ÇOK KÖTÜYÜM NOLUR YARDIMCI OLUN?

Merhaba. Öncelikle benim 4 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla sosyal medya uzerinden tanistik ve birbirimizi çok sevdik yuzyuze de gorustuk. Hatta bana birsuru hediyeler aldi surekli bana birseyler almak istiyordu. Tabi guzel oldugu kadar anlasamadigmz zamanlarda oldu. Daha oncesinde bazi konular yuzunden ona yalan soylemek zorunda kalmistim yine herseye ragmen beni affetti.

Onunla ilk tanistigimizda sosyal medyadan tanistigimiz icin once guvenememistim o nedenle oturdugum semti soyleyememistim. Yalan soylemek zorunda kaldim. Sonrasinda da bunu ona aciklayamadim çok korktum. Cekindim.

Fakat 3 gun once kendisi bilgilerimden adres bilgilerime ulaşmış ve gerçegi ogrendi. Bana cok kizdi. Onunla konusmaya calisiyorum konusmak istemiyor bana ne zaman dogrularla gelirsen o zaman konusuruz dedi ve 2 gün önce bana hicbiryerden yazma engellerim seni dedi.2 gündür konusmuyoruz

Wpta paylaştığım şeylere bakıyor. Bugün ona upuzun bir mesaj gönderdim. Onu cok sevdigimi, beni affetmesini ve birdaha onu üzmeyeceğimi söyledim. Bir dünya şey yazdım fakat bana görüldü attı.

Sizce ne yapmalıyım onu cok seviyorum bana geri donecek gibimi? Onu geri kazanmak icin ne yapmaliyim nolur yardimci olun sacma cevaplar atmayin. Simdiden tesekkurler

ÇOK KÖTÜYÜM NOLUR YARDIMCI OLUN?