Hangi davranışları tamam kesin ayrılıyoruz dedirtir size?

Hangi davranışları tamam kesin ayrılıyoruz dedirtir size?

Genel olarak sevgi eksikliği gibi nedenler olabilir mesela bir kişi sevmiyorsa artık değer vermiyorsa bu sinyalleri verir kesinlikle. bunun dışında bir de ilgisizlik olabilir ya da merak etmez artık veya kötü davranır karşısında ki kişiyi üzer mesela, Ortak planlar yapma ve gelecek hakkında konuşma azalıyorsa, partnerinizin gelecekte sizinle birlikte olma niyetinin azaldığına veya değiştiğine işaret edebilir.
İlişkideki iletişim azalır ve partner, duygularını veya düşüncelerini paylaşmaktan kaçınır. Sevgili, eskisi gibi ilgilenmemeye başlar ve duygusal veya fiziksel yakınlıktan kaçınır. Partner, buluşmalara katılmak veya zaman geçirmek için sürekli bahaneler üretir. Mesajlaşma, telefon görüşmeleri veya buluşmalardaki sıklık azalır ve partner daha az erişilebilir hale gelir.
Yine duygusal ihtiyaçlara veya sorunlara ilgisiz veya kayıtsız davranır. İlişkideki tartışmalar ve anlaşmazlıklar artar ve çözüm bulma çabaları azalır. Ortak plan yapma veya gelecekle ilgili konuşmalardan kaçınma.
İletişim azalmışsa her konuşmak ya da görüşmek istediğinde bahaneler üretiyorsa sen bunu söylediğin zaman telafi etmek yerine oflayıp pufluyorsa , ilgis sevgisi azalmışsa o ilişki bir sarsıntıya girmiş demektir
İletişim yok denecek kadar azalmıştır, fazlasıyla umursamaz bir tavır vardır, tahammül seviyesi sıfıra inmiştir ve hisler, düşünceler paylaşılmamaya başlanmıştır. Bunların biri dahi göstermeye yeterlidir.
Cevap
43Cevap
Soru aslında güzel yapılan yorumları okudum bir çoğu yorum yapmak için yorumda bulunmuş bayanların bir çoğu ilgisizlik ve bu anlamdaki davranışları ayrılık için bahane göstermiş
Emek verilmiş ilmek ilmek örülmüş bir arkadaşlık boş beleş işlerle bozulmamalı buraya geldim geleli günlük 10 tane terkedilen bayanların napacam neden böyle yapıyor gibi paylaşımlarından gına geldim bayanların yaptığı bunu hata olarak görmediği davranışları var ama maalesefki bu davranışlar erkeği yoruyor korkutuyor nedir bunlar en yaygın olanların bir kaçını sıralayım
1-) kapris
2-) kıskançlık (bir kıvamı var insanı memnun eder onu aşan dozları)
3-) görmemişin oğlu olmuş tarzı hareketler
4-) ergenlikten kurtulamamak
5-) bir ilişkide olduğunun farkında olmamak (karşı çinsteki arkadaşlarına koyması gereken mesafeliyi hesaplayamayıp vıcık vıcık davranması )
6-) sınıfsal farklılıkları insanlara tepeden bakması
7-) en babası ise aldatma ihanet
Erkek kişileri için kesim ayrılmak diye bir şey söz konusu değil. Eğer hoşlandığı güzel bulduğu biriysen, hep bir ayağını kapı eşiğinde bırakır. Döner döner gelir sonra bumerang misali😂
İhanet ile sevdiğini kıskandırmaya çalışmak canım kardeşim başka bir şey değildir. Kızlar bunu yaparak intikam aldıklarını sanıyorlar ama ne kadar basitleştiklerini unutuyorlar.
Çağımızda hanımefendiler hep daha kaslı daha zengin ve daha uzun boylu erkek aradıkları için ayrılık sinyallerini her an verebiliyorlar. Bu devir böyle bir devir...
Aramaması.
Mesaj atmaması.
Soru sormaması.
Kısacası merak etmemesi zaten ilişkiyi kafasında bitirmiş olur.
Bu atla deve değil anlaşılıyor zaten.
Anladığım anda direk siliyorum.
İletişimi azaltmasi
Aynı hayatları tekrar etmesi
Aşırı sıkması
insanlar içinde elestirmesi...
Bizim için her şeyi fazla görüp diğer kızlara dünyaları vermesi kesinlikle.😒
Sen daha iyilerine layıksın ben seni haketmiyorum umarım hayatında güzel insanlar girer sende onlara girersin
Çirkeflik, ego ve bencilliği gün yüzüne çıkınca bende ipler kopuyor.
Bir de her dişiye nağmeler dizen tipler.
İlgisiz olması
Gereksiz tripli ve kıskanç olması
Sürekli muhalefet olması
Sürekli hesap ödetme çalışması.
Soğukluk
İlgisizlik
Samimiyetsizlik
Merak etmemesi
Tamam bitmiş o iş kolay gelsin.
Çözdürenler sağolsun 😂
Size knk demeye başlaması eskisi gibi size ilgili davranmamaya başlaması
Başkasıyla evlenip çocuk sahibi olduğunda yavaş yavaş galiba ayrılıyoruz diye düşünmeye başlarım
Saygısızlık, iletişimi kesme, bir şey anlatırken göz devirme gibi şeyler olabilir
Zorlasa da kendini soğuk davranmaktan kurtulamazması
İlgilenmiyorsa , kıskanmıyorsa , sorun etdiyi şeyleri şimdi sorun etmiyorsa bence kork. Mesela kıyafetine karışıyordu şimdi karışmıyor bak artık o soyumuş ola bilir
Sen konuşuyorken cep telefonuna ya da televizyona bakması
durduk yere kavga çıkarıyorsa yeni birini bulmuş ayrılığa bahane arıyor demektir
Yalan söylemesi
Sürekli geç yazması
Kararlarının değişmesi
Görgüsüz davranışları ve konuşmaları
ilgisizlik, duyarsızlık, yok saymak başka ne olsun
başkalarına olan yakınlığı
İlgisi azalmışsa
Soğuk davranma ve uzaklaşma
Soğuk davranışlar yeter bence
Sadakatsiz tek bi hareketi ve yalanı bitirir.
İlgisizliği, umursamazlığı...
Seni terkediyorum cümlesini duyduğumda.
Aptalca ve boş konuşması kibirli ve bencil olması
Beni yok sayması ayrılık habercisi
Saygısızlık ve umursamazlık
Hal ve hareketlerinden belli eder..
Bu nettir bence seven sevdiğini kıskanır
flörtöz bir tip olması
size zaman yaratamamaya başlarsa
Soğukluk olabilir.
İlgisiz olması kesinlikle
Yalan söylemesi ve kokusuna dikkat etmemesi.
Koku önemli tabi
Artık beni merak etmemesi.
İletişimsizlik.
Yalan söylerse kesin biter
Vermez ama önünü acar
Yalan dolan
Aldatma
Aldatmaa
Eski hataları yüzüne vuruyosa
Bence her bu yaşandığında ayrılık habercisi diyemeyiz
Genelde bahane icin kullaniyolar bi nevi öyle
Uyumlu birine denk gelmek çok önemli ya
İlgisizlik net
Soğuk davranır
Soguk yapmas
Kısa cevap yazması
beraber foto atmıyorsa hikayesine
Aldatma
Bu doğru bu arada
Bende yanlış olmaz
İlgisizliği
senden ayrilanda canım
Herşeyi
Ergen muhabbetleri
Az ilgi.
Agresif tutumu
Mal olduğunu belli etmeso
Kusura bakma yazmicaktim ama yazcam Şu kelimeler hic bir kişinin ağzina yakişmiyor. hele birde bir bayansan yaa sen nerde yetiştiriyon kendini ya da şöyle düsün insan insani bulur m de m yi bulur bundan ötesi olmaz. insanin kaderi kendi eline kılınmıştir umurim anlamişsindir saygilar kardeş.
@özgür1022 erkeğe yakisiyor kadını yakismiyor
Konudan bağımsız nickini okuyunca çok merak ettim nasıl olur vişneli kahve 😄
@özgür1022 uza hadi
@özgür1022 bide engel atalım da bu tür canlilardan uzak durmak gerek
Bölüyorum ama Vişneli kahve diye bişey var mı gerçekten merak ettim
Agresiflik
Aldatmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?