Sizce erkekler sevgilisine karşı neden ilgisiz olur?Mesela ayrılma noktasına geldikleri zaman ayrılmamak için herşeyi yapan ve normal zamanda takmayan erkek neden böyle hareket eder?
Cevabın nedir?
+1 yılAslında ilgisiz değillerdir.Fakat göstermek istemezler. Ayrılmak noktasında gelince asıl hisleri ortaya çıkar.Duygularının olup olmadığını ve gizlemeye çalışdıklarını gördüğünüz anda müdahale etmeyin. Erkekler duygusaldırlar. Zaten hareketleri ile size önem verip vermedikleriniz anlarsınız. Yani ilgi derken ne kastediyorsunuz ki? Yani erkek arkadaşınızın size nasıl bir ilgi göstermesini istiyorsunuz?
39 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben konuşurken hep dinliyo fikirlerim düşüncelerim hakkında hiçç yorum yapmaz.Hı he anldm tamam gibisinden kelimeler kullanır.Arkadaş ortamına falan girdiğimiz zamanlarda hep çevremizdeki insanlarla ilgileniyo ben hep arka planda kalıyorum.Moralim bozuk olduğu zamanlarda beni dinlemek yerine uyumayı tercih ediyo vs vs..Yani derdime ortak olmuyo desem daha doğru olur...
- +1 yıl
Çünkü sizde ona ilgisiz davranıyorsunuz sanırım, yanlış mı? Hı hıı, derken birşeyler ile uğraşıyorsa yanında birşeyler konuşmayın. Ona değer verdiğinizi göstermelisiniz.Hep ondan beklemeyin birazda siz çaba sarfedin. Zaten arkadaş ortamlarında neden sizin ile ilgilensin ki?Bunu abartmayın. Orada arkadaşalar ile berabersiniz. Oturup konuşun bakalım nedir, sebebi, hiçbirşey sebepsiz değildir.
- +1 yıl
Ben ona gerektiğinden fazla değer veriyorum bunu kendiside söylüyor,ailesiyle bile ilgileniyorum.Elimden geldiğince değer verdiğimi hissettirmeye çalışıyorum.Mesela arkadaş ortamına girdiğimiz zaman birşey istediğimde falan önemsemiyor veya ben birşey söylerken o arkadaşına birşey söylüyor beni dinlemiyo falan .Çok sinir bozucu
- +1 yıl
hmm dediğim gibi siz biraz oturup konuşmalı ve bir eksik varsa ne olduğunu bulmalısınız.Yoksa bu işin sonu evlilikten çok uzakta.Güzel bir yemeğe gidin ve durum değerlendirmesi yapın. Çünkü etrafta başkaları olacağı için sakin konuşmak zorunda kalacaktır.Sorunlarınızı sadece siz çözebilirsiniz.
- +1 yıl
Uarım sizin için en hayırlısı ne ise o olur. Ayrıca, en iyi cevap seçtiğniz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bir birey sevgiyi sevmeyi ilk önce ailesinden öğrenir bu nedenle aile çok önemlidir sevgisiz büyüyen bir çocuk doğaldır ki sevgisini göstermez erkek çocuklarında ise rol model annedir erkek çocukları anneye daha düşkündür ve ilk aşık olduğu kişi annedir bu yüzdendir ki hep annesi gibi bir kız ister hanımlar düşünün hanginiz çocuğunuz yaramazlık yapsada ya da dediğinizi yapmasada çocuğunuzu sevmekten vaz geçiyorsunuz? Anne çocuğunu karşılıksız sever o ona sevgi gösterse de sever göstermesede hal böyle olunca anneyi sevmek daha kolaydır ve erkek çocuğu anneyi sever ama birgün büyüyüp artık başkasını sevmeye karar verdiğinde bu işlerin böyle olmadığını anlar sevmek istiyorsan uğraşmak çaba göstermek gerektiğini ama bilmiyordur çünkü ondan ilk sevgilisi yani annesi böyle birşey beklememistir nasıl davranacağını ne yapacağını bilemez belki de deli gibi seviyordur ama bunu nasıl yapacağını yöneteceğini bilemez yorulur sonrada bunun hep böyle olacağını düşünerek çaba göstermeyi bırakır
En İyi Cevaplar
erkekler sevgilisine karşı ilgisiz olmazlar. bazı erkekler sevgililerine karşı ilgisiz olurlar. ya yapıyla alakalı bir durumdur, ya da pek severek sizle beraber değildir. ama tüm erkekleri bu sınıfta sokmak mantıksızlıktır. mesela ben ilgisiz kalıyorsam, tek nedeni vardır. moralimi bozmuştur.
04 Yorumla- +1 yıl
Madem pek severek bizimle olmadi o zaman neden bizimle oldu?
Sorun bu noktada ne yazık ki kızlarda. Bir erkek o duruma gelmişse sorumlusu kızlardır. Çünkü vıdı vıdı, benimle ilgilen, tripler, ay üzerime gelme vs... Ben mesela bu yüzden yakın bir zaman önce ciddi düşündüğüm ilişkimi bitirdim. Yoksa o beni bitirecekti :)
115 Yorumla- +1 yıl
Tabii canım :) Yaşayıp gördüm ben merak etme :) Çıktığım kızların hepsi de bunları yaptı ben de ayrıldım. Ama ben hep alttan alıp onu haklı çıkarıyordum. Suç kimde? Erkek kadın diye ayırt etmekten nefret ediyorum ben. Bu karakter meselesi. Ama genel olarak kadınlar çok abartıyor her şeyi sorun bence bu...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. link
çünkü siz sürekli masal kahramanı olmayı seçerken, biz acil durum harici sürekli teyakkuz halini sevmiyoruzdur.03 Yorumla- +1 yıl
hot..soranla bir ilgilensen..benimcevabımda
ben istifa ediyorum
ahahahah
+1 yılo tarz erkekler rahat tiplerdir...hayata laylaylom bakarlar...lakayıt ciddiyetten uzak...
seven aşık olan insan ilgisiz olmaz...o şekilde davranmaz...52 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın😊
ben çok ilgilenirdim genelleme yapma bence :) sevgilim olduğunda gözü gibi bakanlardanım yani :) sana adamı denk gelmemiş :) banada adam gibi kız denk gelmedi ya neyse :s :D
17 Yorumla- +1 yıl
amin seninde :) valla ben hep bir sonraki sürprizim ne olsun diye düşünürüm :) yaptığım sürprizlerden sonra mutluluktan ağlayan bile oldu. gel gör ki hayat tarzlarımız falan uymuyor. ben bayanın yeri geldiğinde hanım hanımcık olmasını istiyorum bana böylesi gelmiyor. hep eski sevgilileriyle haşır neşir ettiler beni. hala eski sevgilileriyle görüşüp konuşuyorlardı. bir tanesi 2-3 sene önce akrabasıyla sevgili olmuş falan sürekli yüzyüze bakıyorlardı.yürümedi ilişkiler. biride aldattı zaten :)
valla bnde çok ilgilenmem ama nedenini bnde bilmiyorum, sıkıntı yapma blki benim gibi bir tiptr çok şanslı olabilrsn :D
01 Yorumla
+1 yılher han seni bırakma korkun olsun ve sen ona daha bağlı ol die :D
01 Yorumla
+1 yılbik bik vik vik..
adamları canından bezdiriyosunuz..
sonra neden ilgisiz..28 Yorumla- +1 yıl
ömür törpüsüsünüz soran
:) - +1 yıl
SORAN tamam..yeterli.
enişteyi gayet net anladım ben.
sevmiyodur, sevdiğini sanmıştır pişmandır ama vijdan yapıyodur,sıkılmıştır ,sıkmışsındır onu kazanma ihtimalin hala var ama
05 Yorumla- +1 yıl
Yok, böyle düşünmen çok yanlış, değil üç, onüç yıldırda peşinizde olsa dahi belli bir noktadan sonra ilişki yıpranma noktasına gelebilir. Merak etme kurtlar değil, ama panterler kapabilir.Bu işlerin garantisi yok.Önemli olan seninde uğraşman,'' arkamda koşuyor'' diye böyle düşünme, yoksa kaparlar. Elindekine sende biraz değer ver ki; oda sana daha fazla ilgi göstersin.
+1 yılçünkü kızlar erkeklerin bekledikleri gibi çıkmazlar
05 Yorumla- +1 yıl
derken şöyleki erkekde başta kafasınnda bazı kriterler belirler şöyle olsun böyle olsun falan fılan derken bu kriterlerin başlangıçta kazanılıcagını dusunur bakar hatunu istediği şekle sokamıyor ya da hatunda bir değişiklik yok bu sefer yeni yollar arar
- +1 yıl
bi nevi
+1 yılgenelleme yapma sana öylesi denk gelmiş hepsi ilgisiz değil ;)
11 Yorumla
+1 yılerkek sevdiği kişiyi daima korur. bütün kızlar ilgi bekler kimileri ilgi gösterir kimileri göstermez ama sevdiği kişiden de ayrılmak istemez
111 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum seni yaptığı yanlış birşey. onunla geleceğini düşünüyorsan onu sen adam edeceksin
- +1 yıl
istersen oturup güzelcene konuş durumu. ben seni böyle istemiyorum de
- +1 yıl
konuyu kapatıyor. kendini zorlamayacaksın o zaman. ayrıl ondan
- +1 yıl
çocuğun ailesine anlatacaksın durumu. biraz sizde bana yardımcı olun diyeceksin
- +1 yıl
vallahi işin çok zor. şu an ne desem bilmiyorum Allah kolaylık versin sana
+1 yılAslında bu sorunun sonucunu bazen kızlar ve seçimleri oluşturur. Kızlar iyi erkeklerle , seven erkeklerle pek çıkmazlar , öncelikleri farklıdır. Bir erkek kıskanmıyor , ilgi göstermiyorsa sevmiyordur. Eğer sevdiğinden eminsen , ojesi benden hediye...
00 Yorumla
+1 yılinsan doğası gereği yalnızdır,bir başkasına dayanması zor.
03 Yorumla- +1 yıl
mantık-duygu çatışması var burda.
+1 yılArtık sıkılmıştır sende ondan dolayı yapar. Yeni heyecanlar arıyor demek ki. Yetmiyorsun adama...
011 Yorumla- +1 yıl
Takma kafana boşkoy gitsin :) Sende yoluna bak... Sana erkek mi yok...
- +1 yıl
Aha buraya yazıyorum biri gelecek onu unutacaksın. Sonra o yamuk yaparsa yine biri gelecek onuda unutacaksın. Bu işler böyledir. 30 yaşındayım ben tecrübe konuşuyor burda :)
- +1 yıl
O zaman perişan olmaya mahkumsun sen :)
- +1 yıl
Sen istemedikten sonra çözüm yok :)
- +1 yıl
Bulursan bana da haber ver :)
İlgisiz olacağını zannetmiyorum,bence sen daha fazla bekliyorsun.
09 Yorumla
+1 yılheyecan bitmiştir, ilgisizlik başlar ki, ayrılmaya zemin hazırlamak için
01 Yorumlaara sıra kulağını çekmek lazım demek ki.
11 YorumlaÇünkü elinin altındasın kaybetme korkusu yok
23 Yorumla- +1 yıl
al gülüm yok neom :)
- +1 yıl
köy sandığına kaldırdım..
ahahahah
yaz geçsin çıkarıcam :)
- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılbirazda siz bizi anlayamayın anasını satayım :)
11 Yorumla
+1 yılşımarmasın diye en net cevap
17 Yorumla- +1 yıl
olabilir ben hoşlanmıyorum o yüzden yalnızım işte :D
- +1 yıl
napayım kısmet bulur bizi de biri :)
- +1 yıl
amin herkese
seni takmayana sen hiç sallama bırak ipini gitsin
30 Yorumla
+1 yılbıktırmışsınızdır nolcaktı
01 Yorumlailgisini çeken daha başka şeyler vardır belki
11 Yorumlaöyle biri olmadığım için mutluyum..
11 Yorumlasenin şansına öyle gelmiş olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Gıvkvkvkgkvkvov
+1 yılSevmediği için.
05 Yorumla- +1 yıl
kopyala+yapıştır terk
- +1 yıl
17 dakika önce mi daha erken, 12 dakika önce mi daha erken canım <3
- +1 yıl
Ne zaman çalıştıki :(
- +1 yıl
Belli..
+1 yılSevmediği için.
07 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Ben senden beş dk önce yazmışım canım.
- +1 yıl
Basit işlemlerde kafam durur bunu biliyosun canım.
Kendim yazdım. - +1 yıl
Senin aksine çoğu zaman çalışır
+1 yılöf sevmiyordur
01 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?