Yeme & İçme Size kahve ısmarlayım mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 99 Yapay Zekaya Sor Erkolara ısmarlamam, onlar bize ısmarlasın bize ne jdjdf☕ Size kahve ısmarlayım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana kahve ısmarlarım ben :D 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Sağol barışko
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Edoşa kahve yok fjdkd tabi çay ısmarlarsa değişebilir bu durum 😂 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam çay olsun sana 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Bana niye kahve yok yaa Yorumla SkrErd37 1 yıl Sonda dedim ya çay olursa değişebilir diye madem çay var edoşa kahve de var 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Piki 🫖☕ Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İsmarlarız ayıpsın be eda kahve dediğin nedir 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Oluy 😊😄 Yorumla ıforyou_06 1 yıl Cocostar koy cebine bana sürpriz yaparsın 🤫 Yorumla Edameda06 1 yıl Onu mu seviyorsun 😀 Yorumla ıforyou_06 1 yıl Çok fazla çikolata sevmem ama cocostar severim Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam getiririm 🤣 Yorumla ıforyou_06 1 yıl Anlaştık 🤝 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤝🏻 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ben sana ismarlayayim kadınların parasına kalmadım sksmmzmz 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Aferin delikanlı çocuk 🤣 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kaç kere dedim ben sana ısmarlayayım diye 😒Yalansa yalan de. 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Doğru ama kabul etmedim xjdj Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Hahaha o zaman laf atma bizlere :D Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Ismarla bakalım söyle güzel bir Latte olsun peki sen ne istersin ❤️ 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Ben mocha içtim, belki başka şey tercih ederim 😄❤️ Yorumla s MFBH22 1 yıl Süper ❤️ Yorumla Edameda06 1 yıl 🌸🌸 Yorumla
cemcanli57 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Ben sana ısmarlarım ordan da kız kulesine geçeriz anlastigim biri var kayıkla geçiriyor 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Bizde sana ısmarlamayalım o zaman 🙄 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Oluy Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ismarla.. 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤗☕🍫🍰 Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim ablam.. ♥️ Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim ne demek ❤️ Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Bitki çayına ihtiyacım varrr 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam sana ondan 😄🌼 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Kahve içmeye geldim :) 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Senin adın bile hazır 😀☕🤎 Yorumla Coffein 1 yıl Teşekkürler canım 🙏 happy Valentines ❤️ Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkürler sana da happy Valentines 😄💕💖❤️🥰 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ismarla ısmarla.. 🌷💖👑 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Gel hemen 😂💝💖💕 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Banada ısmarlar misin? 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Tabi ki 💗 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur bana latte ısmarla 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Hemen ☕ Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Sen bana ısmarla ben de sana ısmarlayım 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur : ) Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ok o zaman Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sen kahve ben çikolata🎈🍫 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur 🤗❤️ Biscolatagirl 1 yıl 💖🎀
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl bana masaj ısmarla daha iyi olur 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam 5 TL at masaj koltuğuna 😄 Yorumla ouzinyo 1 yıl 😒😒 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Yorumla ouzinyo 1 yıl Hiç komik değildi bb 💆💆 Yorumla Edameda06 1 yıl Byyyys 😏 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bir kahveni içerim küçük hanım 🌷 💞 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Tabisi 🤗☕💙 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🥰❤️ Yorumla
kadifemsihayaller Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl olurr şöyle bol sütlü, fotodaki gibii ❤️☕ 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Hemen ☕🤎 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Ismarlarım ayıp ettin 😄 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 😄 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Ayıp ayıp neden ısmarlamıyorsun 😂 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Çünküsü erkkler yapar onu 🤭 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Ben ısmarlarım da sen o kahveyi içemezsin 0 0 Yorumla
Abuzittin34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben size ismarlıyım iş yerinde Starbucks var 😂 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Bilmem sen bilirsin.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Lütfen arkadaşım afiyetler olsun arkadaşım 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Ismarla bana 😅 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur tabi ☕😄🥰 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 🥹♥️ Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Latte olur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. ısmarla olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sana kahve ısmarlarım ben :D
Sağol barışko
Edoşa kahve yok fjdkd tabi çay ısmarlarsa değişebilir bu durum 😂
Tamam çay olsun sana 😂
Bana niye kahve yok yaa
Sonda dedim ya çay olursa değişebilir diye madem çay var edoşa kahve de var 😂😂
Piki 🫖☕
İsmarlarız ayıpsın be eda kahve dediğin nedir
Oluy 😊😄
Cocostar koy cebine bana sürpriz yaparsın 🤫
Onu mu seviyorsun 😀
Çok fazla çikolata sevmem ama cocostar severim
Tamam getiririm 🤣
Anlaştık 🤝
🤝🏻
Ben sana ismarlayayim kadınların parasına kalmadım sksmmzmz
Aferin delikanlı çocuk 🤣
Kaç kere dedim ben sana ısmarlayayım diye 😒
Yalansa yalan de.
🤣 Doğru ama kabul etmedim xjdj
Hahaha o zaman laf atma bizlere :D
😂
Ismarla bakalım söyle güzel bir Latte olsun peki sen ne istersin ❤️
Ben mocha içtim, belki başka şey tercih ederim 😄❤️
Süper ❤️
🌸🌸
Ben sana ısmarlarım ordan da kız kulesine geçeriz anlastigim biri var kayıkla geçiriyor
Bizde sana ısmarlamayalım o zaman 🙄
Oluy
Ismarla..
🤗☕🍫🍰
Teşekkür ederim ablam.. ♥️
Rica ederim ne demek ❤️
Bitki çayına ihtiyacım varrr
Tamam sana ondan 😄🌼
Kahve içmeye geldim :)
Senin adın bile hazır 😀☕🤎
Teşekkürler canım 🙏 happy Valentines ❤️
Teşekkürler sana da happy Valentines 😄💕💖❤️🥰