Karşı cins hangi hareketinden dolayı ayrılık sinyalleri verir?
Karşı cinsle samimi olması
Yalan söylemesi
Çapkın olması
Trip atması
Güvensizliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşı cins hangi hareketinden dolayı ayrılık sinyalleri verir?
Fiziksel temastan kaçınmak Partner sizinle fiziksel temastan kaçınmaya başlıyorsa, bu bir ayrılık belirtisi olabilir. Örneğin, size dokunmuyor, size sarılmıyor veya öpmüyorsa, bu bir ayrılık sinyalleri olabilir. İletişim kurmak istememek: Partneriniz, sizinle iletişim kurmaktan kaçınmaya başlıyorsa, bu da bir ayrılık belirtisi olabilir. Örneğin, sizinle telefonda veya mesajda konuşmak istemiyor, sizinle buluşmak için zaman ayıramıyorsa, bu bir ayrılık sinyalleri olabilir. Sizi eleştiriyor: Partneriniz, sizi eleştiriyor veya sizinle tartışıyorsa, bu da bir ayrılık belirtisi olabilir. Örneğin, sizinle sürekli kavga ediyor, sizin hatalarınızı yüzüne vuruyorsa, bu bir ayrılık sinyalleri olabilir.
Gizli davranıyor Partneriniz, size karşı gizli davranmaya başlıyorsa, bu da bir ayrılık belirtisi olabilir. Örneğin, telefonunda veya bilgisayarında bir şeyler saklıyor, sizinle buluştuğunda nerede olduğunuzu söylemiyorsa, bu bir ayrılık sinyalleri olabilir.
Gelecek planlarından bahsetmiyor: Partneriniz, sizinle gelecek planlarından bahsetmiyorsa, bu da bir ayrılık belirtisi olabilir.
Beni artık sevmediğini söylemesi , düşüncelerime ve hobilerime saygı duymaması ve de bana güvenmemesi yeter de artar bile . Aldatmayı zaten saymıyorum. Onu affetmem olacak iş değil.
Sanki hepsi birbirini takip edip sonu getiriyor.
Adım 1 Güvensizlik
Adım 2 Trip atması
Adım 3 Karşı cinsle samimiyet
Adım 4 Yalan söylemesi
Adım 5 Çapkın olması :D
Aynen zaten bunların hepsi ayrılık sinyali veren davranışlar. Güvensizlik zaten ayrılmak için yeterli bir sebep diye düşünüyorum ben. Birde çapkın olması. Yalan söylemesi falan.
Yalanını yakaladığımın her şeyine şüpheyle yaklaşırım. Dediği, yaptığı, tavrı vs.
İkinci önemli red flag de beni bir şeylerle suçlaması olur. Sonuçta kişi kendinden bilir işi.
Cevap
24Cevap
Yalan söylemesi ve güvensizliği..
Aynen öyle yalan söyleyen bir adamı asla hayatıma ne alırım ne de onunla sevgili falan olurum. Birde bana güveni olmayan birinin hayatımda hiçbir şekilde yeri olamaz asla.
Suçlayıcı davranması
Sürekli ilişiki hakkıda bahaneler üretmesi
İlgisizlik
Tek başına vakit geçirmek istemesi
Kendi başına planlar kurması
Aşırı asabiyet sinirlenme
Madem karşı cinsle benden daha yakın olcan meden sevgiliyiz
Aynen öyle çok haklısınız. Kimse istemez bence böyle birşeyi hayatında bir kadın ya da bir erkek falan varken karşı cinsten biri ile ne çok samimi olabilir ne de onunla arkadaş olabilir.
Karşı cinsle samimi olması ve yalan söylemesi
Aynen öyle bende bu huyuna asla katlanamam diye düşünüyorum. Karşı cinsle samimi olması benim için ayrılık sebebi sayılır şahsen. Yalan söylemeside aynı şekilde.
Boşvermişlik alakasızlık eskiye nazaran davranış değişikliği cepte görme tutarsız davranmak dozu kaçırmak
Tabii ki çapkınlık. Yani ilişkisi olan insana çapkın denmez k. şar denir. Öyle erkekle de işim olmaz zaten.
Hepsi olabilir.. ilgisiz olması.. alma verme dengesinin eşit olmaması… net olmaması… gibi gibi…
Hepsini toplayıp karşımızdaki insanın karakterinden çıkarınca sonuca varıyoruz :D ajsb
Yalan söylemesi.. buna ihtiyaç duyduysa. mesele. bitmistir
görüşmek istememesi
ilgisinin azalması
iletişimin azalması
Aramayı unutması, mesajlara geç dönüş yapmaya başlaması, arkadaşlarıyla sık sık plan yapması
Ayriliyorsa ayrılsın ya seçtiği vazgeçtiğine degiyorsa ayrılsın.
sinyale gerek yok direk gitsinde rahatliyalim valla
Eskisi kadar ilgi göstermiyorsa beni düşünmüyor ve iletisimini azaltiyorsa bakışlarında gözlerinin parıltısı kaybolmussa bunu çabucak anlayabilirim
Yalanlar ilgisizlik güvensizlik
Aynen öyle tüm bunlar zaten ayrılmak için yeterli bir sebep. Şahsen bir ilişkide ilgisizlik ve güvensizlik varsa o ilişki en başında bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
yalanlarının olması, geç cevap vermesi, buluşmaların azalması ve samimiyetsizliği vs.
Yukarıdakilerin hepsi
Değersiz hissettirmesi
Hissetmem için , elinden geleni yapması..
Güvensiz, tutarsız konuşma ve davranışlar
Karsi cinsle samimi
Çaba göstermemesi susması ve ilgisizliği.
Karşı cinsle samimi olması
Bahaneler ve artik ayıracak vakti olmamasi
Sıkıntılı şeyler bunlar ya...
Trip atması hariç hepsi.
Soğuk tavırlar
Kesinlikle yalan söylemesi ilgisiz olması
Seçeneklerin hepsi.
Gözleriyle sürekli diğer kızları süzmesi...
Güvensizlik bence
En ufak soğukluğu işi bozar
Yalan söylemesi
Hepsi trip atması dışında 🫣
Hepsi ve bencil biri olamsı
Yalan söylemesi
#Mirliva
Soğuk kaba ve kötü davranması
Aç gözlü olması
İlgisizlik
Yalan söyleyenden hayır gelmez
yalaksa sogurum