Ben cikss güzeller pek şansli olmuyor ne yapalım. Allah çirkin şansı versin djdjdj
Ya siz ya siz
Ya siz ya siz
Hoşlandığım kız diye yanlışlıkla başka kızla sevgili oldum (bu durumu fark etmem 2 ay sürdü üzerinden 1 ay geçince sevgilime durumu anlatmıştım sorun olmadı) 4 yıl sürdü sonra anlaşamayıp ayrılmıştık tabi bu ilişki hayatıma olumlu yönde çok şey kattı demem o ki bunun üstüne şans görmedim 😄
Düzeltme yapıyorum 6 yıl sürmüştü
Lise de okula giderken otobüste görüyordum kızı tabi o zamanlar utangaç birsiydim yarı yıl tatilinde sosyal medya da görünce yazdım ama yanlış kızmış 😄 ama sevgili olduğum kızın pp si o kıza cidden çok benziyor hala yanlış kız olduğunu kabul etmiyorum 😄
Fark ettikten 1 ay sonra felan söylemiştim bence doğru olan bu, sonuçta zannettiğim kişiye karşı sadece görünüşünü beğenmem vardı ama aşık olduğum kişi sevgilim olan kişiydi zaten bu aramızda gülüp geçilen bir olay oldu ayrıldığımız da en çok kırıldığım nokta çocuklarıma annenizle böyle tanıştık diyememek oldu 😄
Artık sevmediğini söyledi bitirdik sorgulamadim fakat aldattigini düşünüyorum benden ayrıldıktan 2 3 ay sonra nisanlandi 1 yıla evlendi benden sonra bu kadar hızlı ilerleyemez
Pek umurumda olan bir şey değil 🤷♂️
Doğru kişide gözüm yok artık, ileride ne olur bilmem ama evlenmeyi düşünmüyorum, umarım da düşündüğüm gibi olur
Cevap
13Cevap
Evet. Hatta aşkta o kadar şanslıydım ki ileride biri sorarsa: "Neden bu kadar şanssızsın? Hayattaki bütün şansını nerede harcadın?" diye, gururla "Aşkta" diye cevaplayabilirim :D
Nerde hayatı şans eseri yasıyorum fırsatımızmı olduki işten güçten
Güzelliğimizde yok şansımızda sjsjjs
Cok sansliyim hic yasayamadim
tabiki şansız taraf düştü bana
Maalesef hiçte şansım yoktur
Hayır maalesef allah çirkinlerede şans vermiyor.
canım gibi kullandirdim hep kendimi
Hiç şanslı değilim avrupa'da yaşadığım halde
Kesinlikle hayır.
Pwk drgil
Hayır
Çok şanslı sayılmam
Aşk mı ne o
Şanslıyım evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?