Ortaokuldaki eski sevgilime yıllar sonra tekrar aşık oldum, daha önce böyle bir şey yaşadınız mı?

Benim 8. sınıfta başlayan bi ilişkim oldu ve bi süre sonra manavgattan antalyaya taşınmak zorunda kaldık ve uzak mesafe ilişkisine döndü olay. İlk yıl çok güzel geçirdik idare ettik ama aramıza özlem girdiği için küçük sorunlar bile büyümeye başladı ve o zamanlar zaten dolandırılma ve vefat haberleri geldi benim psikolojim yerlerdeydi. Birde küçücük sorunların hatta bilmediğim sorunlardan dolayı trip yemem beni çok yormuştu ve artık psikolojimi olumsuz yöne etkilemeye başlamıştı. Ben de kendi iyiliğim için deli gibi sevsem de ayrılma kararı aldım. Kızla bi süre konuşmadık (2 yıl) ta ki 3 hafta öncesine kadar bir film hakkında yazdı. Konuşmaya başladık buluşma konusu oldu bende de çadır var torladım topladım atladım otobüse binip gittim manavgat sorgun sahilde buluştuk. Ben onu görünce aşkımdan hala öldüğümü anladım neyse. Serdik yere battaniyeyi ilk orada yatarken yakamozu izleyerek sohbet ettik. Dedi üşüdüm hemen çadırı kurdum ve içerisine battaniyeyi serdim ve tekrar yattık ve sohbet etmeye devam ettik. Gece 3.40 gibi yatalım sabah güneşin doğuşunu izleriz dedi. Bana arkasını döndü yattı. Lan bende bişeler oluyo awk kendimi tutamıyorum dokunmak koklamak istiyorum. Zaten döndüğünde kafamı saçlarına soktum hafif o koku dünyadaki hiçbir şeye benzemiyodu. 10 -15 dk sonra elimi belinden atıp sarıldım ve o da elimi tuttu. Biraz öpüştük biraz sarıldık derken sabah oldu. Toplanalım da yemek yemeye gidelim dedik. Çadırdan çıktığımızda sanki hiç yakınlaşmamışız gibi davrandı. Bende bi adım atmadım canım gibi. Yemeği ısmarladım doğu garajına geçtik ben gidicem Antalyaya. Tutturdu yemeğin parasını vercem diye ben diyom yok o diyo alıcaksın. Otobüs 2 dk ya kalkıcaktı bende dayanamadım dudağına yapıştım ve sarıldım doyasıya ödeşmiş olduk dedim. Mutlu bir şekilde ayrıldım manavgattan. Eve gidince ztn hemen uyudum. Kalktığımda o kadar özlediğimi hatırlıyorum ki ateşim çıkmış titriyordum. Direkt ona yazdım zaten. şu an yazışıyoruz ama hala arkadaşmışız gibi. Rüyalarımda sürekli onu görüyorum aklımdan çıkmıyo 12. Sınıfa geçtim pazartesi günü okul başlıcak ve ben odaklanmam gereken bir stajım var. Aklımdan çıkmıyo. Yazıyorum iltifat ediyorum soğuk yapıyo, anlamıyorum. Birbirimizi seviyoruz ve sevgili olsak çok mutlu oluruz ama bence tekrardan araya mesafe girdiğinde ve özlem arttığında aramızın tekrardan kötüleşeceğinden bende o da korkuyo ne yapmam gerek bilmiyorum. Aşık olmak istemiyorum ama elimde olan bir şey değil müzik dinliyorum aklıma o geliyo ne yapsam o var yani ne yapmam lazım bilmiyorum...

Ortaokuldaki eski sevgilime yıllar sonra tekrar aşık oldum, daha önce böyle bir şey yaşadınız mı?