bir kere fb olunca cinsel ihtiyacım olduğunda hep ona gitmek istiyorum ama fb olunca o erkeği kaybetme ihtimali oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yani niye olmasın ki. Düzenli iliski yapabilir, senden soguyabilir, baskasiyla olmaya karar verebilir yani mümkün
aynı anda benimle de olamaz mi
Sevgilin olsa ayni anda fb ile de olur muydun? Olurdun diyelim ama yani bu kişisel bir tercih olmak istemezse niye diyemezsin
yok erkek daha rahat olabilir gibi geldi. ama anladığım düzenli ilişki yaptığında şutlayacak sürekli ne zaman şutlayacak diye mi beklicem :D yapmamak en iyisi
Araniz iyi olduğu sürece muhtemelen bırakmayacaktır yani
yine de istediğimde reddetme terk etme durumu var yani o zaman değmez ya
Ya ikinizin ortak kararı elbette görüşmek istemezseniz kapanır biter bu evlilik değil ki ☺
Fb zaten sevgililik gibi bişey değil. Canınız çekince görüşürsünüz. Soruyu anlamadım.
nasıl bir şey bilmiyorum ki hiç yaşamadım
Hiçbir duygusallık barındırmayan ve sadece cinsellik olacağı zaman görüşen iki kişi.
bu görüşmenin sıklığı ne zaman oluyor ki mesela canınız çekince dedin ya birinin canı isterken o an diğerinin istememe durumu falan oluyor mu mesela
Aşıl soru sen ondan sıkılınca gidermi yoksa a. m die peşinde sapikmk olur
İhtiyaç doğrultusunda hareket eder terketmez kalktığı 🍌zaman seni arar
emin miyiz :D fb yapıp sonra ona güvneip ortada kalmak istemiyorum ihtiyacım olduğunda.
1 yıl boyunca fb hizmeti verebilirim dürüst FB yim ben🤣🤣🤣
1 yıllık üyelik diyorsun :D
Evet bıraktı etti deme diye sadece 1 yıl Max sözleşme detayları condom kayganlaştırıcı benden kahveler senden
bende böylesini arıyorum istiyorum düşünürsen neden olmasın?
sen kendini bu kadar düşürdüğüne yanmıyorsun? seni bırakıp bırakmayacagına yanıyorsun he
niye düşürmek olsun kadınlar cinsellik yaşayınca neden hemen utandırma yapıyorsunuz :D evlenene kadar bi kişi bulup onunla devam etmek istiyorum daldan dala atlamaktansa :D birlikte olduğum kişi sayısını artırmamak için
kadınlar cinsellik yaşar ama sevgili olursun. veya tek gecelik vs. ama erkek te olsa kadın da olsa fb ılıskılerınde bana göre dusukluktur: ask yok duygu yok sadece cınsel tatmın var bu cok sacma demek ıstedıgım de o bır ınsan olarak kendını nasıl o duruma dusurmussun. son cumlelerın bıle yasının daha kucuk oldugunu gösterıyor uzuldum sana
tek gecelik düşüklük değil ama fb mi düşük? zaten evliliğe varmayan sevgililiklerin fb'den farkı ne ki? erkekler cinsellik için seviyor rolü yapıyor sonra evlenmiyor bunun fb'den farkı ne edebiyat yapmadan anlatsana bir?
sn arkadasım hıc olmasa sa yoklukta gıder olmuyorsun veya cepte görunen kadın olmuyorsun ıyı moralım bozum gel bakım altıma ıyı * ıstıyorum gel bakım altıma ya sabır arkadasım lutfen. AMA LUTFEN. kadınlıgından suphe ettırme
kendım ıcın söylemıyorum cepte görünen kadın olacagına ıp senın elınde olsun
ben sevgililik de yaşadım sevgili olunca duygular bitince terk ediliyosun sevgililiğe hiç güvenilmez
bak bır ınsanla bırlıktelık yasarsın ılerısı olur olmaz o ıkınıze kalmıs bırsey sadece suc karsıda yok her defasında suc karsıda dıyenler psıkolojık hastadır kabullenmezler. ben senın ıcın dıyorum fb olacagına sevgılı ol barı duygusal yakınlık var veya tek gecelık yap bır daha ırtıbat kurma ama kurup fb oluyorsan senı sadece becermek ıcın arayacak
bugüne kadar 1 sevgilim oldu emin ol sevgili olup duygusal beklentiye girip yarı yolda bırakılmak daha kötü
kötü değil demedim ama sırf o nedenden dolayı da bu duruma ınsan olarak kendını dusurme? anlatmak ıstedıgım o
Yetersiz olursan evet.
Canı sıkılınca geçer
evliler nasıl sıkılmadan yıllarca yapıyor? evlenince kadın daha mı güzel gelmeye başlıyor?
Fb bahsediyorsun amaç sonuç belli yani
Sen GS yi seç 🤭
Fenerbahcem hicbir zaman terk etmez
hahahahhahahahah
bi biz bulamadık fb
yasayip gör
Neden ortada kalasın ki var mı FB peki
Evlenene kadar hizmet verebilirim djdjd
Ne dersin gizli
Ordamisin ya
Olabilir
Olmaz merak etme
Olmaz
Sana bagli bu
İğrenç bir durum
tamam abi sevgili olan cinsellik yaşayıp evlenmeyenler de iğrenç o zaman
evlenmeyen herkes iğrenç püüüüü :D
Evet öyle
Abi değil ablanım
kafanıza yazik ya sanki her yerden evlilik teklifi yağıyor da biz yok ya evlilik dışı yaşıcazz diyoruz :D
Senin kafana yazık, ilişkisiz yaşayamıyor musun?
Yanlış yolda yürürsek doğru adreslere ulaşamayız
insan sosyal bir varlıktır ilişkisiz yaşayamaz mısın utandırmasını yapıp insan doğasıyla çelişiyorsun bence
İnsan iradeli bir varlıktır elbette ilişki yaşar ama sınırlar içerisinde, her önüne gelenle yapanların fiziksel ve ruhsal sorunlarını görüyoruz, toplumsal yapıyı da bozuyorlar
her önümüze gelen olmasın diye sabit bi kişi bulmaya çalışıyoruz, suç bizde sanki, erkekler evlenme teklif etmediği sürece kadınlar evlilik dışı yaşayacak bu böyledir
Fb yapmışsın bir de normal gösteriyorsun bunu😒 cinsellikten başka bir işin, hobin, vasfın yok mu? Evlilik düşünmeyen bir erkekle niye konuşuyorsun mesela, ya da görücü usulü dene
görücü usulu ne ya kardeşim cinselliği tabiki de bu yaşlarda yaşamamız gerekmese en aktif bu yaşlar mı olurdu senin insan doğasından haberin yok mk evlilik düşünen erkek nerde göster gidip yalvarcam
O zaman bu b*k çukurunda dolanmaya devam et, tabii ki fb yapan birine ciddi ilişki, aile isteyen erkek gelmez, sen zaten evlenmeden onlara her şeyini veriyorsun değerini düşürüyorsun, bu sadece kadın için geçerli de değil fb yapan, evlenmeden birine dokunan bir erkeği normal kızlar istemez
Evlenip ne yapacaklar mesela? Sürekli seks üzere yaşarsan o kişi seni sadece obje olarak görür, karakterini sevmez
çok romantiksin anladık sen hiç 31 de çekmiyorsun seks de yapmıyorsun cinsellik tü kaka
haftada 1 bile olsa evlen diyorsun fb yapma diyorsun
sadece seks için evlenilmez, iyi günde kötü günde yaşlanmak için, sevgi bağı olduğu için evlenilir ama sen sevmezsin bu konuları boş ver
Sevdiğin, evli olduğun adamla özel olmak nerdee, sırf cinsellik istedin diye elin adamıyla yapmak nerdee
Sonra fb ne aşık olursun evlenek diye yalvarırsın ama o istemez
Var mi peki fb
yok ama evlenene kadar fb yapmak istiyorum
mesaj atabilir misin
orada mısın