2 yıllık çok yakın olduğum platoniğime yaşımdan ve iş dolayı açılamıyorum?

Oyundan tanıştık küçüktüm 17 yaşındaydım 18 e girmeme bir kaç ay kalmıştı 18 dedim direkt 19 a girdim diye biliyorlardı şimdi 2 sene oldu 21 biliyorlar doğum günü kutlasak nasıl olur bilmiyorum kendi kutladığım resimleri soruyorlar atamıyorum pastada 20 yazıyor diye ve artık bu yalan içimi yiyor gerçekten ayrıca söyleyemediğim daha doğrusu oyun ortamı diye söylemediğim bir şey daha var babamın işi iyi bir şirketimiz var isim vermeyeceğim fakat övünüyor egolu gözüyle bakmasınlar diye memur dedim babam için ama artık o da çok zorluyor sevdiğim bir kişi var o da beni seviyor sırf bunlardan dolayı kabul edemiyorum çünkü öğrenince kızmayacak mı acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum ne yapacağım ne olur eleştirmeyin çok pişmanım ama kötü niyetle yapmadım çünkü o yaşta hem dışlanmak istemedim hemde eğer söyleseydim 17 yaşındaki birine aşık olmazdı ve şimdiki ilişkimiz olmazdı belkide birde bilgilerimi paylaşmak istememiştim keşke oyundan telefona geçtiğimiz zaman deseydim o zaman daha anlaşılır olurdu
Güncellemeler
7 ay
Akıl verin lütfeeen
2 yıllık çok yakın olduğum platoniğime yaşımdan ve iş dolayı açılamıyorum?