, bu tür farklılıklar anlaşmazlıklara yol açabilir.
- Kişisel Deneyimler: Her bireyin geçmiş deneyimleri ve ilişki geçmişi, nasıl davrandığını ve ilişkilere nasıl yaklaştığını etkileyebilir. Önceki ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimler, bir kişinin daha temkinli veya bağımsız davranmasına neden olabilir.
- Empati ve İlgilenme Düzeyi: İlişkideki bir tarafın, diğerinin duygusal ihtiyaçlarına ve düşüncelerine ne kadar empati gösterdiği önemlidir. Empati eksikliği veya ilgi eksikliği, anlaşmazlıklara yol açabilir.
- İlişki Dinamikleri: İlişkinin kendine özgü dinamikleri vardır. İki kişi arasındaki etkileşim, bir kişinin nasıl davrandığını etkileyebilir. Örneğin, kontrolcü bir ilişki dinamiği, bir kişinin kararlarına daha az katılımcı olmasına neden olabilir.
Sonuç olarak, erkeklerin sevgililerinin dediğini dikkate alıp almadığı, hem kadının kişiliği hem de ilişki dinamikleri ile ilgilidir. İyi bir iletişim, anlayış ve karşılıklı saygı, bu tür anlaşmazlıkları çözmek için önemlidir. İlişkideki her iki tarafın da açık olması, ihtiyaçlarını ifade etmesi ve birbirlerini anlamaya çalışması önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kadınla alakalı bir durum bu. Bazı kadınlar erkeğe sözünü geçirebiliyor erkeklerde dinliyor saygı duyuyor her dediğine falan. Ama bazı kadınlar ne yaparsa yapsın erkeğe asla hiçbir şekilde ne sözünü geçirir ne de başka birşeyi. Bence bu kadınla alakalı bir durum diye düşünüyorum ben. Erkeği elinde tutan biri ise yaptırır her dediğini.
01 Yorumla
+1 yılerkek ile ve ne kadar kaybetmekten korkup ne kadar sevdiği ile alakalı.. kısaca seven erkek hanımcı olur ve onu mutlu etmek için elbette ki istediklerini yapacaktır bazı erkekler için sevdiği kadının mutlu olması kendi mutluluğu için kâfidir işte böyle erkekler bu şekilde davranır
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılBana göre sıkıcı erkek tipi. Kendine ait fikirleri olmayan erkeklerden hoşlanmam. Yanlış yaptığımda bana bunu söyleyecek erkek isterim. Aynı şekilde ben de davranırım. Beni geliştirecek erkek isterim, cahil kalmamı sağlayacak değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
İkisiyle de alakası yok. Bir erkek gerçekten sevdiği ve evlilik düşündüğü kadının sözünü her daim dinler. Bu durum sadece değer verdikleri kadınlara özeldir.
00 Yorumlaerkeğin ezikliğiyle alakalı. eğer ezik büzük seviyorsan o şekilde köle köpek modundaki tiplerle takılacaksın. yok karakterli yöneten adam arıyoran o zaman öylesiyle takılacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin yapısı öyle benimde sevgilim öyle mesela eskisi daha inatçı dediğim dedik bi tipti insan kendi gibi birine katlanamıyor 🤣
081 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl laf tabikide kölem bi dediğimi iki etmez
- +1 yıl
ama evlenmek için sürekli ısrar eden biri ha terk ederse de çok mu umrumda olur hayır peşimde olan çok sevgili olmak için kuyruk olan
- +1 yıl
var ama gidene de ağlamam
- +1 yıl
sen benim duygularımı bilemezsin aynını erkek dese bişi demezsiniz işinize geliyor çünkü
- +1 yıl
ne alıyonuz robot mu hizmetçi mi bi insan niye evlenir aşık olduğu için mi işlerini yapsın diye mi
- +1 yıl
Evin geçimini sağlıycam napacam
- +1 yıl
çalışırsa daha fazla para getirir çalışmazsa ev işlerini yapar ben konum olarak ondan daha fazla maaş alıcam
- +1 yıl
en aşağı 22bin 2 ay sonra 28 bine çıkıcak gene maaş yükseliyor iyi iş çıkarırsam 45 bine kadar yükseliyor maaş kendi tasarımımı üretirsem daha bile fazla alırım her yolda iş bulma imkanım var ki daha şimdiden işim hazır mezun olur olmaz
- +1 yıl
alakası yok iş bölümü deniyor buna
- +1 yıl
100 bin kazanan erkek varda biz mi oturmuyoruz
- +1 yıl
işinize gelince kadın ev işi yapsın çalışsın çocuğa baksın demesini biliyonuz ama sonra da eşitlik yok diyonuz 2 yüzlüler
- +1 yıl
çalışmak erkek işiyse ben niye okuyup zaman harcıyorum lan
- +1 yıl
yıllardır çalışıyonuzda bi faydanız mı var zengin mi oluyonuz rahat rahat bişi mi alıyonuz görende çok zor bişi başarıyor sanar
- +1 yıl
tek yaptığınız oturduğunuz yerden para kazanmak
- +1 yıl
sonra önünüze hizmet bekliyonuz
- +1 yıl
bunların hepsini yaptıktan sonra neden bi erkeğe ihtiyaç duyalım bize faydanız ne
- +1 yıl
asıl senle evlenen kadına yazık öküz bi kocası olucak
- +1 yıl
yatak hayatım seni alakadar etmez zaten cinselliğe düşkün biri değil
- +1 yıl
çok isteyen eskortla evlenir
- +1 yıl
senin gibi tiplerle işim olmaz benim sevgilim gayet ideal eş
- +1 yıl
seni ilgilendirmez kimle olacağım
- +1 yıl
sen kendi hayatına bak
- +1 yıl
sende kendine köle arıyon hiç konuşma
- +1 yıl
her işimi yapsın arkamı toplasın istiyon öyle kadın sayısı azaldığı için hakaretle başarmaya çalışıyonuz ama yok artık öyle dünya yemezler
- +1 yıl
her erkek bunu ister çevremde gördüğümde o zaten erkekler işini yapan biri olsun diye evleniyor bekarken bile çalışma zorunluluğu olduğu şeyi lütufmuş gibi sunuyor
- +1 yıl
ev alsan zaten yeterince borca girmiş oluyon ona gerek yok
- +1 yıl
tek yaşamak bile lüks
- +1 yıl
sen benim gibisini rüyanda göremezsin zaten kendine hizmetçi arayan erkeklere bakan yok
- +1 yıl
özellikten tek anladığı dış görünüş olan birine laf anlatmakla uğraşamam siz güzel olupta aldatan paragöz kadınlara lâyıksınız
- +1 yıl
zaten biliyor ben düşüncelerimi kimseden sakınmam sizin gibi bi öyle bi böyle konuşmam neysem oyum
- +1 yıl
Evet öyleyim özellikle de senin gibi 2 yüzlülerin
- +1 yıl
orasını bilemezsin
- +1 yıl
Sevgilimi nefret ettiğim tip erkeklerden seçmiyorum o benim için özel üretim
- +1 yıl
asıl sana yazık sap
- +1 yıl
zorla tutmuyoruz peşimde olan çok nasıl olsa
- +1 yıl
hiçbir kız seni tercih etmiyor demek oluyor o yüzden sen hiç ilişki hakkında konuşma
- +1 yıl
bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır diye boşuna dememişler daha sözlümden ayrılır ayrılmaz sevgili buldum bana erkek mi yok seçilen sizsiniz o yüzden erkekler o kadar yoksun durumdaki cansız mankene bile halleniyor
- +1 yıl
sen onu hayranlarıma sor o zaman
- +1 yıl
varsa daha iyisi bulsun o zaman şuana kadar onu benim kadar seven olmadı ya aldattı ya terk etti
- +1 yıl
ondan 20 yılda sadece 2 sevgili yaptım zaten kolay kolay birini sevmem bağlanmam
- +1 yıl
ayn üstünlük çatışması oluyor
- +1 yıl
baskınlık zaten üstün olan tarafın elindedir karşı taraf daha pasif olmalı
- +1 yıl
o henüz olmadı olucağınıda sanmıyorum bana üstünlük taslayacak biriyle vakit kaybetmem
- +1 yıl
ama sen bu kafayla ömür boyu yalnız kalırsın
- +1 yıl
seni tercih edenin aklından zoru vardır zaten
- +1 yıl
başkasıyla olupta onun başını yakma robot arayıcısı
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Bazı kadınların ki 24 ayar saf altın olabilir belki ondan sözünden çıkmıyordur
00 YorumlaKadın ona içten bir sevgi bağlılık sunmuşsa, erkek dış ortamda ve yerde canı pahasına korur
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin otoriter olur kadınına değer verir ama her dediğini yapıp ağzının içine de bakmaz
060 Yorumla- +1 yıl
öyle erkeği kapıya koyuyorlar işte
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM sen öyle san kadın var kadıncık var
- +1 yıl
sonra dersiniz aldatıldım diye
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM tam tersi kocam sevgilim kılıbık ben gerçek bir erkek istiyorum diyor ve bize veriyor senin gibi kılıbık erkek isteyen kadınlar.
- +1 yıl
baskınlığı adamlık sanan tiplerin sonu hep hapishanedir
- +1 yıl
öyle erkek isteyen kadın kadın değildir gözümde
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM tamam bende aynı şeyi söyledim kadının ağzına bakan her dediğini yapan erkek te benim gözümde erkek değildir erkek dediğin otoriter olmalı. Senin kafada olan kadınlar kılıbık erkekle evlenip sonradan pişman oluyor az erkek ol diyorlar eşlerine. Çünkü kadının doğasına aykırı bu bir erkeğin himayesinde hissetmek ister kadın kılıbık adam da bu duyguyu veremez. Kadın da gerçek erkekle aldatır kılıbık adamı
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM senin gibi adamı parmağında oynatmayı kadınlık sanan tiplerin sonu da dul kalmak tır
- +1 yıl
hiç alakası yok burada baskın olan benim ve eğer sözüm çiğnenirse işte o zaman arkasına bakmadan kaçsın
- +1 yıl
ayh napayım ben kendini adam sanan baskın itici tipleri gider daha iyisini seçerim dul kalmakta kötü bişi değil adam bile olamamış erkeğe bakıcılık yapmaktan iyidir
- +1 yıl
yediğiniz boynuzları bile kendine yedirememişsin sen kabullenemiyorsun neyse kadının da işine geliyordur nasıl olsa anlamıyor diye
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM sen öyle san sen kimsin ki kaçacak senden embesil kölenmi var karşında sen erkek görmemişsin hayatında git kumda oyna bence
- +1 yıl
sadist birisiyle şaka olmaz gerekirse cinayet işlerim gene sözümü dinletirim sen git pısırık kızlarla ol anca senin dengin o çünkü ezikler
- +1 yıl
dayak atsan anında yıkılır zayıf varlık
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM senin gibi kılıbık eşi sevgilisi olan onlarcası geçti altımdan k. pegin olurum dedi hepside. Senin gibi kadını bir ay s. kip şutlar her erkek ortalık malı. olursun sen bu kafayla
- +1 yıl
senin gibi erkekleri aldatan kadın sayısı da çok çoğunuzda ceza evinde
- +1 yıl
anan baban sana eğitim vermediyse ben napayım metres
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM yazsana bana bir
- +1 yıl
önüne gelene vermişsin bi de utanmadan övünüyon anasının gururu
- +1 yıl
noldu lafları sindiremedin bi de ordan mı yemek istiyon
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM korkma bukadar birşeyi merak ettim
- +1 yıl
senden korkan senin gibi olsun
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM gel ozaman
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM ezik 🙂
- +1 yıl
özelden kimseyle konuşmuyorum bi derdin varsa burdan söyle
- +1 yıl
ödlek
- +1 yıl
g. tün yemiyo dimi burdan demeye
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM ruh hastası 😁😁😁
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM eğitim tasmani ağız topunu kuyruğunu hazırladım gel kim kime takacak gör
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM ezik. k. a. n. cik
- +1 yıl
hazırlaman güzel oldu hazır yapmışken geçirelim sana
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM iteat etmeyi öğreteceğim sana gel kuçu kuçu gel emrediyorum sana
- +1 yıl
bana kimse emredemez ucube kafalı
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM bana biyat edeceksin eğitimsiz k. a. nck. k. opek. gel buraya kuyruğunu geçireyim g.. ne ruh hastası seni 😁😁😁
- +1 yıl
seni çıktığın yere geri sokarım oksijen israfı
- +1 yıl
ananın vermediği eğiti seni kamçılayarak ben veririm
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM sana cimcif ile kahvaltı yaptıracağım her sabah 😁😁😁
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM şuursuz şizofren seni 🙂😁😁😁
- +1 yıl
ağzı bozuk orangutan malı
- +1 yıl
seni alıp kurtlara yedirmek lazım boşuna ülkenin yemeklerini tüketme obur ayı
- +1 yıl
ülkeyi yesen doymazsın sen şimdi
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM kes sesini kahvaltı yapıyorum birazdan vc olacak cimcif ile kahvaltı yapacaksın 😁😁😁 sessiz uysal iteatkar bir it olmayı öğreteceğim sana
- +1 yıl
bana kendini anlatma ezik
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM çok havlama barınağa veririm seni orada kısırlaştırıp kulağına plastik küpe takarlar
- +1 yıl
seni alan barınakta olmaz maalesef
- +1 yıl
kuduz köpekleri öldürürler
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM yat yere ishal olmuşum zaten cimcif için uzan
- +1 yıl
mezar kaz da içine gir sen mal değneği
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM ne oldu saftarozki konuşmayı biomiyorsun daha gerçek erkeği gördün g. tunun kapakları kaydı. Ben bu tasmayı sana takacağım zincirini elime alacağım pisuvarim olacaksın
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM gel yaz teslim ol efendine
- +1 yıl
sen misin lan erkek beyaz tavuk 🐔 sana erkek diyen varsa delinin tekidir o dikkat et de boş egon patlayınca yere çakılma g0. t lalesi
- +1 yıl
sen anca kaplumbağa efendisi olabilirsin ezik varlık
- +1 yıl
o kafanı duvara vura vura parçalarım senin
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM korkudan birebir gelemiyorsun ezik 😁 kırbaçla değil cimcif ile döverim seni
- +1 yıl
hesabın kapansın diye yapıyorum ama zekan bunu anlayamamış
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM g. tun. yiyor ise bekliyorum bukadar yeter burada
- +1 yıl
bu kadar laf sana girince utandın tabi dimi kaçmaya çalışıyon ama nah
- +1 yıl
o hesabın kökünü kurutacam
- +1 yıl
Yooo ben de kılıbık isterim
- +1 yıl
@TaşbebekNana sana olurum 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle olan bütün erkekler ihanete uğrar. Hadi %95 i olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Bence her ikiside sahiplenicilik duygusu yapiyla alakali degil gibide çikamadım işin içinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. yapı ile alakalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kısır döngüde kadının yaklaşımı %10 etkiliyor ise %90 erkeğin yaklaşımı etkiliyordur..
00 Yorumla
+1 yılKadının erkeğe davranışıyla alakalı.
00 Yorumla
+1 yılKadın sözü dinleyen erkeğin liderlik vasfı yoktur.
02 Yorumla- +1 yıl
O nedemk yaa öylee niye kadin sözu dnleyn erkk olmuyomu
- +1 yıl
@melisaeper liderlik vasfı taşımaz. Erkek olabilir.
+1 yılerkekte ki sadelikten
00 Yorumla
+1 yılErkekle alakalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekle ilgili bence
00 Yorumla
+1 yılTabi erkeğin yapısı
00 Yorumla
+1 yılYetişme tarzıyla alakalı.
00 Yorumla
+1 yılsoz gecırmek ıcın cesur olmalısın
00 Yorumla
+1 yılKılıbıklık bazen
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bazı erkekler sevgililerinin dediğinden çıkmıyor. Bu kadınla mı alakalı yoksa erkeğin yapısı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler