Güncellemeler
+1 yıl
buluştuktan sonra eve dönerken hep yemek yiyorum diyor aradığında. bi kere konusunu açtım vakit geçiremiyoruzki dedi ailem biraz katı cok uzun süre buluşamıyoruz ama en azından yarım saat oturup yiyip kalkabilirdik.
hep eve gidecegi zaman yani:) sadece beraber yiyelim diyor o kadar ben gerek yok deyince üstelemiyor. Bank köşelerinde oturuyoruz hep , 30k maaş alıyor 30 yaşında ben de öğrenciyim birinci yıl dönümümüze sadece bi tane gül almış:) çanta alacaktım şöyle oldu böyle oldu diye kem küm etti tamamen yalan. Asla parasında değilim ya ama cimri biriyle evlenmek istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsan gider beraber yer içer ne olduğu belli, yolunu ona göre çiz
bi kere bunun muhabbetini açtım zamanın olmuyor az bi şey buluşuyoruz dedi ama zamanım bi saat olduğunda da aynı devam etti.
O 1 saatte bi cafe de ya da restaurantta oturursun. Hem yemek hem iş mi yapıyor, bahane işte isteyen buluşur gider. 300 km yol gidiyordum ve her gittiğimde yemek vb değer veren bunları düşünmez
yapmadı işte bi kere ailesiyle yemeğe gitmişti aşırı bozuldu ağladım cünkü aynı yere gittiğimizde çimenlere oturduk yine öylesine bi şeyler alayım mı dedi:')
ailem istemedi çünkü aşırı cimri bunu duydugu icin sırf desinler diye gidip altın bi bileklik almıştı sadece. doğum günümde de kendine alışveriş yaparken bana bi şey alıp gelmişti bi özel düşünce vs olmadan.
abartıyor muyum acaba diyorum ama sanmıyorum. parmağında yüzük olsun deyip aylarca lafını ettikten sonra annesinin eski yüzüğünü getiren biri yani
Üzülme güzelim değer vermeyeni yanında tutma sal gitsin hiç bekleme ona açıklama da yapma, şimdi yine bahane uydurur
Annesinin eski yüzüğü mu yuhh insan utanır yüzsüzlüğe bak
😅
evet o zaman bile kendini savunmuştu🫤
Nasıl bahane ne idi
sonra alacaktım parmağının ölçüsü içindi falan... halbuki süslemiş hediye paketi yapmıştı yüzüğü
kavga ettiğimiz için hediyeyi fırlattı sonrasında yazık oldu yüzüğe de para vermişsindir niye fırlattın dedim almadın mı falan boş ver annemin yüzüğüydü zaten dedi güldü:)))))
Yalanda çok ya
Ayrıl yoluna bak
Çok cimriymiş. Hediye falan neyse de o yaşta bank köşlerinde oturmak nedir
Bu tür insanlardan sevgili olmaz ya beş kuruşun hesabını yapan
Hayat onu cimri yapmıştır geçinmek kolay değil onu da düşün ama o da abartmasın tabi
yani neden düşüneyim çok aşık güya bana evin tek çocuğu? madem öyle maddi manevi gösterebilir bi şeyleri parasında gözüm yok ama bazı şeyler 30 yaşında bi adama yakışmıyor liseli ergen hareketleri
Ailesinden baskı görüyor olabilir borcu olabilir karakteri oturmamış olabilir her şey olabilir
Siz şimdi bi kafede falan çay kahve içmiyor musunuz?
yani en fazla yarım saat bi saat bulusabiliyoruz onda bankta taştanfalannoturuyoruz
Cimri herhalde sevgilin
ayy cimri insan kadar kotusu yok
E o zaman ayril
ayrıl bitanem
Cimri adamla olmaz.