Biriyle tanıştık sosyal medyada. Buluştuk çok iyi biri, tavırları kibar. Gelecek soruyor beni tanımaya çalışıyor. Saygılı vs. İşi gücü de var. Tipi de ortalama biri. şu an bir şey hissetmiyorum. Zamanla hisseder miyim şans vermeli miyim?
Açık olmak gerekirse birine baya aşığım ben. O geliyor aklıma ama tek taraflı. Bu kişiyle devam etsem pişman olur muyum bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adamı yara bandı olarak kullanıp umut verip yarı yolda bırakma. Aklında başka biri varken ilişkiye başlamak çok iğrenç bir şey
Yarı yolda bırakmak değil amacım bende emin değilim sevebilir miyim acaba
Bunu ona söyle ozaman aklımda başka biri var de
Konuşmaz bir daha
Ozaman hakkına girmiş olursun. Kadınlar hep bunu yapıyor zaten aklında biri varken başkasıyla oluyor sonra adamı kendinize aşık edip bir anda terk ediyorsunuz erkeklerin aşka kadınlara inancı kalmıyor sonrada erkeklere güven yok diyorsunuz. Yapma lütfen bir erkeği daha önüne gelen kadını s. kip. geçmeye teşvik etme
Tamam hakkına girmemeye caliscam hayırlısı
Söyle dürüst ol kaliteni bozma aklında kim varsa itiraf et bu şekilde kabul ediyorsan de
Yapma bence hla diğerini seviyosan sana yspıldığını düşün bi
Hoş değil tabiki ama bunu ilerde sevebileceğimi bilsem devam ederim. Sonsuza kadar bekleyemem hislerinin bitmesini diye düşünüyorum
Ben de Bi çocukla tanıştim zamana bırakalım deyince yok bırakmayalım diyor , numaramı dahi aldı, tamam buluşalım gel deyince de yok uzun süre gorusemeden böyle konuşmak sağlıklı olmaz bilmem ne diyor
Yakınlaşmanız gerek izin ver biraz çocuğa
Bir çocukta kullanıcı adına 13848 yazmış bu ne demek
@Ceren0907 rastgele numara
Peki sence hiç daha buluşmadan karşı tarafa uzun süre sadece telefonda uzaktan sesli vb konuşmak saçma mi
@Ceren0907 yoo hayır alışmak lazım her manada karşıdaki bireye
@Ceren0907 kızım benim soruma niye salça oluyosun şu an konu benim 😂
Ne zaman bulusacagimiz belli değil ve çocuk en sınıra atandigimi bildiği halde numaramı aldı şimdi de yazmıyor aşırı geç cevap veriyor, profil resmi görünüyordu görünmüyor kaldırdım ya felan diyor
Kusura bakma😂
@Ceren0907 ilgili değil sana
Telefonda da gercekten buluşmak istiyorum ama şartlar felan diyor sence
sen oglak burcu felanmısın?
Hayır ne alaka
yazma seklınden sordum ne kı burcun
Birine aşıksan adamı oyalama kardeşim
Oyalamak mi
Aklında biri varken olmaz
Diyosun
Aynen öyle önce onu bitirmen lazim
Kafamdan nasıl sileyim
Onu görmeyerek dusunmeyerek kendi hayatına bakarak yavaş yavaş sileceksin
Yaptım ama bilmiyorum zamanla unutmak zorunda kalcam
Zamanla unutacaksın zaten kendi hayatına bak dediğim kendini geliştirmek ile ilgili meşgul ol birilerini arama vakit geçir arkadaşlarınla elbet unutacaksın ve sevdiğin kişinin doğru olmadığına inan dogue kişi hayırlı kişi olsaydı o olurdu dimi
Saçma
Mutluluklar dilerim
Olur kasmak
13848 in anlami ne sizce
@Ceren0907 banane kardeşim
Bizene bundan domates
13848 in anlami ne
Öne
One
One lan naftalin
😂