Her Sigara içen kanser olur mu?
Evet
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben evet dedim ama cevabı Hayır. Neden evet dediğime gelirsek bak sigara belki hemen kanser yapmaz uzun zaman içersen kanser yapma ihtimali yüksek. Kanser riskini çok fazla arttırıyor. Ancak ben 2 sene sigara kullandım ama abartı derecede içmiyordum. Buna rağmen doktora gittim dedi sigara mı kullanıyorsun cigerlerini beğenmedim. Kısa zamanda bile olsa zarar veriyor. Kondisyonun düşüyor vücudun zayıf düşüyor kalp krizi kanser riskin artıyor dişlerin sararıyor paranada yazık ayrıca. Benim ailemde sigaradan kanser olup ölen kişi var babam ve babamın amcası ise sigaradan damarı tıkandı kalp krizinden gidiyorlardı azdaha onun dışında sigaradan hastalandı dedem umarım icmessin
nefes almakta zorlanırsınız
sürekli öksürürsünüz
akciğer kanseri olduktan sonra da kurtulma olasılığı yok denecek kadar az
bir de bu zehire dünyalar kadar para veriyorlar
Ama her içen kanser oluyor mu hayır benim annem hayatında bir dal bile içmedi ama Akciğer kanserinden vefat etti.
Haklısın birde birşey sorcam arkadaşlarım Sigara içer 5-6 yıldır ama hiç öksürmüyorlar ben 2 yıldır içiyorum hep öksürüyorum neden?
Bak güzelim annenden dolayı zaten riskli gruptasın, genetik etkilidir kanserde. Üstüne sigara da içiyorsun. Yapma. Şimdi kanser olmasan dahi ilerisi için büyük risk taşıyorsun. Sigarayı bırakmaya çalış ve doktora git sık öksürüyorsan. Yaşın genç, muhtemelen kanserden değil öksürüğün; ama ilerisini bilemeyiz. Hem de bir kontrol olmuş içini biraz olsun rahatlatmış olursun doktora giderek.
Bak dinle dedem yıllardır içiyo 80 yaşına geldi sigarayıda çook önceden beri içiyor neredeyse 17 yaşından beri dedem hala içiyo ama kulağı duymuyo gözü görmüyo zor yürüyo kanserden beter yaşayan ölü.
Cevap
5Cevap
50 yıldır sigara içen bir tanıdığım var, 6-7 yaşından beri içiyormuş ve hala hiçbir rahatsızlığı yok. Bünye meselesidir bu.
Dedemin babası 1912 doğumlu. 40 sene civarı sigara içmiş ama daha geçen yıl öldü.
abartılıo. yıllarca sigara icip trafik kazasndan ölenler de var
öyle olsa intihar etmek isteyen dışında içen olmazdı
cevap hayır bile olsa zararlı olduğu ortada riske atmaya ne gerek var
içende ölür icmeyende bosver 😄
olur çok içiyorsanız guatır lursunuz..
Hayır
Yüksek oranda evet.
Olmaz
tabi ki Hayır
olmaya aday
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar