Bir psikolog yazısı okumuştum bir ara diyordu ki sağlıklı ilişki kurabilecek olan insanlar kendi sağlığına ve hayatına dikkat ederler. Ve ben bu söze gerçekten katılıyorum o yüzden eğer sağlığına dikkat etmiyorsa bedenine dikkat etmiyorsa ben o kişiyle olmam. Sağlıktan tek kastım fiziksel değil aynı zamanda aşırı negatif ve karamsar insanlardan da uzak olmalıyız yoksa bizim enerjimizi sömürürler.
Güzellik konusunda ise şunu söyleyebilirim eğer bakımlı biriyse ve enerjilerimiz uyuşuyorsa, bana iyi davranıyorsa ve beni anlıyorsa ben zaten onun enerjisinden etkilenirim
Arkadaş olurum ama sevgili olmam. Fiziken beni cezbetmemiş biriyle sırf karakteri güzel diye sevgili olamam, bunun tersini iddia edenler aşkın hayır kurumu falan olduğunu sanıyorlar galiba 😄 ya da bildiğin show peşindeler gerçekleri söylemiyorlar. Benim için karakter önemli tipe bakmam diyenler net yalancı...
Karakteri her güzel olana aşık olmamız lazım bu mantıkla... aşkın kimyasina aykiri görüşler yapıyorlar 🤦♀️
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bunu herkes biliyor zaten. Burada çoğu kişi kendi fikirlerini değil, Facebook, Instagram sözlerini yazıyor.
Bir insan psikolojisini ruh sağlığını koruyabiliyorsa ve kişisel bakımına hijyenine önem verebiliyorsa şu ekonomide önceliği buysa hani bu benim için çok önemlidir. Abartılı bakım yapan değil rutinlere özen gösteren bunun dışında yapıma göre boyu veya tiipine sonra bakarım hepimiz bir allahın kulu değil miyiz herkesin kusurları vardır sonuçta. En önce etkileyen şey ise Gözü önünde başı dik birisi olmasıdır🙃 Manevi yönü yüksektir. Hayatı herkes gibi yaşamamasına vs dikkat ediyorum ben, çağımız insanı herkes her şey aynı olduğu için sıradanlaşmış farklı biri olunca göze çarpıyor. Ki çubuk kraker gibi birisini sevmiştim en son😂 görünüş bende çok yok ya hep kendimden daha az göze batan tiplere bakmısıım bakıyorumda.
Böyle bir hataya düşmüştüm. Karakteri de dış görünüşü gibi bozuk çıktı ayrı mesele ama hani iyi gitmiyor ya ben nie bunla sevgiliyim demiştim. Sevgili olmam
Dis görünüş derken neden bahsettiğimize bağlı. Bazen bazı kadınlar var çok çirkin eşi hakkında benim esim çok yakışıklı diyor. Cunku bu iş zevk meselesi. Bana kötü gelen biri başkasına iyi görünebilir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soru zaten sizi etkilemeyen yazıyor. Dikkatli okursan anlarsın.