İçine atmak, içine atamamak, sevilmeden sevmek, güçlü görünmeye çalışmak, ölmekten değil de yasayamamaktan korkmak...
#masukaaa
İçine atmak, içine atamamak, sevilmeden sevmek, güçlü görünmeye çalışmak, ölmekten değil de yasayamamaktan korkmak...
#masukaaa
Yalnızlık.. acıları içine atmak kimseye söylememek. ilgisizlik sevgisizlik. sarılacak kimsenin olmaması.. ya da sessizliğini kimsenin duymaması..
Yalnız değilsin, yalnız değiliz.. bizi bizden iyi duyan var.. sadece biraz yönümüzü bakış açımizi değişmek gerek.. birazcık
Yalnız olmadığımdan emin olduğum bir konu varsa, oda benim gibi düşünen insanların olduğu ablam. yani yalnız olmak da yalnız değiliz..
Sadece bu konuda yalnız değiliz her zaman bizden. daha zoru , daha kötüsü daha iyi var ve olmayada devam edecek.. bizim gibi umutlu insanlarda da
. peki Umut kimden bunu bilmek farkında. olmaz yaşamak hep hayatımızda olmali☺️🤗🤗 iyi geceler barışcan
Haklısın kesinlikle.. onca şeye rağmen önemli olan içimizde umuda ve nereden geldiğine bakmak.. sana da iyi geceler huzurlu ve tatlı rüyalar ablam 🤗🤗🌺
Kendinden fazla ödün verip beklentiye girmek. Hayattan ne zaman tat alırsınız biliyor musunuz? İnsanlardan bir şey beklemediğiniz zaman. Kendinize yaslanıp dik yürüyün hayatın tadını çıkartın.
Cevap
13Cevap
Detay=ben... yorum yapmaya gerek kalmadı
Sevilmeden sevmek, şüphe, belirsizlik.
Laftan anlamayana laf anlatmak... midem bulanıyor artık ya
😅belki anlar, belki onu kazanırım diye diye helak oldum
Bir durumu icine atmak
Ve heraeyi icinde yasamak
Ve ihanet yalan
Sigaranın canını yiyim ya. Yarın öleceğimi bilsem yine içerim
Sürekli kafaya takıp onu sorgulamak ve geçmişe takılmak
Sigaranın kanser yaptığını bildiği halde ülkenin %90 ının sigara bağımlısı olması
Cahil insanlarla aynı yerde kalmak 🤦♂️
Fazla düşünmek olabilir..
Stres üzüntü bı nevi duygularını boşaltmak için dökmek gerekiyor
Embesil insanlar kesinlikle ahs
Neredeyse hepsi var şükür 😂
Derin düşünceler
İçine atmak duygularını yaşayamamak
Sevgilinle uzak olmak artı bu uzaklığın üstüne sevgilinin askerde olması...
Yobaz insanlar bence
Dar fikirli işte o anlamda
son cümle hayatımın özeti
Yasayamamaktan korkmak..
Reis :D
Sen yazmışsın zaten
Şu an seninle aynı şeyleri hissediyorum
Rica ederim 😇
Üzüntü stres.
Kötü bir eş
eski sevgilim
Stres, aile, iş, geçim problemi ve çevre baskısı.
içine atmak
Stres...
Stres
Nargile.
Ben djdndj
stres
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?