Erkekler ciddi düşünmediği kızlarla neden sevgili olmak ister?

Erkekler ciddi düşünmediği kızlarla neden sevgili olmak ister?

Erkekler ya da kadınlar ciddi düşünmediği birisiyle neden birlikte olur yalnız kalmamak için çünkü belli bir yaştan sonra sizin yaş ortalamanız olmayan kişilerle anlaşamazsınız ama sevgili olduktan sonra onunla her şeyi konuşabilirsiniz ve özellikle cinsellik yaşamak için insanlar öncelikli olarak sevgiliye de flört yapmayı tercih eder
Erkek ciddi düşünemediği biriyle sevgili olur ama tek onunla sevgili olmaz. Yani sadakatsiz toksik bir ilişki kurar onunla.
Erkek ciddi düşünemediği biriyle şu yüzden sevgili olur. Ciddi düşündüğü diğer kızdan ayrılırsa eli boş kalmasın diye.
Bir erkek, hayat boyu çok kadınla sevgili olur, sevişir ama bir tek kadın için gözyaşı döker, bir tek kadın için gerektiğinde ölür, gerektiğinde de onun yolunda yaşar.
Konuş, eğlen, ihtiyacını karşıla, at kullanılmış peçete gibi. Çoğu bu fikirde olduğu sürece bizim gibiler aşkı bulamaz. Kızlarda bütün erkekleri böyle görüyor haliyle olan yine seven sayan adamlara oluyor. 21 yaşındayım tek sevgilim oldu onla da zorla zorla ayrıldık.
Gerçekten bu tip insanlar çok var ve bunlar yüzünden olan gerçekten adam gibi sevenlere oluyor. Bunolay da karakter meselesi tamamen cinsiyet değil
Öyle valla ne diyebilirim ki. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hep bu duayı ediyorum ama insanlar toplum enteresan oldu ya...😪🙄
Aminnnnöyle valla
Canları sıkılmasın diye aksdjlf
Cevap
46Cevap
Herkes ciddi düşünse böyle ayrılık olmaz, bir gönül sayfası daha kapanmaz 😀
Sadece güzel olduğu için ya da boşta kalmamak için başı götü için
Çünkü amaçları farklıdır yani kadını kullanmak için yaparlar bencil ve karaktersiz oldukları için daha çok.. gerçekten seven insan ciddi düşünür ve ona göre adımlarını atar ama günümüzde ise daha çok günlük eğlence için ya da kısa süreli ilişki yapıyor bir de karşısında ki kişiye aldatıyorlar ya da hemen başkasını bulunca terk ediyorlar klasik oldu artık..
Cinsel birliktelik yaşayabilmesi için sevgili olması gerektiğini, başka türlü o aşamaya getirebilecek özgüveni olmadığını düşünüyor da olabilir. Halbuki önce arkadaş olup biraz yoklayıp tartıp az çok fikir edinebilir bence daha sağlıklı. Hem de karşısındakinin duygularıyla oynamamış olur. Beddua almamış olur.
Sadece sevişmek istediğini söylerlerse Hakarete maruz kalırlar. "Seni anlıyorum ama ben istemiyorum" demez kadın. "Defol sapık, şerefsiz" gibi cümleler kuracaktır... Erkek de başına gelecekleri bildiği için sevgili rolü oynar. Sevişir ve ayrılır.. Karşıklı hatalar zinciri
A-) Nefsini körlemek için.
B-) Başka birini kıskandırmak için.
C-) Cinsel ve duygusal olarak kendini doyurmak için.
D-) Boş kalmamak için.
E-) Hepsi
Süreniz beş dakikadır. Kopya çekmek yasaktır. Başarılar
E hepsi soru çok kolaydı
Hoca dandik ben ne yapayım?
Deneme yanılma yöntemi en doğru sonuçları elde etmeye yarar. Doğru insanı ararken girilen zahmetler işte.
Cinsellik için tabi ki de neden olacak ki çok şükür ben öyle düşünen biri değilim
Farklı amaçlar, örneğin: cinsellik, yalnız kalmama, canları sıkıldığı için, yani kısacası öylesine insanların duygularıyla oynarlar böyle erkekler. Genelleme yapmıyorum*
Şöyle ki eğer kızda cinsellik yaşayabileceği bir his aldı ise sevgili olunca ve erkek cinsellik istiyor ise sevgili olur veya daha erken bir yastadir 22-23 belki daha altı sanki evlenicek miyiz Canim der ve sevgili de olabilir ama muhtemelen senin sorduğun soru ilk kısma dahil cinsellik yaşamak istemistir
O an hayatında ciddi bir ilişki yaşamak istemiyor olabilir ama birini sevmek de istiyordur, sevilmek de istiyordur. Diğer bir seçenek ise sadece takılmak sevgilim var demek için ve seks için..
Vakit geçirmek için takılıyordur yaani
Cinsellik
Sana karşı bi şey hissetmiyordur ama guzel olduğunu düşündüğü için egosunu tatmin etmek için de olabilir vs vs
Eski Aşklarıni unutmak , kıskandırmak ve arkadaş çevresine bak ben bu kızı tavlarım demedimmi size demek için
Elde etmek için. Her güzel bulduklarını elde etmek isterler. Ancak her elde etmek İstediklerine değer vermezler. Değer çok ayrı bir şey.
Ciddi düşünmüyordur ama senden vazgeçemiyor olabilir
ya da ciddi olmanin erken olduğunu düşünüyor olabilir.
Hava atmak boş kalmamak can sıkıntısı heyecan arama gibi bir sürü saçma sebepleri var
Vakit geçirmek ayrıca verilen ilgi hoşlarına gidiyor.
Keyifli vakit geçiriyor. Her ilişkinin sonu evlilikle mi bağlanmak zorunda
Heves ve vakit geçirmek için
Elde etmiş olmak için
güzeldir yemek yapıyordur ilgisi hoştur huzur sağlıyordur
Erkeleri ciddiyete davet ediyorum, olmuyor böyle çok ayıp
istediğini yapmak ve gitmek için rahat sekilde
Zaman geçirmek için sevgili olan dengesizler çok var maalesef
Eğlenmek için ama ben baştan belli ederim niyetimi
Her kız ciddi düşünmediği gibi her erkek de ciddi düşünmez
Her kız ciddi düşünmediği gibi her erkek de ciddi düşünmez
Kadınlar neden olur? Her şey evlilik mi bu hayatta , şu far kalıplarınızdan çıkın artık
Erkekler màl dir ama sakat filan da deriz bazen 🤣🤣
Herkesle ciddi düşünmek zorunda mıyız illa evlenmek zorunda mıyız sevemez miyiz sadece bu ne saçma bi bakış açısı
@handeyl neden saçma olsun ben evlenmek zorunda mıyım evlenmicem diye birine Aşık olamaz mıyım onu sevip değer verip onunla duygularımı zirveye ulaştırıp bişiler yaşayamaz mıyım illa evlenmem mi gerek
Belki ileride evlilik olur ya da olmaz bunu düşünerek ilişkiye başlanmaz hak verdim size
Kesinlikle öyle işte ben bununla evlenirim diye ilişkiye başlanmaz ki sevdiğin hoşlandığın değer verdiğin için ilişkiye başlarsın
Bencil ve karaktersiz olan erkeklere özgü bir tavır.
Boşta kalmamak için ve kullanabilmek için sevgili olurlar
gönül eğlendirmek içindir sanırım, başka neden olsunki
Her sevgili oldugun kisiyle evlilik haysli mi kuruyosun sen
Ben mi snsjdjdj
Vakit geçirmek için, eğlenmek için, sevişmek için. Birçok sebebi olabilir.
Erkeklerin çoğu doyumsuz basit insanlar olduğu için can sıkıntısından corap değişitirir gibi sevgili değiştirirler ayrıca bunu da bir başarıymış gibi her ortamda konuşurlar
Duygusal bir şey hissetmiyorumdur ama o kadar iyi bir fiziği vardır ki
herkeslede ciddi düşünmek zorunda mı? düsunmeyebilir karşısındakinin işine gelmiyorsa bıraksın silahlami tutuyorlar
Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten ne diyeyim geldiğimiz döneme bak çok çötü çok
birini kıskandırmak ya da yanım bos kalmasın gıbı seyler mesela arkadas baskısı da olabilir kanka manit yap artık falan anladınız
Kızı beğenmiştir davranışını konuşmasını ve o ortamda boy göstermek içindir en doğrusu kesini cinselliktir kişiyi bu amaçla kullanırlar genelde.
Güzel zaman geçirmek, eğlenmek, ihtiyaçlarını gidermek gibi gibi
Cinsellik için. On gün önce terk edildim. Döndüm baktım kullanılmışım.
Ciddi olup olmadığını en başta konuşmuş olmak gerekir
Birçok sebebi olabilir bir kaçı parası varsa para için onun dışında duygularını tatmin etmek istiyor olabilir
Cinsel açlığını bastırmak, yalnızlığını gidermek.
İlgisini çeken birşeyin vardır
Vakit geçirmek için olabilir
Tek derdi cinsellik ise öyle ister
Belki sigarasını yakacaktır da çakmak lazımdır.
Gönül eğlendirmek işte amaçları.
Onlar da bilmiyorlar nedenini
Evlenmedende sevişebilen canlılarız biz çünkü
Takılmak için gönül eğlendirmek için
Macera olsun diye olur mu
Hem doyumsuzluk hemde ego
Cinsellik yaşamak için genel de.
Vakit geçsin diye olabilir
cinsellik veya zaman geçirmek
Olurr ama deger vermez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?