İş arkadaşıma 6 aydır platoniğim, artık açılmalı mıyım?

Arkadaşlar biraz zor durumdayım diyebilirim. Bir kızı yaklaşık altı aydır uzaktan seviyorum hatta sevmek değil bildiğiniz körkütük âşık oldum. İşte, evde, dışarıda, yatarken, kalkarken her an aklımda. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hikaye çok uzun ama ben son demlerini anlatacam. Kızın en yakın arkadaşlarından birisi onu sevdiğimi biliyor ama arkadaşına ben söylemedim onu sevdiğimi ve öğrendikten sonra da söz aldım " lütfen söyleme, ne olursun" diye. O da tamam bana güvenebilirsin demem dedi. Bir keresinde gördüm öyle muhabbet ettik dersler ve sınavlar hakkında. Yüksek lisans yapmak istiyordu ufak pürüzler vardı ben de " canını sıkma hallolacak bana güven felan" dedim o da bilmiyorum, korkuyorum olmazsa felan diye. Ben o kadar çok seviyorum ki onun için her şeyi yapabilirim. İki gün önce beni gördü ve bana bilgili olduğum bir konu hakkında soru sordu ben de hemen yardımcı olabileceğimi söyledim. Öyle 5-10 dk konuştuktan sonra öğleden sonra haberleşelim dedi tamam dedim. Öğleden sonra beni gördü arkadaşlarım ile görüşürken işaret yaptı bana ben hemen anladım tamam dedim hemen yanına gittim. Öyle muhabbet etmeye başladık bana o bilgili olduğum alanda kendini geliştirmek istediğini söyledi. Sonra ailesinden, okulundan yaşadığı zorluklardan kısaca bahsetti daha da muabbet edecektik o sırada aynı odada çalışan başka biri geldi biz yine de 3-4 dk daha konuştuk. Sonra onu sevdiğimi bilen arkadaşı da geldi ben çok az daha kaldıktan sonra görüşürüz dedim. Ben kendi çalıştığım bölüme geldikten sonra bana konuştuğumuz konu hakkında WhatsApp tan ve Instagram dan bazı siteleri attı ( onun odasında konuştuğumuz anda bana Instagram'dan isteği o attı bir link göndermek için olsa da daha önce takipleşmiyorduk) . Aynı akşam biz saat 9 dan gece 12.30 a kadar yazıştık. Ben ona güzel olduğu konusunda bir kaç iltifat yazdım. Daha doğrusu o dışı güzel içi kırıklarla dolu olduğunu söyledi bir teknolojik cihazından örnek göstererek , tıpkı sahibi gibi dedi. Ben de dışının güzelliği içine vurmuştur dedim. O da güzel bir emoji attı. Ertesi gün yine gün boyu mesajlaştık hiç görüşmeden akşamımda da yine mesajlaştık. Sabahında ben günaydın mesajı attım ama ilgilendiğimiz konu ile ilgili olarak. Bugün yazıyorum bunları. Yine mesajlaştık ama çok değil ve öncekiler gibi değildi. Sizce kızın haberi var mı. Yoksa sadece arkadaş olarak o konuda bilgili olduğum için yardım etmemi mi istedi? Çok iyi değilim

İş arkadaşıma 6 aydır platoniğim, artık açılmalı mıyım?