Kiz erkek fark etmez sevgilinizin etrafindaki hemcins kankalari ge. sek insanlar evliler eşlerini aldatiyor gozu disarda olan cok vs vs siz eşinize sevgilinize güvenseniz bile bu tip insanlarla cok samimi olmasina nasil bakarsınız tatile vs gitmesine izin verir misiniz şahsi fikrim kendim yaşıyorum bu durumu ve fazla samimi olmasini ıstemiyorum oda cok deger veriyor kankasina ama evleneceğim insanin boyle bi cevresi olmasi beni bir kadin olarak cok rahatsiz ediyor oda kankasina güveniyor bu konuda bilmesine rağmen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bak mesela dul kadınlarla samimiyet kuran evli kadınların patır patır boşandığını gördüm binada. Bir dul kadın taşındı binaya 1 sene sonunda binada evli kalmadı 24 dairelik o zaman oturduğum binada bütün kadınlar kocalarından boşandı binadaki tek bekar oturan bendim. Awk herkes teke düştü benim arada bir gelen giden manitaya bile sarmıştı o karı, benim bile manita ile aram bozuldu. Toksisitesini yaydı hepsine zehir karı.
Hem boşandığı kocası gelip gidiyordu onun evine nafaka vs masrafarını karşılıyordu, hemde tokmakçısı gelip gidiyordu. Ondan sonra dedim en iyisi kimsenin kimseyle samimi olmadığı çok daha büyük binalarda oturmak daha iyi.
Ya akli basinda olan insan etkilenmez orasi ayri bi sey tabiki ama fazla zaman geçirince isler değişir güvenemezsin yanindaki herif veya kadin ne halt ediyor birlikteyken acaba sevgilimi etkiliyor mu diye düşünürsün ki bu bir gerçek insan en samimi oldugu insanlardan etkilenirr oyuzden kötü huylari karakteri olan insanlardan uzak durmak lazım adam mesela benimkinin en yakin dostu esini aldatmayi aliskanlik haline getirmis 2 iliskiyi ayni anda yürütüyor ve devamli sevgili değişiyor buluyor bir yerden ben bu adamla icim rahat nasil birakayim sevgilimi abi boyle bi sey mümkün degil kimse birakmaz kimse istemez kimse kimseyi bir seye zorlamaz ama anlatiyor herif sonucta
Benim eşimin var biri baya rahatsizim hatta kadin bariz bana da yürüyor
Ya dimi mesela boyle bi adamin veya kadinin esine veya sana asılmayacaginin garantisini kimse veremez yani bana cok sacma geliyor insanin kendi kardesi ihanet ediyor insana elin adami karisini aldatiyor seni mi ipleyecekk esinin haberi var mi peki durumdan
Var biliyor arkadaşinin huyunu da eskiden çok hareketli yaşamişlar birlikte çok samimiler laf ettirmiyir bana
Abi bu kadin erkekte de ayni olay ama ben okadar genis bir insan degilim ya ben kim olursa olsun sonucta esim olmus o insan isterse 40 senelik dostum olsun silerim dost olsa zaten insan kankasinin esine yürümez ben senin yerinde olsam zorla onlarin arasini açardım ya da madem musade ediyo toplasip gelin derdim bu genislik biraz çünkü
Ya bunlar senin benim gibi düşünmüyor ki grup murup herseyi yasamislar. Eşim cinselliği aldatmaktan saymam ben diyen biri duygusal olmadikça
Nasil boylr biriyle evlendin kendin bu kadar farkli düşünürken anlamiyorum gerçekten allah kolaylik versin yarin oburgun seni boynuzladihindan bile emin olamazsin cinselligi aldatmak saymamak yapsamda seni aldattim sayma demekle eş yani savunur bide ustune bu durumu
Ya çok güzel çekici biri aşik oldum o da beni sevdi biliyorum hala da sevgisinden şüphem yok. Ben müsade etmediğim sürece asla yapmaz gibi konusuyor hatta şaka yapiyorum falan diyor ama ilgisinin olduğu belli
Kendi acimdan konuşuyorum yani empati yapiyorum boyle bi esim olsaydi ve hani eski hayatini geride birakip silmek yerine saka adi altinda bile boyle seyler dese aninda silebilirdim kafama suphe girerdi devam ettirme istegi biraz var gibi cunku musade etmedigim surece asla yapmaz diyosun yani niyeti olanin senden musade isteyecegini hic sanmiyorum yanlis anlama tehlikeli bir evlilik olmus bazen asik olmak yetmez resmin bütününe odaklanmak gerekiyor
Yeni yeni farkina variyorum bu durumun aslinda önceden eğlencesine konusulan seyler gibiydi. Konusmaya calistim birkac kez hep geçistirdi cok ciddiye alma herseyi dedi
Yasim küçük belki sana göre ama tecrübelerimden sunu diyebilirim sakasina veya eglencesine konusulan her konunun altinda ciddiyet yatar senin nabzini ölçmüs ne tepki verirsin gibisinden sende sakasina oldugunu dusunup guzellikle karsiladiysan oda he okey sorun etmicek biri demis kendince ciddiye alma diyip gecistirme yapiyosa kesinlikle ciddiye almalisin bu arada
Kaç yaşindasin?
Ya burada konusulmayacak çok sey var neyse...