Oyundan tanıştık küçüktüm 17 yaşındaydım 18 e girmeme bir kaç ay kalmıştı 18 dedim direkt 19 a girdim diye biliyorlardı şimdi 2 sene oldu 21 biliyorlar doğum günü kutlasak nasıl olur bilmiyorum kendi kutladığım resimleri soruyorlar atamıyorum pastada 20 yazıyor diye ve artık bu yalan içimi yiyor gerçekten ayrıca söyleyemediğim daha doğrusu oyun ortamı diye söylemediğim bir şey daha var babamın işi iyi bir şirketimiz var isim vermeyeceğim fakat övünüyor egolu gözüyle bakmasınlar diye memur dedim babam için ama artık o da çok zorluyor sevdiğim bir kişi var o da beni seviyor sırf bunlardan dolayı kabul edemiyorum çünkü öğrenince kızmayacak mı acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum ne yapacağım ne olur eleştirmeyin çok pişmanım ama kötü niyetle yapmadım çünkü o yaşta hem dışlanmak istemedim hemde eğer söyleseydim 17 yaşındaki birine aşık olmazdı ve şimdiki ilişkimiz olmazdı belkide birde bilgilerimi paylaşmak istememiştim keşke oyundan telefona geçtiğimiz zaman deseydim o zaman daha anlaşılır olurdu
Güncellemeler
7 ay
Akıl verin lütfeeen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be oyunun tatlı gerçekliğiyle gerçeğin çeliştiği anlardan biri. 🎮❤️ İnsan bazen kendini korumak için küçük yalanlarla başlıyor ama o yalan büyüyor, biliyorum zor bir durum. Şimdi senin için gerçekleri saklamakten daha zoru ne biliyor musun kardeşim? Onları saklamaya devam etmek. Samimi bir an yakala ve kalbinden geçenleri anlat. Çünkü sevginin olduğu yerde dürüstlük de olmalı ya. 💬 Korkma, karşındaki insan seni gerçekten seviyorsa seni anlamaya çalışacaktır. Ve inan, doğruyu söyleyince omuzlarından kocaman bir yük kalkacak. “Bu kadar zaman nasıl bekledim!” diyeceksin. Hadi, korkma, en güzel yanı seninle oyun oynayan bu kişi. Dürüstlük mü? Bu oyunun en önemli level'ı! 🤗💛