Bu neden anormal karşılanıyor Ankara da yaşıyorum karşyer yapıyorum güzel de bir kızım işi otursun öyle evlenmem diyorum bana artık çürükler kaldı bulamazsın diyorlar şaka mı bu herkes bu yaşlarda evli mi oluyor ülkede
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNiye anormal olsun ki ya senin kararın boşver insanların söylediklerini kıskanan insanlar hep olumsuz yorum yapar zaten kıskandığı kişi hakkında bence umursamamalisiniz sizin de kismetiniz bir yerde bekliyordur sizi mutlu edecek insan elbet çıkacaktır karşınıza insanlar konuşur sadece siz nasıl mutluysaniz öyle devam edin, güçlü ve başarılı kadınları sevmeyenler malesef ki var oluyor çevrede mutlaka onların söylediklerine göre mi yasicaksiniz hayatınızı dinlemeyin bile...
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok var değil mi böyle
- +1 yıl
Fazlasıyla hem de
En İyi Cevaplar
+1 yılKaba tabir kullanmışlar yani diyorlar ki genç bulamazsın artık yaşın geçiyor bir yere sap ol ev iş düzen kur demek istiyorlar çünkü 30 2 basacaksın 30ndan sonra da artık hayat kalmıyor öyle gezmek tozmak evresi bitiyor düzen kurmani istiyor herkes.30 dan sonra da artık 40 50 öyle gidiyor evlilik olması gereken bir şey anne baba nereye kadar yaşayabilirsin onlarda yaşlanıyor seni seven seni kollayan birisi muhtaç olması lazım böyle gözü dışarıda olmayan birilerine ihtiyaç duymalisin
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin çıkıyır mu
- +1 yıl
evliyim zaten
Bende 32 yaşındayım bekarım İstanbul'da yaşıyorum geçmişinde aslında pek sevgilisi olmayan birşeyler yaşamamış diyebilirim kendime en güzel çağlarımı yalnız geçirdim ve hala da yalnızım evlenebileceğimi de pek tahmin etmiyorum zaten bu saatten sonra bana öyle bir istek duygu ile gelen kadına şüpheyle yaklaşırım hep
00 Yorumla
Ülkemizde ki zihniyete göre evet ama bana göre normal ve sonsuz bir şekilde tebrik ediyorum. Kendi nezdimde kariyer yaparak bir yerlere gelmiş kadının yeri ayrıdır. Evlenip belki üzülecektin ama böyle daha mutlusundur. Kendi düzenini kendin kurarsın kimseye minnet etmezsin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
71Cevap
kadınlar için geç evlenmek sıkıntı be kardeşim. hele 35 ve sonrası hamile kalmak problem, çocuğu doğurmak problem, doğururken şeker hastalığı gibi bazı kronik hastalıklara yakalanmak problem, çocuğun down sendromu gibi sakatlıklarla doğma ihtimalinin yüksekliği problem. o yüzden kesinlikle 30 olmadan evlenmeni tavsiye ederim.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki 35 mi sknır
Hic anormal degil. Isteyen istedigi yasta evlenir. Mahalle baskisina aldiris etme. Artik herkes 30dan sonra evleniyo
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok var değiş mi böyle
- +1 yıl
Erkeklere hava güzel biz kadınlar belli bir yaştan sonra çocuk doğurganlığımız bitiyor erkeklerle kendi karşılaştirma
+1 yılÇürükler kaldı demek ne demek yaa, saçma sapan konuşmuşlar. Kimse kimseye çürük diyemez, istediğin yaşta evlenebilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılAynı yaştayız denim var öı
- +1 yıl
Aynı yaştayızdan sonra ne yazdın anlayamadım
Soran+1 yılYani birileri var mı hayatında
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılÇok tanışmak isteyen vs oluyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım bekarım Ankarada yaşıyorum ben evde kaldım zaten kabul ediyorum evlenebileceğimi de sanmıyorum zaten bu yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki meslek nedir
+1 yılAnormal degıl ben hala beklıyorum. Evlendı desınler dıye evlenmıcem mutlu olacagıma inanırsam ancak
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki Talibin geliyor mu çok çalışıyor musun
- +1 yıl
Taliplere kapalıyım. Ben talıp olucam ben aecmek istıyorum. Uzun bir hıkaye. Güven sorunum var.
Evet calışıyoruz
Soran+1 yılBende senin gibiyim ve korkuyorum bulamamaktan vs açıkçası ama illa ki seni tanımak isteyenler oluyordur
- +1 yıl
Tanımak isteseler bile bir ön yargı var, sevgılısı olmayan yok bu donemde gıbı.. Benım içinde süşünüyolar demekki öyle ciddi düşünüpte cesaret eden yok ya. Gunluk gecelık ilişkiler de bana ters. Hissetmesıgım hoşlanmadıgım biri ile konuşmayı onu da kendımıde kandırmayı istemiyorum
- +1 yıl
Teklif yagar sana şimdi. Burcun nedır.
Soran+1 yılAkrep bilmiyorum güzel de bulurlar ama sosyal mi olmak lazım
- +1 yıl
Tanışmak lazım. Anlayamıyosun kim nasıl burada boyle yaklasan pembe erkek veya gay cok ve inanmıyorum zaten, sesını resmını görüntüsünü görmeden cok zor.
- +1 yıl
Konuşmak istersen yazmanı isterım
toplum seni evlenmeye zorluyor doğru kişiyi. bulmadan asla
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben bilgisayar mühendisiyim bende senin gibi düşündüm. İşimi herşeyi mi otururdum şimdi evllilik düşünen ciddi birisini arıyorum. Yani yalnız değilsin öylesil düşünme. En iyisini yapıyorsun. Ama galiba biraz geç bulucaz aradığımızı
10 Yorumla
+1 yılIster istemez yaşın geçerken evde kaldın diyen çok olur normal yaşı ufak olup çürük elma alan çok gördüm ben önemli olan bahtin güzel olsun yaşında güzelliğin de önemi yok bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç alakası yok 37 yaşındayım benimde hayallerimi hedeflerim var. Evlilik düşüncem yok sebebi çok genç gösteriyorum :) iş gereği enerjimi vaktimi kadına ayırmak istemiyorum. İşimde başarılıyım. İstediğim gibi bir kadına denk gelmediğim için şimdilik evlilik düşüncem arayışım yok :) erkekler dura dura koç olur oysa kadın dura dura hiç olur. Bu söz saçma gelse dahi yabana atma derim çünkü evliliğin meyvesi çocuktur. Çocuk veremeyen bir kadın önce kendisi değerini anlamaz. Sonra etrafından gelen baskılara boyun eğer. Oysa erkek 75 yaşında dahi olsa baba olabilir. Acımasızca ama durum bu maalesef.
114 Yorumla
Soran+1 yıl35 e kadar evlensem
Cevap sahibi+1 yılOrasını sen bilirsin =) Evlilik olayı kısmet işidir ama istemezsen kısmet olmaz.
Soran+1 yıl@VoyagerA çünkü güzel Zeki zengin kariyerli kültürlü ve fiziği taş gibi biriyim :)
Cevap sahibi+1 yılEğri oturup doğru konuşalım hiç bir erkek yaşı ileri kadın tercih etmez.
- +1 yıl
hiçbir erkek demeyelim. mecbur olan, evi yurdu sürekli işi olmayan erkekler mecburiyetten belki evlenebilir. ama hem 35 yaşında olacaksın hem de işi gücü yerinde olan erkek isteyeceksin. bir sürü 20-30 arası kız varken neden 35'lik bir kızı seçsin o erkek. akıl var mantık var.
Soran+1 yıl@VoyagerA peki 28 29 yalında bir kız için de geçerli mi bu
- +1 yıl
bu arada hiçbir kadının fiziği 35 yaşında taş gibi olmaz. eşyanın tabiatına ters. bir kadının 0 yaşından, anasından doğduğundan itibaren belli sayıda yumurtası vardır ve her ay bunlar azalır ve bozulur. istediği kadar spor yapsın, sağlıklı beslensin, isterse amuda kalksın.
35'ten sonra sadece kötü ve çok az yumurta kalmıştır. ara bul çocuk yap. bu kafada olanlar tüp bebek merkezlerinin önünnde bekliyor ne yazık. - +1 yıl
bizim burada bir arkadaşın köylüsü 60 küsur yaşında bir adam 32 yaşında bir kadından çocuk yapmış. ben babamdan biliyorum 80 yaşında bile taş gibiydi. şimdiki 20'lik bir çok genci 2'ye bükerdi. ne tansiyon, ne şeker, ne kalple ilgili bir sıkıntısı vardı... şişman değil, maken gibiydi. yalnız başına çekyatı çatıya çıkarmış 20-30 yaşında bie genç o çekyatı yalnız başına kaldıramaz, kaldırsa beli ikiye ayrılır ( çok azı hariç) erkek vücudu ile kadın vücudu farklı. bu gayet net bir gerçek.
Soran+1 yıl@VoyagerA kardeşim ben metropol de yapıyorum köy ne ya
Cevap sahibi+1 yıl@VoyagerA Ben olaydan kopalı çok oldu ve ne zaman bunlar dağılır bildirim biter diye bekliyorum :)
Çürük nedir ya, hayırdır askeriye mi burası?
İnsanlar artık 30dan sonra evlenmeye başladı, o öncedenmiş 20li yaşlarda evlilik10 Yorumla
+1 yılmillet ancak saçma sapan eleştiriyor bodoslama yani, memnunsan başkasına ne 40 yaşında bile evlenirsin ki millete ne yani
10 Yorumla
+1 yılDeğil..
İçine sinen biri çıkmamıştır..
Kötü bir evlilik yapmaktansa, hiç evlenmemek daha mantıklı..
#Vesselam10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede öyle lanse ediliyor işte 28 onlar için geç evde kaldın vs ama kariyer yapmak ta güzel bide mutlaka karşına çıkmıştır red etmissindir muhtemel ama bence sen keşke sevilsem de diyorsundur demissindir duygusal anlamda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Bende 28 yaşındayım henüz bekarım artık ciddi birilerini arıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyen çok demi bu yaşlarda
+1 yılBence normal ancak sevdiğin olunca ne erken bir arada olursanız öyle iyidir bir yandan
10 YorumlaDaha evlenmedim. Ben de iş kariyer ev araba uğraştım durdum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıza manava giden müşteri muamelesi yapmış zalımlar
10 Yorumla
+1 yılValla haklılar. Benim çevremde de yakışıklı bütün erkekler evlendi ben bekarım ve ne kadar tipsiz varsa hepsi bekar.
02 Yorumla
Soran+1 yılMeslekler ne
- +1 yıl
Benim mesleğim tercümanlık , doktor arkadaşım var , başka tercüman arkadaşlar var psikolog arkadaşım var. Mobilyacı arkadaşım var , dönerci dükkanları olan arkadaşım var. İç mimar arkadaşım var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır; ben fiziksel özelliklerimden dolayı hayatım boyunda yalnız olacağım. Gayet normal. Siz o tabularını yıkmayan eski kafalılara kulak asmayın.
10 Yorumla
+1 yılYok öyle birşey artık evlilik yaşı 30-35. Merak etmesen.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkeste öyle mi çok demi artık
Ben de 27yim kanks, 30dan önce düşünmüyorum. Boş ver sen de düşünme böyle şeyler kısmet işi
14 Yorumla
Soran+1 yılAy şükür benim çevre sorunlu sanırım
Şahsen bende 30lu yaşlarda evlenmeyi düşünüyorum ama 28le de değil kadınlar için bence 28 çok ileri bence dul erkek anca bulursun. Bizim için kolaylık şu erkekler geç olgunlaşıyor diye biri atmış ortaya bişey doğru mudur bilemem. Kişiden kişiye değişir zannımca ama bu fırsatı kaçırmak aptallık olur 😂
00 Yorumla
+1 yılAnormal bir durum yok ortada. Artık bu yaşlarda evleniyorlar insanlar. 30 ' lu yaşlar normal karşılanıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 27 yaşındayım bende kariyerime odaklı biriyim haytımda sadece kendini isteyen biri oldum yalnızlık çeksemde...
00 Yorumla
+1 yılKısmen haklılar bi gün keşke onları dinleseydim diyebilirsin yaş ilerledikçe evlilige uzaklaşıyor insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarının söylediklerine göre yaşarsak bu hayat bizim değil onlarındır.
10 Yorumla Böyle kara cahil zihniyetli bir toplumda ne anlatsan boş anlamazlar çünkü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. kısmetiniz illaki cikar yeterki moralinizi bozmayin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar için ortalama 25 Türkiye'de biraz ortalamanın üstünde olsan da sıkıntı yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşında bekar erkekler çürük elmadır bi baltaya sap olamamış
02 Yorumla Aga kimin ne bk yediği beni ilgilendirmez saygi duyarım.
Evlenmiyorsan evlenme kimene00 YorumlaYok be, 30 yaşındayım ve bekarım. Anormal olan ülkedeki düşünce yapısı. 15 yaşında cocukları evlendiren bir geçmişimiz var
10 Yorumla
+1 yılvalla düzgün kızları havada kapmışlar bende 28 den önce evlilik saçma diyordum da bu saatten sonra düzgün de bulamayız o yüzden gerek yok artık.
10 Yorumla
+1 yıl"çürükler kaldı" ne ya :D geri*ekalı bu insanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum bende mi sorun
- +1 yıl
Yoo sende bir sorun yok ben de 28'im gayet normal bir şey evlenmemek. Evlenip mutsuz bir yuva kurmaktansa hiç evlenmem
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok evliliğe sahit oldum ama eger bi işin vstsa ya da birini sevebildiysen erken evlilik çok iyi bi şey enerjin çok oluyor çocuklarinla oyun vb oynuyorun daha rahat büyütuyorsun
10 YorumlaÇürükler derken neden ki daha karşına çıkmamış ozaman
10 Yorumla
+1 yılMillet cok cahil gercekten önemseme kimseyi
30 Yorumla
+1 yılKendilerinin beyni çürümüş çokta kale alma
21 Yorumla- +1 yıl
Agır konuşmuşsun 😉
+1 yılyoooo 39 da evleniyo nesrin cevatzade
20 Yorumla
+1 yılevlenenlerin çoğu salak
12 Yorumla- +1 yıl
@VoyagerA a. m. salak çok kanka
+1 yılasla değil ben flörtcüyüm tak tak tak
10 Yorumla
+1 yılTabiki değil, ama çocuk yapmak için daha fazla geç kalma bence.
10 YorumlaŞuanki aklım olsa 35 den önce evlenmem.
10 YorumlaAnormal normalde ama günümüz türkiyesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal hazır smhissediyir musun şimdi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğru kisiyi bulamadik ama gelde anlat millete
10 YorumlaBir söz vardı ' Gençken evlenin , akıllı insan yaşlanınca evlenmez.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen yetmişime merdiven dayayıp körpe bi kıza miras yedirmek için av olasım var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Ayni yastayiz ankaradayim bende yasimizda ayni 😅 sen neresinde yasiyorsun ankaranin
00 Yorumla
+1 yılHayır..
12 Yorumla
- +1 yıl
Evet bence
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKim evde kalmış ya yerer ki isteee
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDegil insan istediğini bulamayınca bekar kaliyor
10 Yorumla
+1 yılbence anormal değil..
bende 35 im..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Ankaradayım hergün biri evleniyor😂sen yinede öyle düşünme
03 Yorumla
Soran+1 yılEğitim durumları vs ne peki
Cevap sahibi+1 yılYani hep düğün sesleri geliyor. Tanımıyorum o insanları.
Cevap sahibi+1 yılDüğün salonları boş durmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamuslu şerefli karakterli kızı bekleyen biriyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla bu niye anormal olsun
10 Yorumla29 olsaydı büyük sorundu ama 28 ise sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. evlenipte napıcan hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılNiyemiş o yaşta eşmi yok? 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıl35 olduk isimiz günümüzde var biz nabalim:)
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem