Ben demem sapik abaza... Gelmiyorlar ki her kıza geliyorlar bana gelmiyorlar. Bugüne kadar laf atan bile olmadı yarı çıplak gezsem dahi okadar çirkinim demekki... Burada sordum herkes güzel diyor ama anlamadım gitti çevremde beğenir ama olmuyor. Her kadının sevgilisi oluyor benim olmuyor.
Sosyal medya kullanıyordum ama... Yazan binde bir oluyordu onlarinda amacı bel altiydi sadece sevgili olmak sevilmek sevmek değildi. Tanışma uygulamaları na başvursam sonuç yine hüsran olduğum gibi beğenip teklif edende yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Allahin izniyle bir gün olur sadece sabirla bekle ve dua et hayirlisi için allah anlina yazilani gönlüne verecektir
Hiçbir yerde gözükmüyorsun demek ki. fake hesaplara bile günde 1000 dm geliyor.
Dm den bahsetmiyorum geliyor ama ben karşıma reelde çıksın istiyorum.
Gerçi fake değilim ama dm almiyorum Instagramim olduğu halde gelmiyor.
Reelde bir anda önünüze erkek çıkıp merhaba tanışmak istiyorum diyince sapık abaza oluyor ya.
Ben demem sapik abaza... Gelmiyorlar ki her kıza geliyorlar bana gelmiyorlar.
Bugüne kadar laf atan bile olmadı yarı çıplak gezsem dahi okadar çirkinim demekki...
Burada sordum herkes güzel diyor ama anlamadım gitti çevremde beğenir ama olmuyor.
Her kadının sevgilisi oluyor benim olmuyor.
çirkin olduğunu sanmıyorum belki ücra bir şehirde yaşıyorsun.
Ücra bir şehirde yaşıyorum evet küçük bir ilçe ama herkesin sevgilisi oluyor orada birtek benim olmuyor.
Yüzüm güzel değil çok fazla boyumda kısa.
Sosyal medya kullan, tanışma uygulamaları indir.
Sosyal medya kullanıyordum ama...
Yazan binde bir oluyordu onlarinda amacı bel altiydi sadece sevgili olmak sevilmek sevmek değildi.
Tanışma uygulamaları na başvursam sonuç yine hüsran olduğum gibi beğenip teklif edende yok.
herkesin derdi seks değildir ya illa senin gibi gerçekten sevgi isteyen biri çıkar, çok olumsuz düşünme.
Ben aslında güzel olup dikkat çekmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum yani internetten bulacak kadar çirkin olduğumu dusunmek beni geriyor.
Dış güzelliğinle değil karakterinle dikkat çek. Dış güzellikle sadece erkeği tahrik edersin aşık edemezsin.
Önce kendini sen seveceksin belirtmemişsin ama sevmiyor olma ihtimalin var kendine saygını artıracak işlerle uğraşman lazım
senin yaşına yakın erkekler iş bulabildi mi ki ekonomisi iyi mi ki evlensin seninle
belkıde red edılmekten cekınıyorlardır olabılırmı?
Sanmıyorum Adriana Lima gibi olsam olabilirdi bakaň bile yok
burcun ne
Akrep
ıkı kanka dost olalımmı uzunca konusalım
Gizli olmasaydin olabilirdi
Şu an burada mısın
sebebi ne sence?
Güzel değilim
olur gönlünü açık tut :) napıyorsun şimdi?
Neden olmasınki
Güzel değilmisin
Değilim ama yine olmasi
Lazim
Ben yakışıklımiyim benimde olmuyor
Niye böyle...
Burada sordum çevremde bana güzelsin der filan ama olmuyor bu yüzdende çirkinim diyorum oyleyimdir filan herhalde diyorum
Şehir?
Daha erkenn bekle
Bir resmini koysaydin
Koymak istemiyorum çirkinim ama çirkin olduğun halde olması lazım boyle bir ülkede.