Sürekli kavga etmek ilişkiye zarar verir mi sizce?
Verir
Vermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sürekli kavga etmek ilişkiye zarar verir mi sizce?
Evet, sürekli kavga etmek ilişkiye zarar verir. Kavga, ilişkinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine engel olan bir faktördür. Sürekli kavga etmek, aşağıdakiler dahil olmak üzere ilişkiye aşağıdaki zararları verebilir: İletişim sorunlarına yol açabilir. Sürekli kavga etmek, partnerler arasında güven ve saygıyı zedeleyebilir. Bu da, sağlıklı bir iletişimin kurulmasını zorlaştırabilir. Yakınlığı azaltabilir. Kavgalar, partnerler arasında bir mesafe yaratabilir. Bu da, yakınlığın ve bağlılığın azalmasına neden olabilir Stres ve anksiyeteye neden olabilir. Sürekli kavga etmek, partnerlerde stres ve anksiyete yaratabilir. Bu da, fiziksel ve zihinsel sağlığı olumsuz etkileyebilir. İlişkinin sona ermesine neden olabilir. Sürekli kavgalar, ilişkinin sona ermesine neden olabilir. Sürekli kavga eden çiftlerin, ilişkini korumak için bazı önlemler alması gerekir. Bu önlemler şunlardır: Kavga etme nedenlerini belirleyin. Partnerinizle kavga etme nedenlerini belirleyin. Bu, kavgaların temelinde yatan sorunu çözmenize yardımcı olacaktır. Kavga ederken sakin kalın. Kavga ederken sakin kalmaya çalışın. Bu, tartışmanın daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Eleştirici olmayın. Kavga ederken partnerinizi eleştirmekten kaçının. Bu, partnerinizin kendini savunmaya geçmesine neden olabilir.
Aynen sürekli olan bir durum ise bu eğer ilişkiye bir müddet sonra artık zarar vermeye başlar diye düşünüyorum ben. Yani her ilişkide mutlaka kavga falan olur ama dozunda olması daha iyi.
Toksik bir ilişki olur, sürekli psikolojik olarak etkilenir insan ilişki hiç bir zaman ileri gitmez duygular her şey heyecanını yitirir ve bir süre sonra ayrılık kaçınılmaz olur...
Aynen öyle insan ister istemez mutsuz olur falan sürekli kavga ve tatsız bir durum olunca falan. O yüzden ne kadar uzak durursunuz bence ilişkiniz için o kadar iyi.
kavga eden sürekli tartışma yolu arayan insanın psikolojisi bozuktur sağlıklı kararlar da veremez sürekli karışsisindaki insanı yıpratır, o ilişki adına heyecan duygu adına her şeyi sıfıra indirir... saygıda kaybolur artık bir süre sonra
Cevap
11Cevap
Elbette verir, ama öyle çok büyük bir kavga değilse fazla zarar vermez
Yani illa ki zarar verir.
Aynen sürekli tartışmak bence bir süre sonra ilişkiye zarar verir ve kişiler arasında bence soğukluk etkisi yaratır diye düşünüyorum ben. Ama aynı zamanda bazı kavgalarda birbirine bağlar.
Kesinlikle vereceğini düşünüyorum. Kavganın sebebi de önemli tabi.
Bu sorumu şimdi Ha evet kaostan beslenmeyi sevenler için öyle :D
Ben hiç kavgacı değilim öyle ortam da asla yapamam
İlişki pencere camıysa kavga her seferinde vurulan darbe gibidir. Bİr gün kırılacağı kesin ama çatlakla da zarar görmüş olur
Sürekli sudan sebeplerle kavga edilmez
Tabiki verir hiç iyi bişe değil anlayışlı olmak çok önemli
Güven sorunu / Sonun başlangıcıdır !
Toksik ilişki asıl zararı geleceğinize verir.
Evet ve bir yerden somra sıkar yorulursun ya
ilişkiyi soğutur
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Eğer sürekli sürekli ilişkide kavga ve gürültü var ise o ilişki eninde sonunda birgün bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
hatta nefret bile ettirir
Evet verir
verir
Verir
komple zarar
Aynen öyle katılıyorum. O yüzden ne kadar kavgadan kaostan uzak durursak bizim için çok daha güzel ve sağlıklı bir ilişki olur diye düşünüyorum benn.
tabi ki verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?