Ben hesapları ödeyerek abarttım mı?

Uzak mesafe iliskisi,16 saatlik bir yolculuk sonrasi bulustuk. O geldi. Durumu fazla iyi olmadigindan ve calismadigi icin ilk bulusmada ben odedim. Karnini doyursun diye bi yere goturduk ben kuzenim kardesim biraz pahali. Gittik yemedi bile cay icti, donattim masayi ama yemedi. Kuzenime para vermistim git gizlice ode diye. Kalktigimiz da odemeye gidecekti ki anladi odedigimi. Neyse baska mekana gectik okey oynayalim dedim egleniriz. Gittik sadece 6 icecek gazoz ictik. Ben lavaboya gidiyorum dedim alt kata gectim odedim gizlice. Yanina gittim caktirmadim yine ordan kalkinca anladi unuttum ne dedigini ama gulerek niye mi boyle yapiyosun dedi hatirlamiyorum, yoksa ne ara mi odedin dedi unuttum.. hediye de almistim takim esofman markali. Onuda verdim ona. O da bana 2 tee shirt almis. Baska mekana gectik o ben bide kardesim. Tost yedi kardesim o da cay icti. En sonda o kalkti odedi. Oyle macera bitti. Ben cok mu abarttim? Kuzenlerim durdurmasalardi donus biletini bile alacaktim gizlice ve ona verecektim.. ama kuzenlerim durdurdular beni..

Ben hesapları ödeyerek abarttım mı?