Uzak mesafe iliskisi,16 saatlik bir yolculuk sonrasi bulustuk. O geldi. Durumu fazla iyi olmadigindan ve calismadigi icin ilk bulusmada ben odedim. Karnini doyursun diye bi yere goturduk ben kuzenim kardesim biraz pahali. Gittik yemedi bile cay icti, donattim masayi ama yemedi. Kuzenime para vermistim git gizlice ode diye. Kalktigimiz da odemeye gidecekti ki anladi odedigimi. Neyse baska mekana gectik okey oynayalim dedim egleniriz. Gittik sadece 6 icecek gazoz ictik. Ben lavaboya gidiyorum dedim alt kata gectim odedim gizlice. Yanina gittim caktirmadim yine ordan kalkinca anladi unuttum ne dedigini ama gulerek niye mi boyle yapiyosun dedi hatirlamiyorum, yoksa ne ara mi odedin dedi unuttum.. hediye de almistim takim esofman markali. Onuda verdim ona. O da bana 2 tee shirt almis. Baska mekana gectik o ben bide kardesim. Tost yedi kardesim o da cay icti. En sonda o kalkti odedi. Oyle macera bitti. Ben cok mu abarttim? Kuzenlerim durdurmasalardi donus biletini bile alacaktim gizlice ve ona verecektim.. ama kuzenlerim durdurdular beni..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bence oraya kadar geliyosa parası vardır. Belki normal bir yere gitseydiniz pahalı olmayan , o da yiyebilirdi bir şeyler. Acaba odeyemeyecgi için mi yemedi diye düşündüm.
Onun dışında bir sen bir o ödesin abartmaya gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılIlkinde dogru diyosun belkide.. ama iste okey oynadigimiz da ve icecek ictigimiz de gidip gizlice odeyebilirdi.. ben bazen cok atilganim.. merhametimden atiliyorum aman olsun ben oderim diye. Haa bide benim memleketin meshur tatlisi vardi 1 bucuk kilo yaptirdim ailesine gotursun yesinler diye..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hiçte abartı değil.
16 saat yoldan gelmiş, ayrıca maddi olarak da durumu yokmuş bence gayet iyi yapmışsınız. Onun tek başına hem bilet hem yol hem sizin hesaplarını ödemesi adil olmazdı. Sen onun yanına gidersen hesabı o zaman o öder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıleğer değer veriyorsan düşünceli davranarak değer verdiğini göstermişsin. Bir sonrakine de o öder.
13 Yorumla
Soran+1 yılHa bide unuttum 1 bucuk kilo da bizim memleketin meshur tatlisini aldim annesi ve babasini gotursun diye..
- +1 yıl
hepsinin de listesini tutmuşsun. Yaptım demek için yaptıysan keşke yapmasaydın. O kadar yol gelmişse bunları düşünmüş hazırlığını yapmıştır.
Soran+1 yılListesini tuttum cunku abarttim mi abartmadim mi demek icin. Liste tutmakla alakasi yok. Yani bunu bunu yaptim cok mu yaptim sormak icin
Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Ne güzel bir kadınsın sen) ama böyle yapma değerin bilinmez.
113 Yorumla
Soran+1 yılHic sorma dogru diyosun ama merhametimden dolayi dedim yaziktir durumu yok ben odeyim.. ha bide memleketimin meshur tatlisini yaptirdim 1,5 kilo verdim ailesine yedirsin diye tadsin diye
Soran+1 yılYaaaa evett yengec lanet olsun
Soran+1 yılSenin burcun ne? ;)
Soran+1 yılGuzel mis
Soran+1 yılAslanlar iyidir ya
- +1 yıl
Fedakar olmasakta zararımızda yoktur. Yardım istenirse iyimserlikle, tevazuyla yardım ederiz. Bence bizim egomuzda bencilliğimzide zararsızdır. Sadece kendimizi çok seviyoruz ve bize ilgisiz olan kişilerede fazla ilgisiziz. Ben bir tek aşk konusunda çok fedakar davranırım. (parasını ödemek anlamında değil🙂) yani çok değer verir, çok adım atarım.. Çok düşünürüm.. Ama etrafıma karşı kolay silen ve umursamayan biriyimdir. Benim tanıdığım kaç yengeç var ama 1 tanesi aynı sizin gibi. Bazıları aşırı fedakar oluyor. Senin yükseleninde yengeç herhalde))
Soran+1 yılSaydikalrin hepsi de var bende ama. Aslan burcu gibiyim ama merhametim duygusalligim var yoksa saydiklarinda var bende
Soran+1 yılKolay silerim. Egom var. beni umursamayan kim varsa silerim takmam. Cok adim atarim her konuda
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok iyi niyetlisin uzerler seni bacım bende sen gibiyim hep kaybediyoruz maalesef kıymetimizi bilmiyorlar
139 Yorumla
Soran+1 yılBugune kdr hep uzulen ben oldum da iste. Icimdeki merhameti atamiyorum ki. Durumu yok demek istemiyorum acik acik ama yok iste olsa belki gizlice odemezdim. Ama olmadigi icin gittim gizlice odettirdim kardesim gitti odedi. Ben sonra odedim. Ha gizlice odemeseydim belki o oderdi bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBu erkekler hep kendilerini kadınlardan üstün hissetmek istiyorlar o yüzden bizim gibi kadınlar onlara kendini ezik hissettiriyor miy miy elinden bir iş gelemeyen erkeği tavuk gibi talan kadınlar hep en kıymetli oluyor
Cevap sahibi+1 yılInsallah kıymet bilen birisidir ama durumu yoksa gelmezdi ya da daha uygun bir mekana gitseydiniz onu da mahcup etmeseydin
Soran+1 yılIlk gittigimiz mekana kuzenim dedi cok guzel yer diye rahat yer diye. Ama pahaliydi. tamam hadi burada ben odeyim kendim ettim. Ama 2 ci de okey oynamaya gittik. Ve 6 icecek. Icecek+okey. Bunu gidip gizlice odeyebilirdi ama. Ha belki ben gizlice gidip odemeseydim belki oderdi oyun bittikten sonra. Ama ben niye becerebildim gizlice odemeyi o dusunmedi?
Cevap sahibi+1 yılÇıkarken öderim diye düşünmüştür belki de biraz heyecanlıdir ve aklına o an gelmemiştir ya da yol yorgunu da olabilir 16 saat az değil
Soran+1 yılVallah ne biliyim.. o ben kucuk kardesim gratise girdik. Kardesim bir sey aldi. Alabilir misin dedi bana. tamam dedim. O da yanimdaydi. 100 kusur mu neydi. O cikardi kartini odemek icin tereddutlu. Ben yok dedim sen niye oduyosun dedim. Hemen yerine koydu kartini. Yani dusunuyorum da insan bir jest yapar. Der ki bu kiz ztn o kdr seyi odedi gizlice falan. Kardesi bunu istiyo bunu da ben odeyim jest yapiyim deseydi keske. Ben yok olmaz sen niye oduyosun diyince hemen yerine koydu kartini cebine. Insan biraz israr ederdi ne biliyim
Cevap sahibi+1 yılBelki gerçekten parası yoktur zor şartlarda gelmiştir belki ya da baktı zaten bu ödemeyi seviyor o ödesin diye düşündü yani biraz sen taviz vermiş gibi oldun ama işi de yoksa parası da yetersiz olabilir ayyyy aynı bensin
Soran+1 yılHa bide unuttum diyem ben ona bide paket yaptirdim 1 bucuk kilo memleketimin meshur tatlisini yzptirdim ailesine goturdun yedirsin diye
Soran+1 yılYa tamam da bende calismiyorum hazir para sonucta.
Cevap sahibi+1 yılBende sen gibiydim eşimle ilk buluştuk hesabi ben ödedim kaynanaya falan aldık annem memleketten özel salça sucuk bilmem ne getirirdi onlarda çok yok ama bizimkilerde durum var olmadığından değil bir çöp yapmadılar bana bu s*lak her şeye koşuyor diye benim kocamın da eli cebine gitmezdi nisanliyken ama para yokmuş anne baba hep kukla gibi kullanmışlar çocuğun parasına kendilerine ev almışlardı biz kirada elimiz sıfır yani ahhh ahh derdimi açtın kız hatırlattın bana o günleri herkes dul kız mı verdiniz diye laf etmişti insan bayramda bir çorap da mı almaz o yüzden biraz vicdansiz ol
Soran+1 yılDurumlari yok bide dugun yapmak istiyolar. Durumun yok bide ben dugun sevmiyorum gerek yok diyorum. Illa olacak takilar icin. Kredi cekilecek edilecek. tamam karakter onemli para degil. Ama parasiz da olmuyo. Aciyorum ve oduyorum. Odetmez belki. Ama 3 yil uzerine bulustuk. 3 yil boyunca 6 ay askere gitti calisamadi tamam normal. Ee diger zmn 10 ay calisti bu kdr. O parayla da babasinin borcunu odedi. Ne anladim bu isten. 3 yildir para yok nereye kdr surecek
Cevap sahibi+1 yılKız aynı bensin benim koca da çalışmış anaya babaya şu an ana baba bize bakmıyor olduk mu kaldık mı diye böyle ana baba oğullarını kullanmaya alışıyor evlendikten sonra da bunu bekliyor sonra hep problem krediyi sevgilinin adına cekerlerse sıkıntı oglanda ana babaya yedirmeye alınmışsa o zaman daha büyük sıkıntı yaşadığım için biliyorum hep problem oluyor bende düğün istemedim nikah olsun dedim bir düğün yaptılar 3 kuruş gidecek diye el aleme bizi rezil ettiler o kadar berbat düğün oldu
Soran+1 yılYaa canim benim ozur dilerim.. bilseydim acmazdim konuyu bu kdr girmezdim detaya. Ama anlayan biri oldugunu anladigim icin ustunde durdum.. cok haklisin vicdansiz olacaksin. Acimayacaksin.. ama yemin ederim yapamiyorum. Uzuluyorum geceleri dusunup agliyorum niye boyle boyle yapmadin diye gunah degil mi diye.. asamiyorum bu karakterimi. Ama agzimi aciyorum genel anlamada herkes icin bu konuda gelistirdim kendimi. Sende bak sakin ezdirme kendini. Bazi konuda cok merhametli davranma, ezerler adami
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil vallahi ezen eziyor merhametimizi kullanıp iyi düşün vicdanını bir kenara at çok da aman parasına yazık olmasın deme başta ne ise sonda da o oluyor kendinden taviz verme biraz verdin mi tamamdır ama ne desem boş bana da dediler ama huy karakter değişmiyor ki yapı bu
Cevap sahibi+1 yılAma işsiz adam da varma eli is tutsun krediyle is olmaz hele ki bu zamanda çalışsın kazansın birikimini yapsın öyle baba ana borcu kapatmakla olmuyor o zaman evlenip bizim başımızı yapmasınlar ana babaları ile yaşasınlar
Soran+1 yılDurumun yok dedim neyle kredi cekeceksin cektin diyelim nasıl odeyeceksin. Yapmayalim dugun gerek yok dedim. Yazik gunah dedim durumunuz da yok bide sevmiyorum hoslanmiyorum dugunden dedim. Olmaz dugun olacak ailem izin vermez olmamasina. Arkadaslarim evlendi. Ani kalsin dostlarimla ailemle. Babam cok taki takti millete. O takinin geri gelmesi lazim dedi. Keyfim oyle kacti ki.. tamam diyorum dugun nerde olacak diyorum. Onlarin bir ilcesinde. Yazdim google a salonun ismini. Kotu bir salon cok degil ama begenmedim. Dedim ki guzel degil salon niye biz merkez de yapmiyoruz dedim? O da bana bizim orada cahil cok merkezde dugun salonunu bulamazlar dedi. Orasi neresi der. Adi koyulsun konusuruz sonra dedi.. iyice sogudum vallah
Soran+1 yılAynen oyle. Bana diyo ki artik adini koyalim. Bende isin gucun yok ben istemiyorum diyorum.. babama gidip ne diyecem ki isi yok mu diyecem
Soran+1 yılHani salonu bulamamiyacaklari icin taki gelmez
Cevap sahibi+1 yılPardon da babası neden karışıyor benim esimde böyle yaptı hep aile yönetiyor çocukları kukla gibi adı düğün yaptık olacak soytariliktan başka bir şey değil sana diyeceğim şey şu bekle tamam mı eli para tutsun bak bakalım tutuyor mu o zaman adını koyun yoksa parasız olmuyor bu işler aman aman zorlamayım diye de düşünme kimse gelinim iyi demez. Benim babam ucuz salonda yapalım dusunu dedi onun altından zor kalktılar evlenince bana kaynanam Allah razi olsun demiyor da düğün kötü olmuş diyene gelin istedi o yaptı dedi sen istedin de ben sana güzel salon tutmadım mi dedi bir de beni suçlu çıkardı elalemin içinde o yüzden tavrını koy aman empati yapalım kalp kırmayalım diyince de hep kırılan biz oluyoruz düğünde güzel olsun her şeyin güzel olsun biraz para biriktirsin sevgilin tek düğünle de olmuyor bu işler bunun evlilik yolculuğu daha zor
Cevap sahibi+1 yılBiz iyi niyetimizden bir şey istemiyoruz sonra istedin de yapmadık mı oluyor bu işler çok zor iyilik yaparım iyilik bulurum yok hep çirkefler acimayanlar yaraniyir
Soran+1 yılSen ciddi misin ya. Yazik gunah degil mi senin gibi kizi kirip uzuluyolar. Sonra gelinim benim niye sevmiyo oluyo. Niye benden uzak oluyo. Al iste al. bir iyiligini gorup tesekkur etsen veya Allah razi olsun desen. Icinden gelmiyosa bile rol yap. Kalbini kazan. Ne biliyim kotuluk olmasin ya. Allah hidayet versin. Merhamet versin. Benim dugunumun iyi olacagini da hic sanmiyorum. Negatif enerji getiriyroum belki ama yoreler farkli. O egeli ben karadenizliyim. Bizde davul zurna olur. Horon olur. Halau bile cekerler. Onlar da oyle bir sey yok. Bak olabilir tabi saygim sonsuz. Ama full misket varmis. Bende full misket istemiyorum sevmiyorum hep ayni sey. Halay horon dedim o da dedi ki ailem degil aman bizim burdakiler yadirgarlar dedi halay cekmeyi, bilmezler halayi dedi, hic merak edip halay cekmiyolar, bu oyun ne derler anlamazlar meraktan kalkip oynamazlar dedi. Siz oynarsiniz dedi. Bende eslik ederim dedi. Salvar falan giyiyolar ordakiler. Bak saygim var ama dugunde ne salvari? Annesi bile teyzlerle salvar giyiyo. Ben istiyorum ki elbise giysin guzel guzel. Salvar ne
Soran+1 yılEger sen egeliysen sakin beni yanlis anlama lutfen
Cevap sahibi+1 yılBen egeli değilim ama eşimin ailesi aydınlı egeli yani biz iç anadoluluyuz mesela egede her şeyi kıza yüklerler çok bir şey yapmazlar Karadenizi bilmiyorum sizde adet nasıl ama bizde gelin el üstünde tutulur nisanj bayramı vs kurban kesilir mesela ama bunlar bir şey yapmadı genelleme değil niyetim belki de kendileri istemez ama kültür farkı çok oluyor mesela bizde erkek kadın ne kadar dayı amca da olsa mesafelidir bunlar 40 kat yabanci erkek gelir sana sarılır kültür şokunu çok yaşayacaksın
Soran+1 yılO konuda dogru diyosun. Egeliler duydugum kadariyla daha serbestler. Ege disindakiler biraz daha mesafelidir. Erkek kadinalrin arasina fazla karismazlar
Soran+1 yılHa bazilar da mesafilidir egeliler yani kisiden kisiue gore degisir genelleme yapmiyim da. Ama ege erkekrleri kadinlara dusukundurler karilarini severler diyede duydum
Cevap sahibi+1 yılAynen bu yüzden soğuk gelin damgası yedim kayinbabamin zoruna gitmiş ben saygıdan yanında gülmüyorum genelde susuyorum ya da sarılıyorum vs diye
Soran+1 yılBen sarilmam hayatta sevmem. Ama arada gül canim sey yapma bir saka yap. ya da saka yapmiyosan onlar konusurken tebessum et. Fazla da ciddi kalma. Insan gulunce gulumseyince pozitif enerji saciyo. Bence bi dene cok ciddi durma cok konusmamazlik yapma. Arada gir araya sohbet et. Ozel konuysa karisma ama genel sohbetse konus tebessum et. Sahsen yanlis anlama bende gulmeyen biriyle oturmak istemem
Cevap sahibi+1 yılÇok farklılar havadan nem kalıyorlar hele kaynanam çok alıngan 11 ay annemi görmedim ilk senem evlilikte kaynanamlarla aynı mahalledeyiz 1 ay memlekete gittim annemde kaldım diye beni evinden babamın yanında kovdu 11 ay hergun gidiyordum onlara 1 ay annemlerle kaldım diye bu kadar benciller
Soran+1 yılEe yuh yani yuh. Memleket ta neresi. 11 ay ustune gidiyosun bi zahmet 1 ay kal. Hakkindir. Hem sanane. Kocan izin verdiyse niye karisiyolar. Kocan da acsin agzini bu ne ya ezdirmesin seni. Kovmak ne ya. Terbiyesizlik yapmadin etmedin kovmak ne ya. Hangi cagda yasiyoruz anlamadim ki. Kendi kizlari yokmu aceba isterler mi kizinin kaynanasi veya kayinpederi boyle davransin
Soran+1 yılSinirlendim gece gece
Cevap sahibi+1 yılEsim ailesine karşı sesini çıkaramaz yıllardır onlara teslim etmiş kendini hani sen dedin ya babasının borcunu ödemiş diye benim ki de babasına 3. Evini alırken bütün masini birikimini vermiş bir nevi aynı durum böyle insanlar ailelerine karşı pek savunmuyor eşlerini insallah senin kayinbaban ve kayinvaliden iyi insanlardır ama sana sunu soyleyim nişanlık süreci evliliğin fragmaidir ben o dönemde esin çok ağladı işte üzüldü ayrilamadim sen benim gibi olma kendini düşün sonrası hep hüsran kimse adam yerine koymuyor sınırlarını herkese koy ki herkes seni uzemeyecegini bilsin empati yap ama dozunda abartma bırak insanlar zorlansin yipransin kendini yıpratma kimseye yaranamazsın
Soran+1 yılUzak mesafe iliskisinde nasl taniyacaksam ailesini. tamam Şu an taniyorum ama yine tanimiyorum. Uzaktalar.. hareketlerini bilmiyorum etmiyorum tam. Ben simdi birakirsam beddua almaktan korkuyorum. Hakkini helal etmezse falan
Soran+1 yılBenim tanidigim var sevgilimi arastirdi nasıl birileri diye. Sevgilimin babasi sorumsuzmuş. Ama sevgilim iyi bir cocukmus.. baska bilgi de yok
Soran+1 yılSinirlarimi koyacam gercekten dogru
Cevap sahibi+1 yılBenim de eşim çok iyi zaten bende ailesi ile evlenmiyorim diyerek kabul ettim wsimi evim ayrı kapımı örterim diye ama öyle olmuyor gurbete geliyorsun yalnızsın tutunacak dal arıyorsun bir taraf hep köstek oluyor eşimin ailesiyle azıcık kırgın olsak bu eşime yansiyor o üzülüyor bu sefer bize yansiyor inan bu süreçte ayrılığı bile düşündüm bir de babası sorumsuz dedin ya bazı anneler kocasından sevgi saygı görmeyince oğlunu kocası yerine koyuyor ve evlendikeleri zaman gelinlerini kıskanıyor sanki gelini değil kumasi zannediyor bu süreçte inan çok ağladım kac kere bosanmak geçti içimden eşime de diyorum biz ayrılırsak ikimizin sorunu için değil senin ailen yüzünden olur diye sadece eşinin iyi olması yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılBir de bu iyi çocuklar hep kullanılır her iş ona yaptırilir bütün sorumluluk ona verilir herkesin derdine o koşar bu sefer karısıyla olan zamandan taviz verir bu onun mecburiyeti olur yapmadığı zaman da suçu olur
Cevap sahibi+1 yılAyni surec bende hep Allah rızası diye bırakamadım inan üzmekten korktum ama sinra ben üzüldüm
Soran+1 yılKocan iyi ama seni ayri tutsun artik. Anne anne bi yere kdr. Anne ayridir tabi hakki odenmez ama seninle evlenmis. Biliyoki anlamasamiyosun ne biliyim destek ciksin sana veya uygun bir dille annsiyle konussun. Yapma etme diye. Belkide yapti bilemem gormedim hakkina giremem. Ama nereye kdr kaynanala boyle olacaksin. Yokk bosanma ya. Dayak yemedigin surece aldatilmadigin surece yikma yuvani kaynanan icin. Negatif enerji sacma iliskine. Cozumu sabir ve dua. Dini inancini bilmiyorum ama inancliysan Allahla konus icini dok. Ztn Allah kulunu yalniz birakmaz. Bu belki senin imtihanin. Bilemezsin. Dua et. Ne biliyim namaz kil kilmiyosan eger. Akil vermek gibi olmasin yanlis anlama. Kaynanan keyfini kaciriyosan sende keyfine yerine getirecek bir seyler yap bul uygula. Eglen muzik dinle dizi izle sevdigin yemegi yap kocani sevindir. Kaynani ipleme. Bak kocanla arana giriyosadz gorecekki iplemiyosun.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Allaha havale ediyorum zaten ama gurbet bur yerde canına tak ediyor ben yurtdisina geldim dil okulu vs derken çok yorgunum bir de evin işi vs bir de özlem var sudan sebeplere kavgalar çıkıyor bende sesimi çıkaramıyorum büyükler diye eşim de sessiz öyle savunayjm şeyi yok Rabbım başka dert vermesin sınav dünyası ama sen kendini ezdirme herkes yerini bilsin yaşadıklarım sana tavsiye olsun çünkü okurken dedim ya bu benim miyim diye karakterimiz ayni çok merhamet iyi bir şey değil duygularını kenara koy mantığını dinle Rabbım güzel insanlarla karsilastirsin inşallah ömür boyu mutlu olursun 🤗
Bir sen ödersin bir o öder fazla abartma bu kadar iyi niyetli olma değerini bilmezler sonra kullanırlar hep seni
00 Yorumla
+1 yılKendini ezik hissettiriyorsun adama yapma. Bazen bırak o ödesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOylede durumu olmadigi icin dedim ben atiliyim. Ve ben her konuda fedakar biriyim hem atilgan biri oldum..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOha gerçekten bu kadar şey yaptın mi umarım gerçekten değecek biridir
05 Yorumla
Soran+1 yılKnk napiyim.. durumu yok. 900 tl verdi otobus parasi. Donus de 900 tl. Bide gelip lokantiyi falan odemesine acidim.. ben yapamiyorum ki..
- +1 yıl
Ya Anlıyorum tamam da zaten uzak mesafe senin için harcama yaptığı yok iki üç ayda bir gelip parayı gözden çıkarsın ki çok bi şey değil hep o ödesin demiyorum ama sen otobüs biletini bile ben alacağım demişsin... dediğim gibi umarım senin gibi iyi niyetli, düşünceli birini hakeden ve bilincinde olan biridir
Soran+1 yılKardeslerim kuzenlerim senin gibi dediler ztn.. ama ben dayanamadim gizlice yaptim.. gizlice yaptim cunku kardesimi yolladim. Lavaboya gidiyorum diyip odedi. Digerinde ben lavavoya gidiyorum diyip ben odedim ruhu duymadi cunku odeme yeri baska taraftaydi. Aceba gizli yapmasaydim ve odeme kismina ikimiz gitseydik belki oderdi
- +1 yıl
Erkek arkadaşında kötü hissetmiştir gizlice ödemek bi kadının yapacağı hareket değil kasaya gidince söylerdin zaten her neyse bitti gitti bir daha böyle şeyler yapma sonra alışır cebinden yer
Soran+1 yılTamam dir
Aynen biraz abartmışsın ama bazı yerlerde ödemen normal tabi
00 Yorumlaİşsiz olması uzun vadede sorun olacak bunu hepimiz biliyoruz değil mi:)
00 Yorumla
+1 yılEnayi olma kızım bizimki de uzak mesafe ilişkisi bende böyle bir şey yapsa suçlardım ben bankamatikmiyim😂 ben zaten aile parasıyla geciniyorum benim manita ilk yanıma geldiğin de bana birşy ödetmemek icin kırk takla attı
03 Yorumla
Soran+1 yılEnayilikle alakasi yokki. Hep gizlice odedim. Durumu yok diye. Gizlice odedim anlamadi bile
- +1 yıl
Bir yaparsın ikincisi gelir sen bu insanla bi yuva kurmak istiyorsan ileriyi de düşünmen lazım öyle takılıyorsan sen bilirsin
Soran+1 yılGizlice gidip odemeseydim belkide oderdi. Ben firsat vermedim o yuzden.
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Abartmışsın gibi ,
03 Yorumla
Soran+1 yılDurumu yok diye ustlendim napiyim
Soran+1 yılYapacak bir sey yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım