"Sensiz nefes alamam" moduna giren flörtü itici bulur musunuz?

"Sensiz nefes alamam" moduna giren flörtü itici bulur musunuz?

Hayır ben rahatsız olmam.. ama sahte gelir bana 2 günde bağlanması. yine de zamanla tanıyarak insan severse bu daha kalıcı olur çünkü ben de aynı şekilde zaten karşımda ki kadına 2 günde veya o kadar kısa sürede bağlanamam ayda aşık oldum demem. bu zamanda kimseye güven olmuyor.
Kişi, kendisini boşlukta hissedebilir, birisi olsun ihtiyacı hissedebilir, dolayısıyla flört ettiği, tanımaya çalıştığı birisine bağlanabilir ama bu dediklerimin arkasında yapar bunu yoksa samimi değil.
Gerçekçi bulmam ki ne ara tanıdı ve bağlandı
Boşlukta olan çabuk bağlanır alfkjd
Cevap
5Cevap
Belirsizlikler üzerine söylemlerde bulunması beni kendisinden uzaklaştırır..
Daha ortada hiçbir şey yokken bunları duyarsam buz keserim..
İyy düşman başına benden uzak Allaha yakın hayatıma almamla hayatimdan çıkarmam bir oluyor onları çok sahte samimiyetsiz sanki p*zevenk tanıyor da bon sono osok oldom kimi kandiriyon sen saçma sapan hayatını zehir ederim senin nefret ediyorum ya bak sinirlendim yine
Çok itici bulurum. Daha bismillah dün bir bugün iki. Önceden solunum cihazına bağlı mı yaşıyordun arkadaşım derim..
Ben bı gac kere filört ettiydimde daha 2 saat bile geçmedi ben bağlanmaya fırsat bulamadan ilisgi çözüldü abi
Flört dedin gene sevgiligibi ya abi Flört tanıma aşması falan diyolar gene ask can cimi deniyor yani balana bilir sorun olmaz daha çabuk adı koylur
Bağlanması güzel bir şey bence kolay kolay bırakmaz ama çabuk olması sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Hemen bağlanılmaz ki, ama diyelim oldu evet sevinirim ben , bende baglanirim, ama gerçek ten hissedersem
Çok çabuk olan şeyler beni korkutur. İçinden saplantılı manyk cikacakms gbi hissediyrm haliyle de direk ilişkiyi bitiririm
Evet rahatsız olurum insan bi ürkmüyor mu ya nolur beni bırakma diyenden falan 😒
Mesajlasmaya başlarız ağırdan alırlar buluşunca hergun her saniye yanımda olmak isterler çabuk baglanirlar ve bı bakmisiz sevgili olmuşuz benim dahi haberim yokken
Bulurum. Tez sevda tez ayrılık getirir sözü çok doğru zannımca
Evet. Konuşmanın ilk anından itibaren hayatımın aşkısın demesi saçma dur daha yeni tanıştık.
Eeevet ve inandırıcı da bulmam ve bu ilişkilerdeki bi taktik yemezler
Bunun gerçek olduğunu hissedersem korkutucu gelir bir tık
Modeme bile bu kadar hızlı bağlanılmıyor bana bağlanması çok saçma
"Hayat bu kadar basit bisey degil genç" diyesi geliyor insanin 😅
Rahatsız olurum. Birisi benden çok daha fazla değer verince midem bulanıyor
Samimiyetine asla inanmam inanandanda şüphe ederim. Herkes çok güzel nefesde alıyo kimse ölmüyo gerçekçi olmak lazım göz boyar bu kelimeler sadece.
Sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamamaaa geldi aklima
Olurum tanimadan ölüyorum bitiyorum inandırıcı değil
Flörtseniz bağlansın bir zahmet...
Evet rahatsız olurum
Evet olurum sahte geliyor
cabuk baglaniyosa sorgular insan ne ayak
Olmam ama herkese aynıysa hoşuma gitmez
Evet çünkü bensiz nefes alabilir hshhss
Mantıklı asfdljk
Flört ne aw sevgili diyeceksin.
Flört ilişkinin daha erken evreleri olduğu için onu belirtmek istedim. Anlayacağın şekilde sorayım o zaman, ilişkinin başında sana bağlanılmasından rahatsız olur musun?
Olmam tabi ki. Baskı olmadığı sürece sorun yok
Hayir hosuma gider
Hayır
inanmazdım ben
Evet rahatsız olurum
Olurum
Hayir rahatsız olmam
İtici hem de ne itici
İnandırıcı bulmam…
Soğurum
Evet soğurm
Samimi gelmez