selam'lar
30 Yasinda Ev Kiziyim
Annem Var
Sureklı Olrak Basimin Etini Yiyo
Sizce Gecmi Kaldim?
selam'lar
30 Yasinda Ev Kiziyim
Annem Var
Sureklı Olrak Basimin Etini Yiyo
Sizce Gecmi Kaldim?
Genel olarak, 30 yasına kadar evlenmemek, özellikle modern toplumlarda, giderek daha yaygın hale gelmektedir. Bunun birkaç nedeni vardır: Eğitim ve kariyer: İnsanlar, daha yüksek bir eğitim düzeyi kazanmak ve kariyerlerinde ilerlemek için daha fazla zaman ayırmak istiyor. Bu, evlenme yaşını geciktirebilir. Kişisel gelişim: İnsanlar, evlenmeden önce kendileri için bir yaşam kurmaya odaklanmak istiyor. Bu, kendi hedeflerine ulaşmak, seyahat etmek veya yeni deneyimler yaşamak anlamına gelebilir. Sosyal baskı: Evlilik için sosyal baskı, önceki nesillere göre daha az hissediliyor. İnsanlar, kendi zamanlarında ve kendi koşullarında evlenmek istiyor. 30 yasına kadar evlenmemek, mutlaka bir sorun değildir. Bu, kişinin kendi seçimleri ve öncelikleridir. Ancak, bazı insanlar için bu, bir endişe kaynağı olabilir. Evlenmek isteyen ancak henüz doğru kişiyi bulamayan kişiler, bu durumu bir sorun olarak görebilir. 30 yasına kadar evlenmemek, aşağıdakiler gibi bazı avantajlara sahip olabilir: Kişisel gelişim: Evlilik, kişinin kendi hedeflerine ve önceliklerine odaklanmasını zorlaştırabilir. 30 yasına kadar evlenmemek, kişinin kendi kişiliğini ve değerlerini geliştirmesine daha fazla zaman tanımaya yardımcı olabilir. Finansal bağımsızlık: Evlilik, finansal sorumluluklar getirir. 30 yasına kadar evlenmemek, kişinin finansal olarak bağımsız olmasını ve kendi maddi hedeflerine ulaşmasını kolaylaştırabilir. İlişki deneyimi: 30 yasına kadar evlenmemek, kişinin farklı insanlarla tanışmasına ve ilişkiler kurma deneyimi kazanmasına yardımcı olabilir. Bu, kişinin evlilik için daha iyi bir temel oluşturmasına yardımcı olabilir. 30 yasına kadar evlenmemek, bir sorun değil, bir seçimdir. Bu seçimin avantajları ve dezavantajları, kişinin bireysel koşullarına ve tercihlerine bağlıdır.
Evlenmeyi düşünmüyorum. seks hayatım zaten var. Paran varsa çoğu şeyin oluyor bu hayatta. Kadınlar böleyken bedava seks paralı seksten çok daha fazla pahalıya patlıyor. emek ver, aura oluştur, nazını çek, tripte atar, taxi yerine de kor... 20 li yaşlar da ki kızların %80 esc mesleğinde şu an keza okumak karın doyurmuyor. O yüzden işi gücü yerinde olan parası olan bir erkeğin evlenmesinin bir amacı yok. Türkiye gibi bir ülkede çocuk yapıyorsanız zaten vizyonsuzdursunuz. 20-30 sene emek ver ne için? Boktan eğitim görüp 3. sınıf insan yerine konulsun diye mi milyonlarca lira harcıyıcak yüz binlerce lira vergi vericeksiniz bu devlete? Üstelik siz öldükten sonra sizin vizyonsuzluğunuzu devralması amaçlı bedava vergi mükellefi de sunmuş olucaksın devlete. Elin alman pıçleri yılda 4-5 defa alanyaya içip sıçmaya özel localarda bakire türk kızlarının * yumrukla euro sokarken yaptığın çocuk bu pıçlere içki servisi yapıcak eylence malzemesi olucak.
24 yaşının üstünde bakire meryem olsa ruhen bakireliğini kaybetmiştir bir kadın biz erkeklerin gözünde. 24 den sonra evlenmek istiyen kadın gitsin köpek-kedi alsın. ( Yerli markaları almayın. yabancı markalarda hisse senedim var ona göre ❗❗❗)
Ee hadi artık elini çabuk tut piyasada erkek kalmayacak
Artık erkekler erkeklerden hoşlanıyor
Eli yüzü Düzgün birini bulmaya bak biyolojik saatin işliyor
Şimdi evlensen gezeyip tozayım mutlu olayım demek için kaç yılın var yaşlanacaksın bazı şeyler gençlikte güzel
Bu yaşa kadar başka insanlar için tahammülünü tüketiyorsun yarın kendi çocuğuna tahammülün kalmayacak Allah karşina iyilerini çıkartsın
Normal gayet normal.
Teyzem 37 yaşında evlendi 8 yıllık sevgilisi ile hemde. 3 yıl kimse bilmiyordu zaten 6 yıla kadar da sadece adını duyduk. Kapıdan arabasıyla aldığını.
Nişan günü tanıştı herkes annesi ablası olsun.
Kısaca 37sine kadar ilk evlilik mümkün.
Varsa sevdiğiniz fazla uzatmayın orası ayrı
Cevap
66Cevap
Normal normal, aferin 30 yaşına kadar evlenmeyen her kadına.
26 yaşına adım atar atmaz mahalle her 3 günde bi sana görücü buldum şeklinde tepeme biniyor hala kabullenemiyorlar bekarlığımı ama baskı da yapılsa biz sevmeden gerçek aşkı bulmadan sırf geç kaldık diye evlenme derdine düşmeyelim o kişiyle aynı yuvayı kurunca dışarısı kapının ötesinde kalıyo çileyi biz çekeriz varsın 30 35 inde evlenelim ama sabredelim🥀
Normal değil diye düşünüyorum 30 az bir yaş değil insan neden 30 a kadar beklerki. Hani 20-27 arası ideal diye düşünüyorum eğitim vs durumunda 25+ olabilir ama 30 ve üzeri insanı sorgulatır tabi bu benim görüşüm
meslek edinmeye bak bu devirde erken evlenen evde kalıyor çocuk doğurup ev güvesi oluyor. evin içinde kalıyor tam anlamıyla:d 35-40 evlenmek için iyi. 25'lere kadar ergenlik anca bitiyor zaten.
Yaşıtların çocuğunun gőtűndekí b0ku temizlerken, kocasına akşam ne yemek yapsa diye düşünürken sen serbestsin özgürsün bundan daha güzel ne var?
evlenmek?
kocam olcak
sen bu yaslarda bilmezin 😂 cocugumun babasi oclmali
😂
aile evindesin, 30 yaşındasın, kadınsın ve özgürsün ahhahahhaaahahah güldürme beni eğer işi ve ayrı evi yoksa evde hizmetçiden farkı olmadığına eminim
Her nasip vaktine esir olacak gibi olmasındansa belki de böylesi daha hayırlıdır.. evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum.. aklına kalbine sinmeli maddi manevi…
Günümüzde normal karşılanıyor. Ancak insan ömrü de 150 yıl değil. Herşeyin bir zamanı var. Bence evlilikte zamanında güzel.
30 yaşında kadınlar evlenme kafasına girer
Çünkü kendilerine olan ilgi azalıyor
Hayatın gerçekleri
30 dan önce evlenmek lazım bence
Çok normal ben 41 yaşındayım ve hiç evlenmedim. Kafaya takılacak bişey değil. Fakat anne dırdırından kurtulmak için evlenmek şart.
Gayet normal. Bu işler nasip kısmet. Belki 40 yaşında evleneceksin. Ayrıca herkes evlenecek diye bir şey de yok
Türkiye ortalamasına gelmişsin bir haberde ortalama evlenme yaşı 30 oldu diyordu benim çevremdeki kızların çoğu 28 ile 30 yaş arasında evlendi
Yio ne zaman ıstersen o zaman evlenirsin niye geç olsun
Geç kalmadın ama 25 den sonra bakabilirdin etrafına 30 dan sonra bak bari olursa artık
Hiçbir şeye geç kalmadın ne zaman istersen o zaman evlenirsin
Ben bıktım bu evde kaldım sorularından ya 😅 evet kaldık hep beraber 😂
Hiç evlenmemekte normal 20 yaşında evlenmekte normal. Bunu kalıplara sokmaya gerek yok.
Sizin süreniz menopoz menepoza kadar yaşa hayatını işte
Boş ver takılma bence hayatını yaşa , iş olacağına varır.
Çalışan bir kadın olsaydın bu kadar ısrar etmezlerdi
Aynı dertten muzdaribim 🙂normal canım niye normal olmasın her kes evlenecek diye bir şey yok
Çok normal, bende düşünmüyorum bu rahatlığı bırakıp birisinin sorumluluğunu almayı 😅
Anne olsa iyi çevrenin her gördüğünde bu konu açması ayrı bir durum.
Annen başının etini yiyorda aceleye gelen ani kararla bir evlilik yapıp mutsuz olsan yetmiyormuş gibi birde mutsuz bir çocuk dünyaya getirsen daha mı iyi. Bıraksın şu aileler geri kafalılığı ya hangi devirdeyiz suriyeli miyiz biz 30 yaşında geç kalmış olalım. Ha kadını üreme makinası olarak görenler için geç olabilir. Malum çocuk doğurtayım temizlik aşçılık yaptırtayım
Evli misin?
Bilmem bende bekarım halen 😂. Bu durum değişmeyecek artık öyle gibi
Ben 32 33 gibi evlendim. 34 ken evlenen gördüm. Yani kendine nasıl baktığın önemli.
En güzeli
bu işler siparişle olmuyor. kader getirmiyorsa sen ne yapacaksın
Tam yaşların. Şu yaşlarda evlenirsen geç kalmış sayılmazsın
Ömür boyu evlenmemek de normaldir. Yalnızlık kadar, az insan kadar huzurlu bir durum yok.
Anneler der, giderek dozu da arttırıyor. Bana evlenmediğim için kalkmıyor mu, güvenmiyor musun kendine diyor şimdi de.
Bence cok geç kalmadın. yavas yavas zamanı gelmiş ama. önemli olan senin içine sinen birisinin olması
Yanlış evlilik yapmaktan iyidir. Yine de fazla geç kalınmamalı.
Evlenmeyi gectim, emeklilige bile gec kalacan az kaldi.
Şişko degilsen hala vaktin var ama evlenmek icin yaşama
Kız için geç erkek için yaşın değil paranın önemi var
Bana da aynısını yapıyorlar bir kadınla bir hayat asla geçmez
Önceden olsa evet geç derdim ama şu an öyle demiyorum. Devir değişti. Ayrica evlenip de boşanan çok fazla insan var. Hayirlisi olsun. Yaşı yoktur.
Evlenmenin yaşı yoktur bence karşına düzgün biri çıkana kadar bekle bence ve kimsenin lafına aldırış etme her ailede olabilir böyle konuşmalar
Tuzun kuru tabi 🙂
bence normal adam gibi birini bulamadıktan sonra evlensen ne olacak ki mutsuz olursun
Gayet normal klasik Türk ailesi baskı kurar kurar susarlar umursama abla
Aklı olan evlenmesın arkadaşlar çalışın ayrı eve çıkın dıcem kiralar bi dünya
@Gamze9383 zor be
@Gamze9383 diyemedinya la 😂
Madde madde yazman gereksizdi
TM
Bence normal, erken yaşta evlenmek saçma.
1. bosanman ertelenmiş olur
Otuzdan sonra evlenmek gerek bana göre
Gec ama artık normal. Ben 27 bende bekar
Biraz gecikmişsin givi
Normal hatta şimdi sıradan
Artık çok geç canım söle boşuna uğraşmasın senşnle
Seninki bişey mi bende evlenmedim 😂😂
Bu devirde normal.
Aile evinde kalmak sıkıntı
Yanlış evlilik yapmaktansa normal.
Ne büyük dert vah vah 😂
Bu zamanda normal
38 im evlenmedim hiç. Normal.
bu saatten sonra da düşünmezsin bence
@justlookin5 Düşünüyorum ama uygun insanla
bence artık daha seçici olursun ve o kadar borca harca curcurnaya girmek istemezsin bu yaştan sonra kafa kaldırmaz. D
Yalnız değilsin. Aynı dertten muzdaripim
Ben gectım hala evlrnmedım
Evlenememek olmasin senin ki
genc kalmadın ama artık gelmıs bayagıda olmus
Normal keşke bende erken evlenmeseydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?