Merhabalar Herkese 🌸

Sadece size yakın davrandığını ya da sadece sizinle ilgilendiğini sandığınız birinin; aslında herkesle böyle olduğunu fark ettiğiniz oldu mu hiç?
Merhabalar Herkese 🌸

Sadece size yakın davrandığını ya da sadece sizinle ilgilendiğini sandığınız birinin; aslında herkesle böyle olduğunu fark ettiğiniz oldu mu hiç?
Evet çok oldu tabi ki de.. hatta daha kötüsü samimi sandığım arkadaşım sandığım kişinin bir günde nasıl hemen samimiyetsiz olup sildiğini gördüm.. bu tür kişilere fazla değer vermemek gerekiyor hayatta. çünkü o kadar umursamazlar ki. zaten insan kendi karakterini belirlediği için de ben böylelerini hiç takmıyorum.. samimi gelmeyen yalan söyleyen ya da taraf tutan kişiler olursa hayatımdan çıkartıyorum sadece.. gerisini de düşünmüyorum hiç..
Çok üzücü oluyor arkadaştan gelenler
Evet haklısın daha doğrusu arkadaş sanıyorsun. sonra da durduk yere engelleyebiliyorlar.
Şimdi çok pis konuşacam müsaade edilse fakat cidden bazı yorumları görünce kan beynime çıkıyor 😃 bunu yapanlar zaten bu şeyden şikayetçi olanlar. Herkese aynı şekilde yaklaşan hatta artık copy paste mı yapıyorlar nedir aynı cümleleri kuran, sözleri sahte, herkesi kendisine aşık sanan tipler mevcut. Bir arkadaşım vardı, görüşüyorduk telefonda aynı zamanda sitede aktiftik, ona da bana da aynı sözlerle mesaj yazan vardı. 😅 komikler cidden.
Teşekkür ederim 🌸
Evet ap. tal gibi aşık oldum bu yüzden. Bir yıldır özel davrandı birgün hediye bile aldı. Benim ilgimi fark edince kardeş ayağı yaptı. Sonradan bu duygumu kullandı özel gibi davranmaya devam etti. Bir uzaklaştı Bir yakınlaştı. Mahvetti beni. Şimdi de üç gün önce silmiş beni. Ağlıyorum sürekli.
Ya canım bak klişe gelicek bu dediğim ama emij ol atlatacaksın🥺
Bidaha da o eklerse sen kabul etme. Çünkü böyle dengesiz insanlardan kurtulmanın tek yolu hayatından tamamen çıkarmak.
Aynı yerde çalışıyoruz gözümün önünde başkalarıyla konuşuyor. İs yüzünden telefonumz vardı. WhatsApptan sardı bana. Konuştu ilgi gösterdi hoşlandığını belli etti. Geçen gün yanıma geldi yüz vermedim diye sildi silmeden önce sezen Aksu lütfen karşıma çıkma konuşmayalım şarkısını attı. Kendi kendine kuruyor kafasında. Sanki ben ona yürüdüm gibi muamele yaptı
Ay harbiden baya dengesiz. Ben de iş yerinde benzer durumu yaşadım. Gerçi bizim wpa kadsr gitmedi sanırım cesaret edemedi. Biraz zor oldu unutmam itiraf edeyim ama sonunda cidden unutuluyor.
Okulda birisi var sürekli bana bakıyor ama diğer kızlarla da flörtleşiyor nerden koparırsam kar gibisinden😄 bu bana sadece komik gelmişti umursamıyorum bu tür kişileri
Cevap
21Cevap
Evet oldu
Sonrasında kendimi bir şey sanmamaya karar verip gülüp geçtim buruk bir şekilde 😅
Fark ettiğim oldu. Bunun da karakteri böyleymiş demek dedim kendimce
Evet oldu sonra yallah dedim...😄
Evet ve o zaman o da herkes gibi oldu.
Her insan biraz öyle değil mi? Nasıl bir insan olduğuna göre değişir, herkese nasıl bir insansa öyle davranacaktir. Bu onu kötü biri yapmaz. Herkese karşı güler yüzlü, iyi bir dinleyici ve ilgili alakalı olabilir. Ben biraz öyle bir insanım. Tabi ki pek konuşmadığım sevmediğim kişiler de var. Ama benim bu yakınlığımi sadece kendine özel sanıyorsa belki de yakınlık kurmaya hasret kalmış bir insandır..
Oldu. O "an" benim için o insanın tüm özelliği kayboldu.
Oldu bunu anladığım an s... ktrrr ettim.. bana herkes gibi davranan biri benim için hiç bir şey ifade etmez yer kapmayamaz hayatmda.. def ettim.. geri döndü mü dersen evet iki defa teşebbüs etti geldiği gibi popona baka bak gitti
Evet genelde çok sevdiğim arkadaşlarım* böyle çıktı. Meğer bana ozel degilmis herkese karsi samimiymis herkese ayni degeri veriyormus. Artik arkadas degiliz. Zaten arkadasligimi hakedecek insan yok bu dünyada.
Kimse size özel davranmaz yorumu çıkıyor burdan da nedense yeniysen taze kan misali 😅😂
Yok be doğru düzgün insanlar da var😂
Şöyle 2 dedikodunun belin kıracağımız 2 3 arkadaş yeter aslında ama insan korkuyor pembe görünümlü maviyse diye 😂
Farkeetigimiz de 15 dk hayal kırılıgı ugrruyoruz sonra böyle degil miş gibi göstermeye çalışsada iş bitmiştir. Erkekler sevdigi hoşlandıgı kişinin sadece ona özel olmasını istedigine inanıyorum.
Herkese aynı olan insanlar ilgimi çekmiyor. Yanlış anlaşılma olmasın beni alakadar etmiyor kişinin kişilik özellikleri ama ben samimi olmam :D
Oldu oldu bazıları herkese mavi boncuk dağıtır çocuklar yapacak bir şey yok boncuğu alıp almamak elinizde
Onlar kendilerini ikinci insanı görünce açık ederler. Sahte bile olsa bana özel davranamazlar, onlar herkese özeller😂
Kim ne yapıyor diye ilgilenmediğim için hayır görmedim.
Oldu dünyanın en kötü hissedir heralde onu farkettiğin an. Ama insan böyle böyle büyüyo.
Oldu.. Ondan en iyisi beklentiye girmemek. İnsan o zaman o kadar özgür hissediyor ki.
Site de zaman zaman yorumlar da nazik davranıyorum. Umarım yanlış anlaşılmam.
Olmaz mı, anında buz gibi oluyorum, gözümde en iğrenç birine dönüşüyor.
Yaşamadım ama sevilmedim tabi maalesef kalbimi kırdı
2. Yi unuttum o bana herkese davrandığı gibi davranmadı daha kötü davrandı tam tersi
Evet oldu, megersem herkese karşı böyleymiş. Üzülmüştüm.
Oldu neyse ki her şeye yaw he he diyen biriyim sallamadım
Farketmeme gerek yoktu söylüyordu zaten herkese aynıyım diye.
Evet oldu.
Ama herkese karşı iyi olup bı tek bana karşı kötü olması kadar koymamisti
Keşke öyle biri olsaydı
En sevdiğim kadın tipi, ihtiyaç halinde çok işe yarıyorlar
Evet ya erkekleri de öyle tam ihtiyaçlık
Aynen alıcan vericen ekonomiye can vericen :))) Budur işte
Aynenn öyle hak ettikleri yer budur
Kadinlar o konuda uzmandir, birine ozel davraniyorsa kesinlikle karsi tarafa baskalarinada öyle davrandigini hissetirmezler. Net.
Evet hatta başkalarına daha özel davrandığını gördüm
Biri bana selam verince bile götüm kalkıyor mk 🥺 asdjdk
Oldu.. Popoya tekmeyi yedi hepsi..
Zaten tavırları oyun oynar gibiydi o yüzden olduğunda hiç şaşırmadım
Oldu tabii.. insan bazen donakalıyor ama zamanla alışıyor.
oldu berbat bir his keşke bilmeseydim nasıl bir his olduğunu :/
Oldu maalesef çok ağrıma gitmişti
İğrenç bi his yaa hayalkırıklığı
Oldu ya çok oldu
Evet oldu. Üzülmüştüm.🥲
Oldu "yaa" diyip "hay sktr" dediğim oldu
Evet yakın zamanda farkettim 🤭
Hayır. Hiç olmadı.
Yooo olmadi nerde😀
Oldu ne yazık ki
Her zaman öyle
Daha önce başıma gelmişti.