Aşk İlişkileri Aşk konusunda kendinizi şanslı buluyor musunuz? u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aşkta kendinizi şanslı buluyor musunuz? Buluyorum Bulmuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk konusunda kendinizi şanslı buluyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır maalesef aşka da inanmıyorum zaten 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Şanslı olsaydım şu an kolumda bir sevgilim olurdu beni seven olurdu öpen koklayan sarılan bir insan olurdu 1 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tabii ki bulmuyorum. Metin şentürk bile aşk konusunda benden daha şanşlıdır. Eee boşuna dememişler aşkın gözü kördür. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen öyle ya aşk kim biz kim. Neyden yana şansımız olduki aşktan meşkten yana şansımız olsun. Kimse ne sevgimizi gerçekten hakediyor nede aşkımızı bence. Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neyse ki öyle bir derdim yok çok şükürÖnce hayat kurmak lazım, hatta hiç evlenmemek lazım 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen öyle katılıyorum bende ayni fikirdeyim. Evlilik kadar saçma bir durum yok bence bu hayatta. Bence evlilik falan pişmanlıktır diye düşünüyorum. Yorumla xunixx +1 yıl Keessinlikle Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bulunacak bir tarafı yok ne kadar saçma işler 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Cengizay82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Karşılığı varken kendimi şanslı hissediyordum tek başına olunca da şanssız hissetmeye başladım 1 0 Yorumla
rahime_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Asla bulmuyorum sevilmedim... koskoca 7 yılda sevemedi🥺 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aman boş ver sevmesin kimse. Kimsenin sevgisine muhtaç olma. Zaten ben kimsenin kimseyo gerçekten sevdiğine ettiğine falan asla inanmıyorum. Yorumla rahime_22 +1 yıl Neyim eksik diye hep düşünürüm... bir tek o beni çok sevsin isterdim o kadar başkasını istemem Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Aşktan uzak bir mekandayım. Kendimi zorlasam da şansım olmaz 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır hiç şanslı değilim 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bu konuda bende kendimi hiç ama hiç şanslı bulmuyorum. Bence kimse kimseyi gerçekten sevmiyor hepsi çıkar peşinde olan iliskiler. Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sans bana her konuda totosunu dönmüş 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karşılıklı olursa şanslı onun dışında ise şanssız 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır bulmuyorum 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende bu konuda kendimi pek şanslı bulmuyorum şahsen. Yani nerede bizi öyle karşılıksız beklenti içerisinde olmadan gerçekten seven insanlar. Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Buluyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. bulmuyorum 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşka uzak biriyim 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Galiba öyleyim 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır… 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kumarda daha iyiyim 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır maalesef aşka da inanmıyorum zaten
Şanslı olsaydım şu an kolumda bir sevgilim olurdu beni seven olurdu öpen koklayan sarılan bir insan olurdu
Tabii ki bulmuyorum. Metin şentürk bile aşk konusunda benden daha şanşlıdır. Eee boşuna dememişler aşkın gözü kördür.
Aynen öyle ya aşk kim biz kim. Neyden yana şansımız olduki aşktan meşkten yana şansımız olsun. Kimse ne sevgimizi gerçekten hakediyor nede aşkımızı bence.
Neyse ki öyle bir derdim yok çok şükür
Önce hayat kurmak lazım, hatta hiç evlenmemek lazım
Aynen öyle katılıyorum bende ayni fikirdeyim. Evlilik kadar saçma bir durum yok bence bu hayatta. Bence evlilik falan pişmanlıktır diye düşünüyorum.
Keessinlikle
Bulunacak bir tarafı yok ne kadar saçma işler 🤷🏻♂️
Karşılığı varken kendimi şanslı hissediyordum tek başına olunca da şanssız hissetmeye başladım
Asla bulmuyorum sevilmedim... koskoca 7 yılda sevemedi🥺
Aman boş ver sevmesin kimse. Kimsenin sevgisine muhtaç olma. Zaten ben kimsenin kimseyo gerçekten sevdiğine ettiğine falan asla inanmıyorum.
Neyim eksik diye hep düşünürüm... bir tek o beni çok sevsin isterdim o kadar başkasını istemem
Aşktan uzak bir mekandayım. Kendimi zorlasam da şansım olmaz
Hayır hiç şanslı değilim
Aynen bu konuda bende kendimi hiç ama hiç şanslı bulmuyorum. Bence kimse kimseyi gerçekten sevmiyor hepsi çıkar peşinde olan iliskiler.
Hayır şansızım bu konuda
Yok bulmuyorum.
Sans bana her konuda totosunu dönmüş
Karşılıklı olursa şanslı onun dışında ise şanssız
Asla ve asla bulmuyorum
Hayır bulmuyorum
Aynen bende bu konuda kendimi pek şanslı bulmuyorum şahsen. Yani nerede bizi öyle karşılıksız beklenti içerisinde olmadan gerçekten seven insanlar.
Buluyorum
Hayır bulmuyorum
Buluyorum
bulmuyorum
Aşka uzak biriyim
Galiba öyleyim
Hayır
Hayır…
Bulmuyorum
Kumarda daha iyiyim
Bilmiyorum
Hayır