Kadinin erkege acilmasi ve red edilmesi?

Aynı okulda çalıştığım bir öğretmeni çok beğendim. Bütün cesaretimi toplayıp aylar önce açıldım. Karşımdaki hoca tayinini isteyeceğini uzaktan bir ilişki istemediğini söyleyerek ve beni kırıp üzmek istemediğini belirterek beni reddetti. Bende çok saygılı bir şekilde karşılık verdim. Uzun bir süre bu konuyu kapattım. Ben özel eğitim öğretmeniyim o beden eğitim ogretmeni. Sadece çocuklar için top isterken muhatap oldum. Onun dışında hic konusmadim bir daha hatta çoğu zaman topu çocuklara istetdim. Ancak itiraftan sonra gözü sürekli üstümdeydi. Bunu tek ben değil yanımdaki yardımcı kız ve bir kac hoca daha fark edip hoca X hoca sürekli sizi izliyor diyordu. Sonra tayini çıkmadı ve bende okulda çok saygı duyduğum aklı selim bir hoca ile bu konuyu konuştum. O da bana bir kez daha yazmam gerektiğini söyledi. Keşke dememek için tekrar onu begendigini söyle dedi. Bende o hocayı dinleyip tekrar söyledim. Ama yine red aldım. Ve artık bu konuyu tamamen kapattım. Sorun şu ki biz yine aynı okulda olacağız. Sizce ben kendimi küçük mü düşürdüm? Yapmamali miydim? Not: ikimizin de yaşı neredeyse 30 a dayandı. Ve ikimizde aslında evlilik için byle bir yola cikilacaginin farkındayız. Çocukça ya da gezmek tozmak vakit geçirmek için bir itiraf değildi. Kendisi de bunu çok iyi biliyor.
Kadinin erkege acilmasi ve red edilmesi?