Her kadın erkeklerin beden dili ne ifade ediyor merak eder. Sizden hoşlanıyor mu? Yoksa size yalan mı söylüyor, aşık olan erkeğin beden dili nasıldır?

Her kadın erkeklerin beden dili ne ifade ediyor merak eder. Sizden hoşlanıyor mu? Yoksa size yalan mı söylüyor, aşık olan erkeğin beden dili nasıldır?
Erkekler duygularını açıkça ifade edemezler çoğu zaman. Duygularını dile dökemeseler de hareketlerinden anlayabilirsin. :) Aşık olan erkeğin beden dili nasıldır anlatayım.
Seni görünce yüzünde güller açar. Aptal bir gülümseme yerleşir. Aşık olan erkek, sevdiğini gördükçe içi açılır ve hoşnutluğunu belli eder. Sana nazik davranır. Bir şeye ihtiyacın olduğunda hemen yardımına koşar.
Sana yakın olmaya çalışır. Yanındayken aşırı heyecanlanır ve eli ayağına dolaşır. Ayrıca seni koruyan davranışlar sergiler. Mesela arkadaş ortamında seni eziyorlarsa senin yanında yer alır.
Erkekler sevdikleriyle ilk olarak göz teması kurarlar. Duygusal bağ kurmanın ilk adımıdır göz göze gelmek. O bağ kuruldu mu yani o da senden bir ışık aldı mı adım atmaya cesaret gösterir. :)
Sana karşı daha fazla ilgi gösterir. Seni çok dinler, sana karşı konuşur, şakalar yapar. Senden de karşılık bekler. Senle daha çok vakit geçirmek ister. Bunun için ortak planlar yapar, fırsatlar kollar.
İşte en zor erkek de budur. Uzaktan hoşlanan erkek adeta bir kapalı kutudur. O yaptıklarıyla sana ilgisini belli ettiğini sanır ama hiç de öyle değildir durum. :D Uzaktan hoşlanan erkek bakışlarıyla ilgisini belli etmeye çalışır. Eğer birinin göz radarındaysan o erkeğin sana ilgisi vardır. :)
Uzaktan hoşlanan erkek zenin özel günlerini hatırlar, romantik jestler yapar. Sana ufak romantik notlar, mesajlar gönderir. Seni sosyal medyadan takip eder, hikayelerine karşılık verir. Paylaşımlarına yorum yapar.
Aşık olan erkeğin beden dili nasıldır açıklamaya çalıştım. Tatlı aşığın bir an önce açılması dileğiyle. 😇
Konuşurken omuzları kadına doğru yönelmiş pozisyondadır. Göz temasından asla kaçmaz. Korumacıdır, kalabalıkta vb. yerlerde elleri ya kadının omzunda, belindedir ya da elini tutuyordur. Uzaklaşsa bile gözleri kadının üzerindedir. Otururken sürekli dokunur, kadının saçlarıyla oynar.
Beden dili diye birşey aşkta gerçekten var. Erkekler aşık olunca sakarlaşır, herşeye güler, eli ayağı titrer. Utanmaya kadar varır bu olay ve bir erkeğin en tatlı hali bu olsa gerek.
Kendim ve çevremdeki kişilerden gördüğüm kadarıyla,
Erkek eğer bir kızı seviyorsa onunla yüz yüze konuşurken zorlanır, kelimeleri ağzından çıkartamaz, kıza bakmaya çekinir, yanakları hafif kızarır ve ister istemez saf bir gülümseme oluşur , kızı hatırlatan en ufak bir şeyde dahi dalar gider, 1 gün görmesin , konuşmasın o gün hep mutsuz olur, eğer normalde çocukça hareketlerde bulunan birisi ise , bir anda olgunlaşır...
Kısaca tamamen farklı bir insana dönüşür.
O durumu hergun yaşıyorum bacaklarım titriyor hayran hayran gözlerinin içine bakıyorum konuşurken sesim titriyor sürekli tebessüm ediyorum ayna karşısında planını yaptığım konuşmayı onun karşısına geçince unutuyorum hatta o kadar belli etmişsim ki arkadaşıma sormuş kız benden hoşlandığını soyledimi size diye 😂😂
Cevap
27Cevap
Gözlerini partnerinden alamaz gözlerinin içi Güler heyecanlanır.
bir adam yanımda titriyorsa bana aşıktır.
Aşık olan erkeğin beden dilini takip ederek anlayabiliriz... erkek sevdiği kadına gördüğü an hemen elleri saçlarına gider.. saçlarını düzeltme ihtiyacı duyar.. vücut ve ayaklar kadına dönük eller açık gözler de kaçamak bakış dudaklarda tebessüm.. olur.
Eğer ki ;Sizi gördüğünde bacak bacak üstüne atıyor.. Ellerini kavuşturup gardını alıyorsa bu erkeğin ilişkiye kapalı olduğunu gösterir. Yalan söyleyen erkekler ise konuşurken göz teması kurmaktan kaçınır.
Beden dili soyledir Eger karsimda ki kisi asiksa ONU her haliyle Bell eder mesela heyecanliysa titriyorsa surekli iltifatlar vé gozlerin icine gercek sevgiyle bakiyorsa déni sevdigini Bell etmek icin TER yolu deniyorsa kapindan ayrilmiyorsa surekli arayip hal hatrini soruyorsa seni gormek icin bahaneler uretiyorsa iste gercek sevgi bu... séance dogru mu
Buradakiler zaten aşk profu sdfgksjf annatın aşklarım neden diliniz nası
Yorumlari okuyayim😂😂
Erkek kaçamak bakış atar bide omuzlar dikleşir sinsi sinsi güler ellerini nereye koyacağını bilemez kız gözlerine bakınca kızarır yüzü bakamaz falan...
Bir zamanlar aşıktım ordan biliyorum.
Daima güler yüzlü kıpır , kıpır saçmalamak tan çekinmez herkesin yanında sert durur ama sevdiğinin yanında sevimli çocuk gibidir.
Aşık olan adam çok uzun sürer o bayanı.. Sevgilisi olmak için çaba sarfader. Tabi ilk arkadaşlık.. :)
Utanır, çekinir, farklı imalarda ve davranışlarda bulunmaz, karşısındaki insana kıyamaz onu kırmak istemez vs..
Çok güzel saçmalar, meraktan delirir bir güzel sahiplenip kaybeder.. Sonrası zaten affet beni bir gece vakti...
Ben konusamiyorum sesim cikmiyor utaniyorum bunu en guzel sekilde rakmetli kemal sunal cevirmisdi birkac filmin de
Aşık olduğu kişiyle aynı ortamdaysa ayaklarının yönü aşık olduğu kişiyi gösterir.
Gözlerinin içi güler, parlar ve konuşurken heyecanlanır 😍
Biri de sanalda desin bunları. Reelde zaten anlarsınız. :)
Ürkek güvercin gibi, kalbi küt küt atan serçe gibi heyecanlıdır. Ne yaptığını ve ne dediğini bile bilmiyordur. Beyni değil omurilik soğanı bunları otomatik yaptırıyordur.
Gözlerinin içine bakarak konuşur 🌺 Sen konuşurken daha dikkatli dinler 🌺 Zaman zaman sana kaçamak bakışlar atar 🌺 Gözü sende olur hep 🌺
Ateşlidir önce bir kumru gibi sakin sonradan bir pantere dönüşür 🔥
Heyacan. Titremesi. Konuşurken hayran hayran yüzüne bakması. Dokunma iç güdüsü..
Böyle sjdjs
Beyle👇
Başlığın altında erkeklerden çok bayanların yorumu var neden çünkü deli gibi merak ediyoruz🤣
böyle işte
tesekkurler :))
su kimsin sen
2 tane sadece
hatirlamim zaten mumkunse unutmak en guzeli
evet su cok guzel rahmetli allah mekanini cennet eylesin
Ben sakalımla oynuyorum 😅
Merak eder kadının herşeyini bilmek ister a dan z ye
İçi kıpır kıpır olur. Heyecanlı duruşu kendini ele verir. Bakışlarında onun için bambaşka bir şey vardır.
net bir cevabı yok... herkesin beden dili farklıdır
Yorumları okumaya geldim fikrim yok
Aşk diye birşey yoktur 😁
Çocuklaşıyorlar şımarıyorlar
Hiç bilmiyorum aşık olmadım.
Reis ayağı taşa dokunsa hemen gider
sanki aşık erkek gorduk chkkj
Çocuk gibi oluyorlar. Masum bir hal.
Donuk olur buz kesmiş gibi bakar
Hiç sevgilim olmadığından bilmiyorum
Gözlere bakmak yeterli oluyor bazen
Bilmiyorum ki hiç görmedim daha önce
gülümsemesidir ona sahip cıkmasıdır
Her daim mutlu ve güler yüzlü
Aşkı çözüp beden diline odaklanmış kişi içerir.
Gozlerinin icine bakar
sürekli elleri gözleri oynar, gülümser..
kişiye göre değişir sanırım reis..
Gözlerinde bir pırıltı heyecan 😊
Bence aşk olmadığı için aşık olan erkekte yoktur
Bilmem bana hiç aşık olmadılar
İçten gülümseme ve tavırlar aşkı belirtir
Omuzlar düşer ses tonu hafifler
Görmedim bilmiyorum.
Çocuk gibidir
biraz dengesizdir
Şapşaldır
Kemal sunal misali
degişkendir