- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, 5 yıllık ilişkiniz varsa ve evlenmek istemiyorsanız, hep sevgili kalmanız mümkündür. Ancak, bu durumun hem sizin hem de partneriniz için uygun olup olmadığını düşünmeniz önemlidir. Evlenmek, bir ilişkinin resmi bir şekilde onaylanması ve evliliğin getirdiği hak ve sorumlulukları üstlenilmesidir. Evlenmek isteyen bir kişi için, evliliksiz bir ilişki, tatmin edici olmayabilir. Eğer siz evlenmek istemiyorsanız, partnerinize bunu açıkça ifade etmeniz önemlidir. Partneriniz de evlenmek istemiyorsa, hep sevgili kalabilirsiniz. Ancak, bu durumda, ilişkinizin geleceğini ve evlilik dışı bir ilişkide karşılaşabileceğiniz sorunları konuşmanız önemlidir. Evlenmek istemeyen bir ilişkide karşılaşabileceğiniz bazı sorunlar şunlardır: Aile baskısı: Aileniz, sizin evlenmenizi isteyebilir ve bu durum, ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Toplumsal baskı: Toplum, evliliği bir zorunluluk olarak görebilir ve bu durum, ilişkinizi strese sokabilir. Gelecek kaygısı: Evli olmayan bir çift, gelecekte birlikte yaşayacak mı, çocuk sahibi olacak mı gibi sorularla yüzleşmek zorunda kalabilir. Bu sorunları göz önünde bulundurarak, hem sizin hem de partneriniz için doğru kararı vermeniz önemlidir. İşte hep sevgili kalmak isteyen çiftler için bazı ipuçları: İletişim kurun: Birbirinizi dinleyin ve beklentilerinizi açıkça ifade edin. Saygılı olun: Birbirinizin kararlarını ve tercihlerini saygıyla karşılayın. Başkalarıyla paylaşın: İlişkinizi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın. Zaman ayırın: Birbirinize zaman ayırın ve ilişkinizi canlı tutun. Eğer siz ve partneriniz, bu ipuçlarını takip ederseniz, hep sevgili kalarak mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşin en kötüsü de böyle senin gibi insanların niyetini baştan belli etmeyip de karşındaki kişiyi bunca zaman oyalaman. Yorumlari da okudum anladığım kadarıyla adamı müthiş sindirmişsin ve resmen elinde oyuncağın etmişsin. Ailesini baştan tanıyamadın mı? Bunu kabul ederek ilişkiye başlamadın mı? Ayrılmak istese zorla tutan mı var demenden onu aslında hiç sevmediğin sadece manipüle edip kullandığın ortaya çıkıyor. Hayatındaki adama üzüldüm sadece boşa zamanı harcanıyor. Evli olmuşunuz bekar olmuşsunuz bunlar mesele değil ancal o seni seviyor, sen onu sevmiyorsun net. Sevmesem 5 yıldır ilişki yaşamazdım da deme seven insan "zorla tutan mı var" demez. Boşa geçen kayıp 5 sene.
035 Yorumla
Soran+1 yılNiye sindirip manipüle edeyim yahu. Ailesini en baştan nerden bilicem 3 yıl sonra tanıştım ben ailesiyle. Hiçbir şeyi kabul ederekte başlamadım. Ne için kullanıcam hem. Neden sanki cadıymışım gibi konuşuyorsunuz? Adamın hayatıyla oynuyorsun diyene ne diyeyim? Evlenmeyince insanların hayatı mı mahvoluyor? Evlenmek isterse ayrılıp evlenir. Aklı mı yok bu adamın?
- +1 yıl
@PilotAdayinizzz kesinlikle katılmıyorum bir kadın olarak bu yorumunuza.
- +1 yıl
@PilotAdayinizzz isterse ayrılır diyerek kendini temize çıkarmaya çalışıyor. Bunun gibi kızla ömür gecmes
- +1 yıl
- +1 yıl
KS nin moderatorlerinin kafa degisik isliyor böyle feminist paylaşımları çok sever kendileri
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Özelden konuşur musunuz?
- +1 yıl
- +1 yıl
@jsaoowwowp hayır. Bildirimleri kapatıp çekilebilirsin. 👍🏻
- +1 yıl
Oo kendini sigma zanneden Spiderman defol git ağzımı bozdurma edepsiz hayvan
- +1 yıl
Ahahah hayal aleminde yasiyor adama bak şu sorulara 😂😂😂
- +1 yıl
@jsaoowwowp hiç bir yere gitmiyorum hanımefendi. Ne yapacaksın? Küfür mü edeceksin? Umrumda değil.
- +1 yıl
Sen şey değil misin ya telefondan sigma editleri izleyip kendini Durden zanneden ergen?
- +1 yıl
@jsaoowwowp hayır? Durden editleri benim ilgimi çekmiyor bile. Benim doğal yapım bu, tamam mı? O yüzden tekrar söylüyorum. Bildirimleri kapatır mısın?
- +1 yıl
Kapatmiyorum sen defolacaksin
- +1 yıl
@jsaoowwowp hem ayrıca konu bitmiş. Boş boş gelmiş hala diyorsun ki "Özele geçer misiniz?". Konuyla alakalı konuşuluyor burada. Kimse başkasının emriyle özele geçmek zorunda değil.
- +1 yıl
Hayır zorunda. Emrediyorum özele geç lan
- +1 yıl
@jsaoowwowp geçmiyorum kardeşim benim istediğin kadar ağlayabilirsin. 👍🏻
- +1 yıl
Yoo ben niye ağlayayım gayet keyifliyim 😌😌😌 kuduran sensin
- +1 yıl
@jsaoowwowp sizin gibi kendini bir şey sanan kızlar görmekten gına geldi. Hadi bakalım gitmiyorum. Ne yapacaksın?
- +1 yıl
Aglaaaa spidermannn
- +1 yıl
@jsaoowwowp çocuksun daha. Büyü biraz.
- +1 yıl
Bi geldim savaş çıkmış yorumumun altında neler oluyor böyle jsjs
- +1 yıl
Evlilik dediğin gerçek aşkı bulmak demektir, sadece ilişki yaşayarak aşk bulunmuyor, kendimden örnek vereyim bedensel engelliyim hiç sevgilim olmadı sevdiğim kızlar oldu ama reddedildim ciddi düşünen biriyim ve hâlâ kaderime yazılı insanı bekliyorum
Hata mı ediyorum sence ne yani illa cinsellik mi yaşamam gerekiyor evlenmeden evlilik dediğin gerçek aşkı bulmaktır evlenmeyip ilişki devam ettirmek bana çok saçma geliyor bir zaman sonra bu sıkıcı bir hal alır08 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkiyle ne alakası var ki
- +1 yıl
Alakası şu aşkı cinsel ilişki zanneden bir çok insan var artık seks yapmak aşk yaşamak değil ihtiyacını karşılamaktır yaşıtlarım ne güzel istediğini yapabiliyor bir kızın elini tutabiliyor bedenine dokunabiliyor sevişiyor ediyor ben neden yapamıyorum bu ♿ haldeyim çünkü dünyaya hapisim ben beni kim sever ki şimdi diyeceksin ki hayat kadınlarına git neden paramı boş yere harcayayım benim gibi olanlar para ile yapmaya mı deneyimlemeye mi mahkum neden biz de sizler gibi şans yok neden sevdiğimiz bizi reddediyor neden sevgilimiz olmuyor siz de bu hale düşün bir gün o zaman anlarsınız
Soran+1 yılBana neden sitem ediyorsun benim yüzümden mi yok sevgilin? Ayrıca hayat kadınlarına git diye de tavsiye vermeyecektim. Aşırı saçma ve aşağılayıcı buluyorum çünkü.
Soran+1 yılYok alınmadım ne özürü estağfurullah. Kendini bu kadar yıpratma bence
Soran+1 yılNe gibi bir iyilik?
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aynen yaa gelenkesel düşünce, evlilik bekliyor. Birde gğnümüzde her şey sonuç odaklı, duruyorsan geri gidiyorsun, mutlaka yeni bir şey olmalı diye tutturduğu için evliliklerde yürümüyor. Evlensen çocuk, çocuk olsa 2. Çocuk… devamlı ya sonra aranıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle. Ben daha mesleğime yeni başlamışım bi durun bi para kazanayım bi nefes alayım ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılbirkere evlilik tamamsn kadınları baskılamak üzerine kurulmuş birşeydir kadınlara sorsan hiçbiri evliliğinden mutlu değil hepsi pişman evlenmeyin derler bu kadınlar için sorumluluk ve büyük baskıdır sevgilinle aynı evde yaşamak istiyorsan olabilir ama evlilik deyince araya aileler sülaleler girer ve sevgilin baskıcı bir karakterse hayatına karışıyorsa giysine sosyal medyana vs ozaman daha kötüdür üstüne evde yemek veya temizlik yapmıyorsa en kötüsü hem çalışıp hemde onun hizmetçisi olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılHah işte tam da bu yüzden istemiyorum. Sonunda anlayan bir tane insan çıktı yahu. 3. 4. Şahıslar girsin istemiyorum bu kadar basit
- +1 yıl
ozaman şöyle yapabilirsin düğün nişan saçma sapan para harcamak yerine nikah yapsanız ailen kabul edermi bilmem ama uzak biryerde yaşasanız kimse de giremez aranıza ama işiniz gücünüz ne olacak valla zor senin işin
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılAilen mi diyor? Erkek arkadasiniz ne diyor bu konuda? Hazir hissetmiyorsaniz evlenmemeniz en dogrusu zaten yasin cok genc 24 yasindasiniz. Ailesinden ziyade erkek arkadasinizin düsünceleri önemli bence ikinizin arasinda konusup kararlastirmalisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılO da benim gibi düşünüyor. İkimiz de çocuk istemiyoruz zaten. Benim gibi düşünmekten ziyade beni haklı buluyor ve saygı duyuyor. Ben evlenmek istersem evleniriz. Ona farketmiyor. Onun ailesi gerici biraz. Benim ailemden yana sıkıntı olmayacak, ama o da biliyor kendi ailesinin ilişkimize zarar vereceğini. O beni gerektiği yerde savunur bunu biliyorum. Ben bunu istemiyorum benim için ailesiyle arası açılmasın. Evlenmemiz için başka bir şehre taşınmamız gerekiyor. Aksi takdirde boşanmak için evlenmiş olucaz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence siz adamı sevmiyorsunuz ondan böyle bir düşünce içindesiniz. Biraz da adamın size ne kattığıda önemli. +Spor-Kitap-Gezi-Kültür-Seyahat-Davranış-Bilgi-Enerji vs gibi size birikim katıyor mu? İç dünyanız adamı kabul etmiyor gibi hissettim.
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle hiçbir alakası yok
- +1 yıl
Bunun sevmekle alakasi yok! Evlilikte bütün sorumlulugu kadinin üstüne yikiliyor. Siz erkekler yemek yiyip sicip keyfi yatmaktan ne anlarsiniz tabi
- +1 yıl
@Filbocegi001 sen evlisin herhalde
- +1 yıl
@Red_Blackk tek anladigin bu mu dangalak!
- +1 yıl
@Filbocegi001 evli değilim. Sevdiğim bir kadına asla iş yıkmak ve yük bindirmek gibi bir huy yok. Aksine sevdiğim kadınla her şeyi beraber yapmaktan hoşlanırım. +3 gün spor yapıyorsam çağırırım beraber yapmak isterim. Yemek mi sıkıldığın zaman ben yaparım. Sizin gibi kadın olmaktan başka bir katkısı olmayanları kim ne yapsın. Spor yok, kültür yok, sanat ve edebiyat birikimi TV öteye gitmeyen, espri anlayışı kıt, her türlü inceliği kabalıkla karşılayan tipler Irak kalsın. İfade ve iletişim diliniz çok kaba, güzel ve nükte yaparak söylemeniz ne kadar güzel olurdu.
- +1 yıl
Seninle anlasamayacagiz demekki. Kadinlarin yüzde 100 fedakarligi etmek zorunda degil. Siz biraz fedakarligi yapin yan gelip yatmak size göre sevmek mi! Ben böyle biriyle sahsen tanismak istemem. Kadin diyorum (es olarak) tabiki kadinlar görevleri yapacak. Veya erkek diyorum calismiyorsa o da ev islerini yapacak bu kadar :) bunun sevgisi bilmem ne alakasi yok adi üstünde sorumlululuk..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHep sevgili kalmak nereye kadar sürecek. Yani o zaman sevgili kalmanın bence bir anlamı yok eğer evlilik falan düşünen biri değilsen. Ailen öğrendiyse eğer ilişkini o şekilde sevgili olarak takılmana bence karşı çıkacaktır bir süre sonra bu ilişkinin adını koymani isterler. Yani sevdiğin insanlasın sonuçta ne kadar güzel herkese nasip olmaz.
00 Yorumla Adamı oyalayıp duruyorsun evlilikte keramet var derler ama bunun seni anlayacağını düşünmüyorum, zira evlilik zaten başlı başına bir sorumluluk hele ki çocuk olunca daha da büyük bir sorumluluk her kadın bu yükü kaldıramaz zor gelir. Ama en azından kendinin farkında olup da evlenmek istememen de güzel ama bari adamı oyalama boşa vaktini çalma. 🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyeceksen ayrıl adamın hayatıyla oynama yaş geçiyor seni mi beklesin nasipse gitsin evlensin sevmekte oyuncak değil adamı parmağında oynat sonra sal sen evlenmek istediğinde belki seni istemeyecek mesleğini hayatını seviyorsan öyle devam et illa yaşaman için hayatın ona bağlı değil o yokken yaşayamıyormuydun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamı elinde tut evlenmek isteme oldu adamda saftı seni bekleyecekti kızım kimsenin hakkına girme ne aptalca bir şey bekar yaşa.
Soran+1 yılAdamın hayatıyla niye oynayayım adam çocuk mu bunu düşünemiyor mu ayrılmak istese zorla tutan mı var
Cevap sahibi+1 yılOda doğru tabi ama hayatını yaşamak istiyorsun o yüzden söyledim ama sende haklısın tabi baktı ki istemiyorsun evlilik ayrılsın
Cevap sahibi+1 yılNeyse hayırlısı olsun
+1 yılBu şekil de yürütebiliyorsanız mümkün niye olmasın. Ben dahil evlilik makamına çok alışkın değilim mesela. Sevgili olarak aynı evde yaşayan arkadaşlarım da var. Evlilik olayı evlenmek ve bağlılık olarak psikolojik baskı da yapıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYılarıni boşa harcamak sevgili gibi gezmek o kadar zaman kaybı niye olsun ki hem sevmesen o kadar zaman niye birinle zaman haycayasin inşallah çok fazla zaman geçmeden hazır hisedersin evliliğe
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zaten malları korumak için Akid değil mi mala ihtiyacın yokmuş böyle daha iyi. Heyecanı kaybetmezsiniz en azından. Çocuk yapacağın zaman soyadı için evlenirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sakın evlenme.
emin ol evlenirsen şu anda yaşadığınız tutkulu aşk yıpranmaya başlayacak
00 Yorumla
+1 yılYani şu şekilde ona evlenmek istemediğini söylediğin halde seninle ise zamanını çalmış hakkına girmiş olmazsın
00 Yorumla
+1 yılCikmanin amaci ne birlikte yasamak birlikte yasamak icin ne gerekir evlenmek
Evlenmek istemiyosam iliski yapmam zaman kaybı00 YorumlaEvlilik kötü bşy değil hele ki kafa dengi bir insanla isen.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece evlendiğim insanla kalmayacak ki. Ailesi de var, onlardan hoşlanmıyorum. Saçma sapan entrikalara dedikodulara gösterişe katlanamıyorum ben. Bunlarda da yok yok
abla ben senle sevgili kalırım evlenmem SĞSPPSOEOSLDKDKDMDMDM boş ver bunları
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma mı düşünüyorum sence ya? Güzel giden ilişkimin içine edecek ailesi bundan eminim. Dar görüşlü saçma sapan insanlar. Misafirliği de çok seviyorlar sürekli bi entrika gösteriş benim kocam şöyle iyi böyle mükemmel sohbetleri. Ben katlanamam açıkçası kovarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncelerin mantıklı
inşallah diğer kadınlarda senin gibi düşünür
elin oğluna hizmetçi köpek olmazlar00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sevgiline sole istemiyorum de ona gore çıkın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın daha genç zaten. Evlilik sorumluluk demk.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu karşıdaki kişiye söyle. Zaten evlenmek saçma. Kağıt üzerinde işte.
00 Yorumla
+1 yılHazir hissetmiyorum dersin.. birgun olur dersin acele etme zaten hazir değil girunuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ki zevkine bakıyorsun yatıp kalkıyorsun, çocuk istemiyorsun, evlenme o zaman, başka takılıcak adamlarda bulursun öyle evlenmeden
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka başka adamlar
- +1 yıl
Öyle yaşayan biri başka birileriyle yaşaması nurmaldır
Soran+1 yılAynen nurmal
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılBence daha çok erken hayatını yaşa evlilik kafesteki kuş gibidir
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor tabi ki me öyle hayatına renk katmış da olursun her anlamda rahatlık evlilk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. izmirli gibi konuşmuşsun çocupu oyalama evlenmiyceksen seni sevdigi için sana uymaya çalışıyor sadece her kişi çocuk ister
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakırlıyım kimseyi oyaladığım yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı burada soru şeklinde sorduklarını sevgiline sor 🤷♂️ evlenmesek olmaz mı diye
04 Yorumla
Soran+1 yılOnunla konuştum zaten
Cevap sahibi+1 yılBir de anlamadım evlenmeyeceksen ayrıl diyenler kimler kime ne senin ilişkinden milleti ne ırgalıyor onu anlamadım
Soran+1 yılBenim ailem ve onun ailesi. Onun ailesi gerici. En çok bu yüzden istemiyorum. Benim ailem de evlenince mutlu olacağımı düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılvallahi gözün kesiyorsa evlen ama ben de sana evlenmeme tavsiyesinde bulunacağım. dertsiz başına dert alırsın evlenince her şey bir anda 180 derece değişir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kafa 😂😂😂😂
Bende bunu çok istiyorumda kabul eden biri yok04 Yorumla
Soran+1 yılBen cidden şaşırdım ne yalan söyleyeyim. Herkes ne evlilik meraklısıymış. Çoğu insan benim gibi düşünüyor sanıyordum ben. Evlenince ne oluyor yani. Gerçekten ne oluyor iki kağıt imzalayınca dünyayı mı kurtarıyoruz nedir
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Anlamazlar
Sevgilinde hemfikirse öyle yaşayın- +1 yıl
Evlilik medeniyetir
Cevap sahibi+1 yılEvlilik medeniyetsizliktir 😂
Evlenmemek istemen normal karşı tarafın ailesi bazen sıkıntılı olabiliyor ama eğer evlenmek istemiyorsan partnerini oyalama derim yaş 30 olmuş belki o evlenmek istiyor sana karşı belli etmemeye çalışıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani diyorsun ki hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*ikilmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle diyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir dünya yok seçim yapacaksın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında sevgilin de evlenmek istemiyorsa böyle yaşamanız pek sorun değil ben çok gördüm evlenmeden devam eden ilişki
00 YorumlaSeni anlıyorum. Ben aşkın geçici bir şey olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla gelip geçici bir şey için hayat boyu bir kişiye tutsak olmak istemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun cevabı cinsellik konusuna vereceğin cevapta gizli.
00 Yorumlahazır hissettiğinde evlen adam heleki iyi biriyse yani 5 yıldır sevgili olup evlenmessen adam ayrılabilir
10 Yorumlaevlilik den korkmana gerek yok ki sevdiğin adam sana ait olucak sonsuza dek her şeyiniz beraber mutlu bi yuva böyle düşün
00 Yorumla
+1 yılSenin evliliği boş ver de bana durumun iyiyse parasal yardım edermisin çok ihtiyacım var
00 Yorumla
+1 yılSanane desin millet insanlar boş konuşmayı sever nbfgghj
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kadinlari Allah evlerden ırak etsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Sen ne anne olursun ne eş. 5 yıldır çocuğu oyaliyorsun "İsterse ayrılır başkasıyla evlenir evevev" ne kadar bencilce bir cümle bu ya.
Soran+1 yılAnne olmak istemiyorum zaten. Çocuk dediğiniz 30 yaşında adam. Sanki 15 yaşında çocuğu kandırmışım tutuyorum yanımda. Evlenmek istemiyor demek ki. Adama niye mağdur damgasını yapıştırdınız hemen.
- +1 yıl
Bence de sen anne olma. Amacın eğer çocuk falan yapmamaksa hiç evlenmemekse bunu adama açık bir şekilde belirt özellikle çocuk konusunu. Sonrasında kimsenin ahını alma
- +1 yıl
@jsaoowwowp sen çok olgun düşünceli birisin
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Takip attım kabul eder msin sorularına cevap vermek istiyorum
+1 yılEvlenmeden cinsel hayatınız var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılVar.
- +1 yıl
O zaman pek de sorun etme sonuçta evliliğin güzel heyecanlarını bitirmişsiniz. O yüzden evlilik yaşasan da ayrılırsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışmış kızlar zkismeye bekar bekar sizden ne ana nede çocuk çıkar zaten
020 Yorumla- +1 yıl
Ya sanane be sanane sanane. Sizden adam cikiyo sanki 20 yaşındayken size muhtaç birini bulup evleniyorsunuz 2 de çocuk yapıyorsunuz sonra aynı işte sen gibi 30 35ine gelince buralarda genç kız düşürmeye çalışıyorsunuz. Böyle evlilik olmaz olsun zaten herkes evlenmek zorunda mı?
Cevap sahibi+1 yılKes lan sizene sanane diye diye ortalık bu hale geldi zaten
Cevap sahibi+1 yılSende o... CC k*hoee
Cevap sahibi+1 yılBozdurun yatın kalkın sizin gibiler yüzünden ülke bu halde sggg
Cevap sahibi+1 yılKadın her haltı yer karışma açık gezer bakma, nemrut bile bu kadar olmadı lan
Cevap sahibi+1 yılSgg elimde kalacan
Cevap sahibi+1 yılSen yaptın tabi o
Ccc
Cevap sahibi+1 yılGittin oy verdin
Cevap sahibi+1 yılMüslümanim çok şükür kâfir ulkelere gidebilirsin , bende vermedim haa
Cevap sahibi+1 yılBen muhalefete verdim
Cevap sahibi+1 yılGidişin olsun dönüşün olmasın 😁😁
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı ruhu yeniden yeşerecek, askerler dioym senin gibiler rahat uyusun diye boşuna şehit oluyor demekki
- +1 yıl
@gonegirl_ Melih uçağın kalkıyor Melih bak uctun bakk
Soran+1 yıl@gonegirl_ mükemmelsin ya ahahah
+1 yılEvlen kız , hazır erkek te var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkek olsa iyi, kaynana var, 2 görümce, 2 elti var kafaları dar. O aileyle görüşesim yok.
- +1 yıl
ayy çok korkunç. çöpsüz üzüm bul
+1 yılsevgilin bu kararın hakkında ne düşünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOna farketmiyor evlenelim desem yarın da evlenir, demesem evlenmez de ayrılmaz da. Yani ben ne dersem o
- +1 yıl
ailene bence bunu açıkla 2-3 sene daha kendimi dinlemek istiyorum diye belki o zamana kadar fikirlerin değişecek
+1 yıl24 yaşındaysan evlenme bir zahmet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Öyle istersen öyle yap 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi olur valla jzkkxklsl
00 Yorumla
+1 yılKonusup aranizda halledin bunlari
00 Yorumla
+1 yılEe onunla hemfikirseniz millet niye karisiyo ki?
10 Yorumla
+1 yılBende öyle biri arıyorum ama nerdeee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne mühendisisin?
00 YorumlaBi yere kadsr aam odaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Durumun iyiyse erteleyebildiğin kadar ertele madem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSanane kimin ne dediğinden hayat senin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) o sorulardan bıkıp evlenmede:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ömür boyu sevgili kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sevgiline söyle bir süre takılır ayrılırsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayatımı yaşamak istiyorum demelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHey malemine
02 Yorumla
Soran+1 yılWey lımınee
- +1 yıl
Evlensem Kürt kızı fille gibi neden böyle dost hayatı yasiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek yaşa ya da söyle sevgili kalalım de
00 Yorumla5 yılda kaç kere kürtaj yaptırdın
01 Yorumla
Soran+1 yılSana ne?
+1 yılEvlenmek zorunda değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. evlen gitsin 🙃
00 Yorumla