İlişki kurmayı seven flörtöz bir insanım, ciddi ilişkilerim de çok kez oldu ama hayatımda ki insana bir türlü sadık kalamıyorum, değişiklik istiyorum, fakat bunu aldatmadan yapıyorum sırf kendi isteklerim için karşımda ki insanı aldatsam bu ona haksızlık olur, bu yüzden ne yaparsam ayrılıp yaparım. Dediğim gibi çok fazla sıkılabiliyorum, ne kadar çok seversem seveyim her gün aynı kelimeler aynı sözler bana birazcık saçma ve bunaltıcı geliyor, eski ilişkimden örnek vermek istiyorum, ciddi bir ilişkideydim onu gerçekten çok seviyordum ama ben sevgilimle sadece aşk konularını konuşmak istemiyorum, bana kendi hayatından bahsetsin, gülelim eğlenelim, bununla varım ben bu varsa sorun yok ama sürekli evlilik ve aşk konuşulunca insan bi yerden sonra bıkıyor, bu yüzden artık bi insana sadık kalamıyorum hemen ilişkiyi bitirme taraftarı oluyorum düzeltmeye çalışsamda düzelmeyen birisi bir çocuk gibi sürekli evlilikten bahsediyor, tamam bende evlenmek istiyorum ama 2 saat konuşuyosak 2 saatin 2 saati de evlilik üzerine, bi sorun oldu ilişkiyi bitirdik ama benim için iyi oldu.
Benimle eğlenebilecek, karşılıklı sevgi beslediğim bir ilişki de olmak istiyorum, herşeyi akışına bırakabildiğim sorunsuz bir ilişki istiyorum, sorunlu, sürekli gelecekten bahsederek beni bunaltmasını değil. Sırf bu kişi yüzünden ilişkilere de inancım kalmadı, sadık kalamıyorum ne flört etmek istiyorum ne de başka bir şey, herkes aynı hissiyatı veriyor sanki, sizde böyle misiniz?
Benimle eğlenebilecek, karşılıklı sevgi beslediğim bir ilişki de olmak istiyorum, herşeyi akışına bırakabildiğim sorunsuz bir ilişki istiyorum, sorunlu, sürekli gelecekten bahsederek beni bunaltmasını değil. Sırf bu kişi yüzünden ilişkilere de inancım kalmadı, sadık kalamıyorum ne flört etmek istiyorum ne de başka bir şey, herkes aynı hissiyatı veriyor sanki, sizde böyle misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sadık kalamama durumumu aşka bağlamayın çok kez aşık oldum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer