Kahve içmeye davet?

Herkeze selam! 30 yaşındayım sene önce elimden ayrıldım boşanma davamız devam ediyor. 1 kızım var. Babam emekli subay ama subay olmadan önce yıllarca tamir, boya vs işler yapmış. Bir arkadaşı dükkan açarken ona da baya yardım etti. Arkadaşı kuaför hatta düğünümde benim saç makyajımı onun eski dükkanında yaptırmıştım. Arada uğruyoruz babamla, ya da ben gidiyorum saç kesim vs için. İnstagramdan takip etmiştim 2 ay oldu. Şimdi bana arada mesaj atıyor müsait olduğunda kahve içelim, bir akşam çıkabilirsen oturalım bir yerde birşeyler içelim diye. Niyeti nedir bilemedim. İnsan travmatik bir boşanma süreci geçirince kimseye güvenemiyor işte. Belki farklı bir beklentisi vs olabilir diye hep bakarız vs diyip salladım. Elinden ayrılmış kadınlara saçma sapan dul vs diye faklı niyetle yaklaşanlar da oluyor. Düşüncelerinizi yazın lütfen.

Güncellemeler
+1 yıl
Herkeze selam! 30 yaşındayım 1sene önce eşimden ayrıldım boşanma davamız devam ediyor. 1 kızım var. Babam emekli subay ama subay olmadan önce yıllarca tamir, boya vs işler yapmış. Bir arkadaşı dükkan açarken ona da baya yardım etti. Arkadaşı kuaför hatta düğünümde benim saç makyajımı onun eski dükkanında yaptırmıştım. Arada uğruyoruz babamla, ya da ben gidiyorum saç kesim vs için. İnstagramdan takip etmiştim 2 ay oldu. Şimdi bana arada mesaj atıyor müsait olduğunda kahve içelim, bir akşam çıkabi
Kahve içmeye davet?