Günde en az 7 saat aynı ortamda bulunuyoruz. Bakışları hep üzerimde ancak yanlış anlam çıkarmak istemiyorum. O yüzden size ilk kez soruyorum.
İs yeri ; cafe
Sürekli bakması, ona her baktığımda göz göze gelmemiz , mood durumumu çabuk fark edip sorgulaması, hem göndermek için çok uğraşması hem de gerçekten ayrılma durumu olunca uzulmesi...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki işe yeni girdiğinden bir sorun çıkmasın diye senin sorumluluğunu ona vermişlerdir? önemli olan iş çıkışı ne yapıyor? geliyormu yanında birlikte gidelim seni ben götüreyim vs diyormu?
İse yeni girmedim. O benden sonra geldi. Ben bir ara sağlık sorunu ( kalp) yaşadım. O sırada oraya dahil oldu. Oraya haber vermeye giderken çocuk birkac şeyi karıştırmışti. Kahve istemiştik ve çay yerini yanlışlikla açmıştı falan. İkimizin iş tanımı çok farklı ve o benim işimle sürekli uğraşıyor. Çoğunlukla kendi işini bırakıp , benim işime yardımcı olmaya çalışıyor. Yan tarafta akrabam çalıştığı için onla gidiyorum. Çıkışta o da dışarıya çıkıp yanda beni gülerek izliyor. Yanına çağırıyor ve gitmeyince de bir iddia gibi bir şey oluşturup dediklerini yapmami istiyor. Onun dışında iş çıkışı zaten başka görüşme şansımız yok. O iş çıkışı sadece sohbet kurmaya çalışıyor ancak ben utanıp yanına gitmiyorum. Bı kere bunun lafını yapmıştı. Kırılmış
ooo oğlan feci düşmüş sana çok yokuş yapmayın ya yazık bu erkeklere
çok yokuş yapınca iyi erkekleri eleyip kötülere yarışmayı kazandırtıyorsunuz sonra mutsuz olan yine siz oluyrsunuz
Ne yapmam gerekli pekii? Hoşlandığını emin miyiz belki de erkeklerin herkese karşı koruma ve izleme güdüsü vardır.
herkese değildir o ilgilendiğine korumacıdır. yani konuşacaksın güncelik mevzularla başlayıp artık birazda zaman ve tavırlarıyla belli eder kendini
İşte sorunda o ya. Yanıma konuşmak için sıklıkla geliyor ancak ben de çekiniyorum. Konuşmaya geliyor ama ne ben ne o konuşma baslatamiyoruz.
neden çekiniyorsun işte hem geliyor hemde sen geri çekiliyorsun.
demek ki sorun sende çocuk gerekeni yapıyor senden aksiyon görmediğinden ilermemiyor
Çocuk uzun mesafe maraton yapıyor bu hala 😂
Emin olamiyorum çünkü çocuğun tabi uzun süre izleyip , sorgulamasa da böyle uğraştığı başka kızlar da var. Yani belki sıcakkanlıdir. Hoşlandığını kıza nasıl davranır
Merak eder, biraz merak uyandır düşerse senindir😉 ama profesyonel davranamayacaksaniz işinizden olursunuz başlamadan bunu düşünün.
Nasıl merak uyandirabilirimm
İşten zaten aynı dönemde ayrılacağız. Farkında olmadan üniversite dönemimiz denk geldi
🤣🤣 ciddi olamazsın.. sorduğu her soruya kaçamak cevap ver ve işte olmadığın zamanlar nerde olduğunu bilmesin kafi
Zaten bilmiyor 😂 çıkışta bazen ben yakın akrabama giderken o da dışarıya çıkıyor ve beni gülümseyerek izliyor
Tamam sorar yakında geçiştir sakın net cevap verme bak bakalım ne kadar zorluyor öğrenmek için.
Belirsizlikte bırakayım yani
Yanında devamlı tebessüm ediyorsa bir. şeyler hissediyordur
Sürekli ağzı kulaklarında diyebilirim. Ben zaten neşeli biriyim. Soğuk espri bile yaparım. Bunlarla dalga geçeriz falan eğleniyoruz ya ama bazen de konusamiyoruz
Arada konuşamama olur normal bence
Hm bilemiyorum ki. Hiç ortası olmaması tuhaf geliyor. Bakışları ve sürekli yanıma gelmesine rağmen bazen sessiz bazen konuşkan olması tuhaf
Sessiz kaldığı zamanlarda gözlerine bak anlarsın
Bakıyorum kacirmasa daha iyi olacak. Sonra hemen tekrardan bakiyor
Arada utancından kaçırıyordur
Utangaç mı
Yani şöyle diyim ben dışında herkesle gayet rahat konuşuyor ancak benim yanımda hem alıngan hem bazen gergin ve konuşamıyor. Bazen saçma sapan konular açarak konuşmaya çalışıyor. Anlayamiyorum
Utangaçtır o o zaman yardımcı olman gerek konu aç çocugu aç biraz
Ne yapabilirim önerin var mii
Konuş gülümse
Onu yapıyorum zateen
Çiftleşme dansı yapar.
Ya ciddi bir şey soruyorum. Saygı kurallarına dikkat edebilir miyiz
Yaprağını sallar
İgrenclesme lütfen.