Bana neden kimse guvenmiyor?

bugune kadar iki tane ciddi iliski yaptım ve aldatmadım bu ragmen ilk iliskimde sevgilim sana güvenmiyorum başka bir sehire gidersem bir ayligina beni aldatacagini dusunuyorum dedi bana neden guvenmedigini ve bu duruma kirildigimi soyledim ama dusuncesinde israrci oldu kendisine guven vermedigimi söyledi sonra durumu sineye cektim baska seylerden ayrildik ikinci iliskimde de sevgilim aksam gidecegin konserde beni aldatsan sasirmam dedi ne alaka neden guvenmiyorsun falan diye ona da kizdim uzuldugumu soyledim ama israrla guvenmedigini soyledi kii önceki iliskimdeki olaya ne kadar kirilip üzüldüğümü biliyordu. ikiside ozguvenleri yerinde insanlar buna ragmen bana inanmadilar gercekten aklim almiyor ikinci sevgilim onceden sarhos olup konserde birisiyle opusmus olmami öne surdu ki oylesine bir seydi kendimi kaybederek icen birisi degilim alkol almicam dedim yinede inanmadı guvenmiyorsan neden beraberiz dedim ve ayrildik cidden kafayı yicem hayatima giren herkesle boyle mi olucak?

Güncellemeler
+1 yıl
ilişki içi de güvensiz hareketler gercekten anlamda yapmiyorum bunu onlarda söylüyor sebepsizbir şekilde guvenmediklerini soyluyorlar
Bana neden kimse guvenmiyor?