Merhaba. Öncelikle benim 4 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla sosyal medya uzerinden tanistik ve birbirimizi çok sevdik yuzyuze de gorustuk. Hatta bana birsuru hediyeler aldi surekli bana birseyler almak istiyordu. Tabi guzel oldugu kadar anlasamadigmz zamanlarda oldu. Daha oncesinde bazi konular yuzunden ona yalan soylemek zorunda kalmistim yine herseye ragmen beni affetti.
Onunla ilk tanistigimizda sosyal medyadan tanistigimiz icin once guvenememistim o nedenle oturdugum semti soyleyememistim. Yalan soylemek zorunda kaldim. Sonrasinda da bunu ona aciklayamadim çok korktum. Cekindim.
Fakat 3 gun once kendisi bilgilerimden adres bilgilerime ulaşmış ve gerçegi ogrendi. Bana cok kizdi. Onunla konusmaya calisiyorum konusmak istemiyor bana ne zaman dogrularla gelirsen o zaman konusuruz dedi ve 2 gün önce bana hicbiryerden yazma engellerim seni dedi.2 gündür konusmuyoruz
Wpta paylaştığım şeylere bakıyor. Bugün ona upuzun bir mesaj gönderdim. Onu cok sevdigimi, beni affetmesini ve birdaha onu üzmeyeceğimi söyledim. Bir dünya şey yazdım fakat bana görüldü attı.
Sizce ne yapmalıyım onu cok seviyorum bana geri donecek gibimi? Onu geri kazanmak icin ne yapmaliyim nolur yardimci olun sacma cevaplar atmayin. Simdiden tesekkurler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayatım online olarak tanıştığınız için güven problemi yaşaman normal fakat dört yıldan sonra sence söylemen daha mantıklı olmaz mıydı. Yani, sana söylemem gereken bir şey var, diyip durumu anlatsaydın en azından yumuşatma şansın olurdu, bence kızmakta gerçekten haklı, kim olsa sinirlenirdi. Umarım barışırsınız
Çok pismanim yeniden mesj gonderdim birz konusabilirmiyiz eger musait olursan seninle bulusmak istiyorum sen gelmesen bile ben gelecegim seni bekliycem dedim
Henuz daha cvp vermedi ama cok uzuluyorum. Ne yapicam bilmiyorum çok pişmanım sence ne yapmaliyim
Bence yanına falan git cevap vermezse ben geldim buluşalım de, büyük bir şey yapman gerekiyor ki önemsendiğini anlasın
Cevap verdi yazma diyorum engelliycem yoksa dedi😔ne yapmam gerek bilmiyorum. Evine hediye mi yollasam acaba beni affet diye. Ama daha öncesinde böyle bir şey yapmamıştım onun için sinirlenebilirmi sence
Bence yapabilirsen evine git, yoksa ufak bir hediye gönderebilirsin manevi değeri yüksek olsun. Karşı taraf haklı ama seni de üzmek istemiyorum yani sizin ilişkiniz sonuçta balım sadece sen düzeltebilirsin
Evine gidemem çünkü bana daha cok sinirlenebilir. İsimsiz bir hediye yollayabilirim
Yüzüne karşı o kadar sert davranamaz bence yani eğer gerçekten seviyorsa ama şimdilik biraz zaman ver sakinleşmesini bekle öyle harekete geç
Onun evine daha once hic gitmedim kaybolabilirim
Bence sen gidemeyeceğini söylemek istemiyorsun, manevi bir hediye gönder bebişim en mantıklısı bu ama söylediğim gibi biraz zaman ver. Sakinleşsin kafa dinlesin, en az 24 saat geçsin 48 saat içinde ara mesela
Ona hediye yolladım. Fakat kim oldugumu belirtmedim. Zaten hediyeyi gordugunde anlayacaktir benim oldugumu
Hediye yolladim fakat iyimi yaptim bilmiyorum😔😔
Umarım barışırsınız hayatım, olmazsa yine yazabilirsin, başka bir şey düşünürüz. Bu arada kargonun ulaşması birkaç gün sürebilir. Yarın çiçeksepetinin aynı gün teslimat seçeneğinden çikolata buketi falan da gömderebilirsin
Ciceksepetinden bir sey almistim fakat numarasini girdigim icin anlamis ona hediye yolladigmi ilk iptal etmemi istedi fakat sanirim biraz bana karsi yumusadi.
Sevindim balım, düşünüldüğünü hissetmek herkesi mutlu eder sonuçta, biraz üzerine düşmelisin bence bu aralar samimiyetinden emin olmalı
Evet. Bende öyle düsünüyorum. Kalp falan gonderdi bana ama hayla tiripli gibi. E artik nazini da cekicem bir sure insallah hersey yeniden eskisi gibi guzel olur
İnşallah balım gizlediğin başka şeyler varsa da ileriye doğru uygun bir dille söyle yoksa aynı problemler sürekli devam eder
Doğru soyluyorsun. Yardimci oldun teşekkürler
Rica ederim canım mutluluklar
Teşekkürler❤️❤️
Rica ederim tatlımmm
Merhaba yeniden. Sevgilime sabah gunaydin yazdim oda gunaydin yazdi. Sonrasinda onunla konusmak istedim aşkım dediğim icin bana aşkooom samimi degiliz o kadar dedi boyle olacaksan yazmiycam dedi ve konusmak istedigimde musait degilim bb diyor soguk sekilde. Benden ayrildimi anlamadim
Sence ısınacak gibimi duruyor bana karşı
Sana hala kırgın olduğu için bu şekilde davranması çok normal, gerçekten kırıcı konuşuyormuş aslında. Bence üzerine biraz düşmen gerekiyor, ilgili davranmaya çalış, onu düşündüğünü belli et. Isınmayacak olsa hiç cevap vermezdi bile, yoluna da bakabilirdi sonuçta
Haklisin. Canim cok aciyor😪😪onu çok özledim
Umarım aranız düzelir ama bu süreçte soğuk yapması normal, kim olsa kırılırdı yalan söylenmesine özellikle dört yıldan sonra
Bencelerimde bir sey paylastim ona bakabilirmisin
evettt