Kendimce çok bakımlı kıyafetini makyajını saçını vs vs herşeyini düzgün yapan ve kriterlere çok bakan biriyim. Bir adam var kendisi manevi olarak düşünce olarak tam istediğim gibi hayallerimde ki erkek ama tipi kesinlikle gözüme hitap etmiyor. Mutlu olmak istiyorum ama bunu nasıl halledeceğim bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendime bakıyorum saçım makyajım her şey tam demişsin de bunlar karın doyurmuyor. Aynı şey erkek içinde geçerli. Ben o konuda çok pragmatik düşünürüm. Genel kültürü eğitimi muhabbeti karakteri işi gücü bunlar daha önemli. Ben birisi ile tanıştım mesela orta güzellikte miyon tipli bir kadin. Fakat kendisi bir şirkette müdür arabası var 3 dil biliyor vs. Bu kadın çok güzel değil ama benim hayatıma kültürel ve gelişim olarak bir şey katabilir. Diğer yandan manken bir kızla birlikte olsaydım bana güzellikten başka bir şey sağlayamayacaktı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi benelde yaşadım. Tipe çok takılmadım ama ortak yonlerimiz olur diye düşündüm hep. Çokta iyi biri en çok bu yönünü sevmiştim. Ama bu yeterli olmuyor.
Evliyiz bir çocuğumuz var. Önceden ufak tefekte olsa beraber vakit geçirirdik. Evli olduğum adam ne gözüme hitap ediyor , ne ortak yonlerimiz var nede beraber vakit geçiriyoruz. O gidip arkadaşlarıyla içmeyi tercih eder, ben beklerim beraber ne zaman çıkacağız diye. Bu gezip tozma durumunda da aynı Arada söylerim de bunu ama anlamıyor tabii. Giyimi kusami desen beni biraz dinlese göze hitap edecek ama yok. Herkes kendi kafasında. Zamanında annem kızım çok iyi çocuk ama sana göre değil demişti dinlemedim. Şimdi mutsuz bir hayatta sağa sola sürükleniyorum. Neden? Çünkü çocuğum var. Bu hayatta içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma. Madem istediğin şeyler var hepsini bir araya topla. İmkansız değil yapan yapıyor. Ama kullanma kesin ve net ol. Hayatın boyunca da mutlu ol, sürünme.10 Yorumla
+1 yılBence tip de önemli yani genel anlamda tipi çok itici geliyorsa olmaz bence. Yani kimse hiçbir alanda mükemmel değil ben yine tavrı düzgün diye normalde çirkin bulduğum insanlarla da yine denedim ama sonra huyları görüşleri de kötü çıkınca soğudum. Yani bu tüm bir paket bence.
00 Yorumla
Aşk dediğin tipe bakmak değil dış görünüş değil hissetmektir, görme engellileri düşün nasıl aşık oluyorlar görerek mi 🤷♂️ hayır tabi ki de hissederek bunu biliyorum çünkü bende bedensel yürüme engelliyim ve hiç sevgilim olmuyor bu yüzden
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAşkı gerçekten bildiğiniz zaman tipe bakmazsınız.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendin bakımlı olunca karşındaki insanda öyle olsun istersin gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/KPx8VLDCR-kKadınlar kadar büyük karaktersiz yoktur dünyada. Sizler blaşık suyunu bile hak etmezken yanlızca bizlerin sırtına yüksünüz. Bir işe yaramaz tüketim delisi dişiler. Eskiden anayız derdiniz şimdi onu da diyemezsiniz. Başına K-9 köpeğini koysak 10 kat daha iyi analık yapar bebeğe köpek. Hepiniz sidik yarışı ve tüketim daha çok tüketim çok çok daha tüketim derdindesiniz yanlızca. Ne kadınlık yapmayı bilirsiniz ne de aklınızı işe yarar şeylere yönlendirmeyi.
Kadınlar yok olsa erkekler dünyada savaş-kıtlık ve haksız kazançı bittirirdi. Çünkü aç gözlü ve tüketim delisi olan ve bu taleplerinizi erkeklerden parazitlenen cins kadınlardı ve sizler olmadan gerçekten bu saydığım durumlar yok olurdu. Kadınların bitmek bilmez aç gözlülüğü, talepleri, bencilliği, anlamsız sidik yarışı dünyayı bu durumlara düşürüyor.
Erkekler yok olsa kadınlar 1 ayın sonun da bir birlerini öldürürdü. Hatta intahar ederlerdi geri kalan da çünkü üreten tamir eden bulan tehlikeye atılan emek veren çalışan taraf erkeklerdi. Erkekler olmadan bir hiçsiniz ve hala allahın her günü sayemizde güzel şartlarda yaşarken gotunuzu yayarak kahvenizi yudumlarken erkeklere muhaliflik yapıyor ve eşitlik talep edebiliyorsunuz 🤨
10 Yorumla
+1 yılBugün paraya taparsın ama yarın çocukların olunca başını taşlara vurursun. Para özellikle de senin olmayan para asla mutluluk getirmez. Gözüne hitap etmeyen adamdan tiksinmeye başlarsın zaman içinde her şeyi sana batar ve mideni bulandırır sonra sevişirken bile işkence çeke çeke sevişirsin. Sonra da ömür boyu mutsuz para için hayatını mahfetmiş bir insana dönersin. Para kaybedilebilir. Adam bir anda batabilir vega gözüne kalbine hitap eden fakir birisi 1 gecede zengin olabilir. Olaylara bu şekilde baksan gidip aşkı ve gözüne hitap edeni seçerdin ama sen maalesef ki paranın kölesi olmuş bir zavallısın şu an.
11 Yorumla
Soran+1 yılAilemin ve kendimin geliri var. Hiçbirşryin kölesi değilim çok şükür.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanlar tipe bakar ozellikle kadınlar ben tipim sayesinde ekmek kazandım yakışıklıyım trans erkek olmama rağmen çok yakışıklıyım tipsiz olsam emin ol kızlar ilgi göstermezdi bu kadar çok tip çok önemli bence siz kızlar için eğer bu kadar gamzeli ve yakışıklı olmasam bu kadar ilgi çekemezdim karizma biriyim bunun ekmeğini çok yedim boylu poslu biriyim kızlar bana bakmayacakta kime bakacak ama çoğu kadında paraya bakar çoğuda tipe çoğuda kalbe bakar kadından kadına değişir kalbime aşık olan kadınlarda oldu yalan değil yani sadece tipimle değil adamlığımla kazandım kızların kalbini delikanlıligimla okey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda yapabileceğin pek bir şey yok. Önceliğin mutluluk değil de görsellikse zaten bir noktada ilişkinizi baltalayacaksın.
Önceliğin kesin olarak görüntüyse, bencillik edip ilişkiyi uzatarak ona zaman ve emek harcatma derim. Kendine ve ona dürüst olmalısın.20 Yorumla
+1 yılTip önemlidir. Sonuçta güzellik algımız var yalnızca mükemmel olmasına gerek yok. Kişilik, yaşının sana uygun olması, yaşam şekli, ailesi ve çevresi, yaşama ve kadına verdiği değer vs bunlar da önemli. Kıskanç, kadına karışan bir kültürden geliyorsa yaş iş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOndan gözünüz dışarda oluyor işte ikisi bi arada bakacaksın o zaman evli barklı kadınlar bile gözleri fıldır fıldır yapmayın ya lütfen gerçekten insanların aklını çelmeyin gözünüz dışarda olacaksa hiç evlenmeyin daha iyi toplumu bozmayın aynı şey erkek içinde geçerli
10 Yorumla
+1 yılManevi olarak istedigin gibi kismi buyuk ihtimalle seni aldatmayacagini dusundugun icin. Yani seni aldatmayacagini dusndugun icin inanci sana cazip geliyo ve gercekten de oyle biriyse ama sen tipini sevmiyosan bi sure sonra sen aldatirsin onu. Bana oyle geldi.
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenirseniz de buyuk ihtimalle cocuk yaparsiniz ve sen ona sadik olacagini gostermek icin yaparsin bunu. Klasik turk ailesi olursunuz iste.
- +1 yıl
Yani kendin ne istiyosun kendini tanimadan baskasiyla evlenmeye kalkma sadece buyuk bi puzzle insa edersin.
+1 yılHem yakışıklı/güzel, hem güçlü/seksi, hem karakterli, hem varlıklı, hem romantik öyle bir dünya yok ya. Kızlar için de yok, erkekler için de yok. Disney Masalında yaşamıyorsunuz. Birinden birisi illaki eksik olacak. Burası yeryüzü. Firdevs Cenneti.
Nietzsche der ki; ""İmkansızı isteyen boş umutlar, insanı da, toplumu da çürütür."""
Gözüne hitap eden bir erkeği buldun diyelim. Önemli olan senin de öyle bir erkeğe hitap edebilen.
11 Yorumla- +1 yıl
Burası yeryüzü. Firdevs Cenneti değil.
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Ne erkekler var bakınca içinden maşallah çekiyorsun karakteri çöp çıkıyor. Sence hangisi daha kötü karakteri kötü olması mı tipi kötü olması mı? Kendine bakıyorsa temizse bakimliysa tarzını değiştirmeye calis mesela zaten gözüne hitap etmeye başlar. En önemlisi de kendine es değil çocuklarına baba seçiyorsun aslında, merhametliyse seni cok seviyorsa kafanız da uyusuyorsa kaçırma derim
10 Yorumla
+1 yılSeçici olmak kötü bir şey değil. sen boylu poslu en damlı biriysen kendin gibi birini istemen çok doğal. hayatta hiçbir şeye mecbur değiliz. O yüzden tipi hitap etmiyorsa ya mantıkla bakacaksın ya da yol vereceksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDört dörtlük bulamazsın ki. Tipi iyi oluyor akıl olmuyor tipi olmuyor aklı oluyor. Bence sen aklı düşünceleri güzel olanı seççç çünkü konuşabilmek önemli tip bazen hiç bir seyy adam canımsın düşünsene tip olsa nolcskkk
52 Yorumla
Soran+1 yılEe benim cinsel hayat ne olacak? Adam ilgimi çekmediği için öpüşmek bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO da sana kalmış ama ben sanmıyorum bir yerler hep bir şeyler eksik bence. Yani içine sinmiyorsa da olma.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıl önce mahalleden bir kıza aşık oldum şu tipine bir bak demişti alay etmişti şimdi o benim peşimden koşuyor ben umursamıyorum devran gerçekten dönüyor :D
10 Yorumla
+1 yılBakımlıysan tabiki bakımlı birini istersin karşında bu çok doğal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çok karışık ben netim mesela bu konuda karakteri güçlüyse
Bana ruhu kalbi hitap ediyorsa tercih ederim
Birazda sempatik ve zekiyse seviyorsam sorun olmuyor
E tabi eli ayağı düzgün olucak biraz
Erkeğinin bakımına giyimine önem veriyorsan
Hediye alabilirsin veya sana bak bu çok yakışır diyebilirsin ben öyle yaptım. şu an gayet iyi görünüyor. Yakisiyoruz özenli duruyor00 Yorumla
+1 yılŞu yanına birini yakistiramayan kişiler sonra o benom ocon dogro adamdı deyip adam eenimc kendisi yüzlerce zigildigi an ben ne yaptım diye dovunmeleri çok gözüme hani uzulesi gelmiyor insanın tren kaçtı annem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.instagram.com/reel/Cukda7ogqVf/?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==
kolay değil gerçekten..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her ikisine de sahip olan adamlar var. Aramaya devam.
Çünkü: Yetişkin bir insana bakımlı olmayı öğretemezsin.
Bazı şeyleri küçük yaşta öğrenmeli.
İyi kalpli ve evde atletle dolaşan, ağzı kokan , traşsız koca ister miydin?10 YorumlaÖğrenemezsin, tipe bakmayan insan yoktur. Kendini boşa kasma dostum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuna pskilojide mükemmeliyetçilik deniyor bir pskilog veya psikiyatriden destek alabilirsiniz ornek vermek gerekirse herkesin şemaları oluyor mükemmeliyetçilik şemanız başkasında 50 ise sizde 70 olabiliyor bu geçmiş deneyimlerinize bağlı olarak gelişiyor destek almanızı öneririm
10 YorumlaGerçek aşk zaten davranışlar haraketlerle alakalı bir şey, yani birine karşı çekimin varsa tipi bile sana kusursuz gelir.
30 Yorumlaİnsanlar karşısındakini değerlendirirken görünüşü yaklaşık %60 etkiliyo bu doğamızda olan bir şey ama bu noktada en tipsiz dediğin adam en bilge, en yakışıklı adam en cahil çıkabiliyor. Bence insanlara gördüğümüzden iyi davranırsak bir şeyler kazanabiliriz.
00 YorumlaÖğrenmek zorunda değilsin. Tipe tabi ki de bakıyoruz, insanlık hali.
00 YorumlaTipin yerine başka argümanlar koyarak. Tipi iyi değilse kariyeri iyi de, parası var de, başarılı de, öyle avut kendini
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 kere buluştuk üçünde de bunları düşünerek gittim yine de olmuyor çok istiyorum olsun bizden ama maalesef kendisine dokunasım bile gelmiyor ama çok iyi biri beynini aklını seviyorum
Tipini beğenmiyorsan olmaz ama bir kaç kere buluş, çünkü gözün alışınca tipinden hoşlanabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 kere buluştuk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef ki gözüne hitap etmeyen birisi dikkatini manevi bile çekse bir zaman sonra ilişkinizde patlak verir. ondan ne çocuğu üz ne de kendini.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür mantıklı bir yorum umarım beni anlamışsındır
- +1 yıl
tecrübe ettim vaktinde ordan biliyorum. oyalama kendini, boş ver.
+1 yılGörünüş o kadar da önemli değil sen onunla mutluysan tamamdır başka söze gerek yok
111 Yorumla- +1 yıl
Varsa nolmuş ki evet var ben kendimi bu halimle beğeniyorum
- +1 yıl
Aynen gıdık var bende sevimli duruyor ama
- +1 yıl
Gıdıklarda güzeldir😅
- +1 yıl
24 yaşındayım
Aslında sana hitap etse tipide guzel görünür du bence tam anlamı ile, aynı frekansı yakalayamadiñ ondan kaynaklı.
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYapamazsın. Bi kere hitap etmezse olmaz daha zaten. Ama eğer konuşursan belki değişir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne söyle şöyle şöyle giyin şöyle şöyle saçını tara kes vs. Ne biliym dizayn et erkeğini. Emin ol o da buna karşı çıkmayacaktır 😂
00 Yorumla
+1 yılHalledemezsin bugün kendini ikna etsen de ilerde gözün başkalarına kayar en azından bunu beğenmez pişman olursun
00 YorumlaBu arada tipe bakman gayet doğal bir şey biz erkekler de tipe bakıyoruz da önemli olan senin erkeğin parasına bakmaman
00 Yorumla
+1 yılBi aralar bende de oluyordu daha sonra değişiyor insan yani tipe ve boy a bakmadan birinden hoşlandığımı anladım🙊😻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıldıysa sana bir düşün ya çok mu kötü tipi?
İnsan illaki yanına yakışan birini arıyor.
09 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin yer altı sularındaki hamsi Qwrqweqwe
- +1 yıl
Zarganama selamlar )
- +1 yıl
Aynaya bakıp kendini yargılama l0zo burunlu
- +1 yıl
@Divorcekızı sana bakıyorum, gördüğüm bu.
- +1 yıl
Uff çok boşsun
- +1 yıl
@Divorcekızı atlayan sensin, boş olanda sen.
- +1 yıl
İroniden anlamayan kendisini dev aynasında gören sensin
- +1 yıl
@Divorcekızı ironi tanıdığına yaparsın.
- +1 yıl
Tamam joe black skdmxmxm
+1 yılÖnemli olan zihniyetidir içidir bence hem karakterli hem de yakisikli birini bul ikiside olsun diğerini salla sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna uğraşmayın. Her konuda istediğiniz özellikler olmadıkça bir erkeğe evlenme niyeti ile yaklaşmayın...
00 Yorumla Her şekilde hoşuna gidenin zaten tipi de hoşuna gidiyor. Suratını tutup baka baka doyamiyorsun. Bence sen diger konularda da guvenmiyorsun ona.
20 YorumlaTipine bakmıyorum diyen yalan söyler her şeyine bakılır bakar kişi kendine göre, zeka falan da önemli ama tıp yine olmazsa olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ve olgunluk ile ilgili bir konu bu, kendinizi tanımak ve neye ihtiyacınız olduğunuzu keşfetmek konuları zaman alır.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yapma soyunup Lambayı kapattığında her şey güzel olur
10 Yorumlanefsine hitap etmezse olmaz o iş. Başka bakacaksın ikisi bir arada olabilecek...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Zamanla tanıdıkça belki o önyargıni da kiracaksin zaman ver size
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence görünüşünü beğenmediğin biriyle olma, sonra kendini bir şey sanmaya başlıyor..
00 Yorumla
+1 yılBende hiç begenmedigim kadınla evlendim hatta ona aşık oldum şimdi pişmanım ama çok geç
04 Yorumla- +1 yıl
Çok garipsiniz kadın bu mesajı göredebilir yani
- +1 yıl
Lan ne garibi kendide biliyor fiziğini begenmedigini evlenmeden soyledim
- +1 yıl
Pişmanım çok geç yazısını görebilir sonuçta dedim
- +1 yıl
Yok göremez , biliyor zaten pişman olduğumu söyledim ama seni bırakamam sana bunu yapamam dedim ikimizde çok ağladık. Helalim sonucta
Tip, güzellik önemli tabiki kalp nediyor kafa nediyor asıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılTip bir poha yaramıyor emin ol karakter olmadıktan sonra tipi napcan
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Yav tip önemli tamam da manken gibi bir erkek ya da kıza da gerek yok çünkü onların karakterleri yok nerden bilion dersen tecrübe...
- +1 yıl
22 ama yakışıklı üç tane sevgilim oldu bu zamana kadar hepsi tırt ucude beterdi
- +1 yıl
Yoo
+1 yılönemli olan erkeğin maddi durumu ve sana değer vermesi tip bişey getirmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
@Forsinho abicim sende hiç bir şey yok onu ne yapacaz
Ciğeri beş para etmez kişiler için ölmek istediğin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHitap etmiyoraa gözüne rızasını al gözüne hitap edecek sekilde degistir o zaman skxbsjxjen ne bileyim sakal sevmiyosundur kestir falan dersin sportif olsun istiyosundur fitness a gidersiniz falan filan hallolur yani kafaniz uyuyosa digerleri pek onemli değil
00 YorumlaKarsindakine karsi gercekten bsy hisetiginde bakmazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Bende öyleyim ilk etap beğeni yoksa ilgi olmuyir
00 YorumlaTipe bakıyorsan bakıyorsundur
Değiştiremezsin bunu
Ben özellikle yüz güzelliğine bakıyorum00 Yorumla
+1 yılBenden başlayarak ben çok çirkinim benle konuş konuş sonra bıraksan sorun olmaz alışırsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDört dörtlük insan yok. Yakışıklı olup egoist karaktesz çok gördüm iyi qdam bulduysan şans verebilirsin. Cok tipsiz yüzüne bakilmayacak kadarsa bilemem
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha çok bakıyor bence sende bak
Olay sadece tipe göre sevgili olma00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yakışıklı olup seni uzmesi mi
Yoksa her şeyi sana uygun olup da tipi sana hitap etmeyen birisi mi?
Önce bunu düşün ona göre karar ver bence10 Yorumlatiple mutluluk olmaz biraz zaman geçirirsen alışırsın hatta tipini bile seversin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunlardan hangisi senin için daha önemli sırala 1 - iyi konuşması, 2 - iyi görünmesi 3- iyi dokunması
04 Yorumla
Soran+1 yıl2-3.
Cevap sahibi+1 yılsen manken bul çok rahat edersin, çoğu konuşamıyor zaten önceliğin görsellik olduğu için bakae durursun. artık 3 şansına.
Soran+1 yılOnu da buldum çok canım oluyorlar offff
Cevap sahibi+1 yılo zaman 2 yi ele
+1 yılHerkes illa ki tipe bakar bu arada. Dışarıdan ilgini çekmeyen bir insanla yakınlaşamazsın. İstersen dene ama olması imkansız. Seversin belki ama işin içine arzunun da girmesi gerek bir noktada. Arzulayamazsın.
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem