Konuştuğum kişiye bipolar olduğumu ne zaman söylemeliyim?

Herkese selamlar ben 2 yıldır bipolar hastasıyım ve tedavi alıyorum. Tedavi almaya başladığım süreçten beridir belirtilerim çok azaldı. dışarıdan baksanız konuşsanız bu kişide rahatsızlık var demezsiniz. ben hayatıma giren kişilere gezme tozma değilde ciddi bir ilişki gözüyle bakıyorum. Bu yüzden flört aşamasında dahi bahsediyorum bu olaydan rahatsız olduğumdan yani. Tanısalar görseler asla öyle davranışlar sergilemedigimi bilirler. Ben söyleyince sorun yok gibisinden konuşuyorlar fakat sonra yazmamaya başlıyorlar. Bu sebepten dolayı ben kimse ile konuşamaz oldum dün birine yazdım ama korkuyorum o da aynısı olur diye ne demek gerekli ilişki oturunca mı demeliyim hiç mi söylemeyim hemen mi diyeyim. Gerçekten bu konuda yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var bir insanı daha kaybetmek istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Güncellemeler
+1 yıl
Görev başarısız yine :)) önce arkadaşlık düşünüyorum dedi sonra ben arkadaş olamayacağımı söyledim. Peşinden konuşmak istemediğini söyledi. Allah böyle düşüncedeki herkesi en yakını ile sınasın.
Konuştuğum kişiye bipolar olduğumu ne zaman söylemeliyim?