Flört aşamasında gösterdiğimiz yoğun ilgi neticesinde ilgiye bağımlı hale gelen kişiye olan ilgiyi, sevgili aşamasında azalırsak, bağımlısı olduğu ilgiyi başkasında mı arar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört aşamasında gösterdiğimiz yoğun ilgi neticesinde ilgiye bağımlı hale gelen kişiye olan ilgiyi, sevgili aşamasında azalırsak, bağımlısı olduğu ilgiyi başkasında mı arar?

Flörtüm olmadı ama bence aşırı ilgi ya da ilgisizlik olmamalı. her şeyin fazlası ilişkinin başında kötü olur ve zaten gerçekçi gelmez. bunun yerine daha mesafeli ama ilgili olmak daha güzeldir her zaman. çünkü fazla ilgiden dolayı belki de karşı taraf bunalır ya da Flörtken böyleyse evlenince ne olur falan der.
Bence hiçbir sakıncası yoktur ama bizim bu herşeyi çok bilen milletimiz bunu da yanlış görüyor tabii bunlara sevmeyen aldatan samimiyetsiz adamlar olacak kardeşim vay şöyleymiş de vay böyleymiş de yav bi...
Doğrusu ya da yanlışı var diyemem bu durum için. Her insanın karşısındakinden beklentisi başkadır. Sadece kimse normal halinden abartı davranışlar ile yaklaşmamalı, yanlış diyebileceğim tek şey bu olur.
Neden ilgiyi azaltıyoruz? İlgisiz ilişki yürümez beyfendi
Bazıları flört aşamasında ekstra yoğun ilgi gösteriyor, insan kapasitesini aşan bir ilgi. Bu ilgi sonsuza kadar sürmez, süremez, bir yerde azalacak. Eğer flört aşamasında normal bir ilgi seviyesi ile başlanmışsa zaten azalmaz ajdsklfkj
Flört aşamasında gelen insan üstü ilgi zaten beni sıkar boğar o yüzden yorum yapamıyorumm jsjdjd
Limonun suyunu çıkarırsak geriye posası kalır alsdkjff
Tenk yularcaaaaaa 🌸
Your welcomlarca aakldjfkjk
Cevap
1Cevap
Sizi ciddiye almayıp cepte görebilir , bence en büyük sorun bu olur
İlgiyi keseriz aklı başına gelir aldsfkkjk
O zaman da dengesi bozulabilir ilişkinin
Bence değildir. Yani dozu önemli. Çok ilgi gösteren birinden soğurum. Herşeyin fazlası zarar.
bence değildir
sonrasında hep öyle devam edecek sanıyor kadınlar
Flört aşamasında sadece dişiliğimi sergilerim. Bak sergilerim diyorum kullanırım değil göster elletme gibi yani ilgi normal-azda dişilik tavanda benim flört aşaması böyle.
cok ilgi veya ilgisizlik iliskide sorunlara yol acabilir. gerektigi kadar ilgi en ideali bence
Lovebombing yani kesiceğini bilmene rağmen en baştan o kadar ilgi vermek bağlama taktiği sadece
Her şeyin fazlası zarar diyorum.
İçinden nasıl geçiyorsa öyle davranmali insan.
aksine kaçırtır insanı.
Lovebombing yapma.
Hayır
Hayır doğru değil…
Sondan zortlarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?