No problemaaaa
30 yaş ve üstü erkekler 18 yaşındaki kızla sevgili olur mu?
No problemaaaa
İlişki nasıl yürür 35 yaşında falan sevgilim olsun istiyorum çünkü olgun erkeklerden hoşlanıyorum nasıl bulucam?
32 yim ve eski sevgilim 19 yaşındaydı tam 2 yıl 7 ay çıktık 18 yaşın sonunda çıkmaya başladık 21 yaşın başında evleneceği zaman ayrılmıştık ailesi onu görücü usulü birisine verdi tam 2 yıl 7 ay çıktık ve 2 yıl 7 ay süresi boyunca her şey çılgınlarca sana yaşadık aklına gelebilecek ama her şeyi ve halen gizli gizli benimle konuşur
Çok güzelmiş benim de istediğim böyle bir şeydi
Valla 2 kardeşim saldırınca şu an bi moralim bozuldu 😂 ben sanal değil de normal gerçek bir sevgiyle istiyorum. Yani aşk çünkü ancak öyle güzel olur
Ya buradaki Her çeşit insanı bulabilirsin şimdi Hani üzüldüm şahsen böyle genç ve enerjik bir kızın hayal kırıklığına uğramasına Hani bir iki kişi sana saldırdı diye Hani beklentilerinden asla vazgeçme Hani bu kimseyi yargılama hakkını vermez yani hani tamamen senin zevkin kendi tercihlerin Hani o yüzden hayatı insanlar nedir diye yaşamak kendisinin doğrultusunda yaşa Bence yalnız konuşabiliriz
Zaten ben buradaki insanları takmıyorum herkes her şeyi en iyi ben bilirim kafasında ve çok çeşit değişik insanlar var. Sinir bozucu ama gerçekte görsem bi tane çakıcam
Yani böyle tam nsanların hevesini kursağında bırakıp işte yok o öyle olur mu yok mu Böyle Olur Mu toplum onu öyle kabul etmez böyle kabullerin Tamam daha bu toplumun öyle kabul ediyor olabilir Sana ne yani ben belki farklı şekilde istiyorum Hani bu konuda Biz eski partnerimle farklı şeyler yaşamak istediğimiz zamanda da buradan çok eleştiri almıştık hani yok Siz nasıl bir insansınız yok kıskanmıyor musun falan gibisine de tepkiler almıştım ama hani hem sevgilim istiyordu Hem ben istiyordum bu kimseyi ilgilendirmeyeceği için yaşamıştık o yüzden sen buradaki İnsanları boş ver Hani
Aynen kesinlikle haklısın
Yani bunu hem partnerim istiyordu Hem beni istiyordum Hem o hızlı merak ediyorduk Hani farklı bir deneyim yaşamak istiyorduk ve hani biz bunu buraya sorduğumuz zaman insanlar çok eleştirmişti özellikle bana hani sevgilini kıskanmıyor musun Sen nasıl erkeksin falan gibisinden sorular sormuşlardı hiçbirisine bize aldırmadık hani o hazzı yaşadık denedik ve çok çok da zevk aldık hayattan sonra birkaç kez daha yaşadık o yüzden hani demem o ki burada insanların sana ne yazdığını çizdiği Hiç önemli değil sen kendi zevklerinin peşinden koş emin ol çok tatlı çok ateşli bir kızsın Yani libidon buradan bile belli oluyor
Ahahahah evet öyle teşekkürler
Yok benim istediğim böyle değil sevgili ama gerçekten aşk olan sevgililik o yüzden yüz yüze tanışmak daha iyi olacaktır benim için. Sanal istemiyorum
Erkekler aileden imtiyazlı büyütülür ve geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. Olgun erkek daha anlayışlı olur. Fevri çıkışları olmaz. Tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez. Bu da daha koruyucu daha sahiplenici gösterir. Ve belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir. Bu da çoğu kadına çekici gelir. Bu çok normal.
Bende rakamlara takılmayan olgun seven genç kadın seviyorum
Teşekkürler
Nasıl bulabilirim diye sormuşsun. Eğer çevrende yoksa bence netten şansını dene. Çünkü yaş farkından dolayı olgun erkek size açılmaya cesaret edemez. O yüzden ilk adımı sizin atmanız gerek
Sanaldan sosyal medyadan falan istemiyorum çok güvenli gelmiyor ve amaçları farklı olabilir ben tanıştığım birlikte eğlendiğim kafamın uyduğu ve birbirimizi gerçekten sevdiğimiz birini istiyorum hayatımda
Anlıyorum ama sonuçta on yargılı olmaya gerek yok. ilk önce tanıyıp sonra ilişkinin adını koymak gerek. Çünkü biz insanlar deneye yanila doğruyu buluruz. Bu kişi reelde de olsa amacı farklı olabilir. Yine de siz bilirsiniz. Sizin yaşınız kaç peki
Yani evet haklısınız. 18 yaşındayım
Çevrenizde böyle ilginizi ceken o yaşlarda biri var mı peki
Cevap
31Cevap
Daha çocuksun yaşıtlarına bak özenti olmaya gerek yok. Özellikle siz yeni nesiller birbirinize özenerek hayatı yaşamaya bayılıyorsunuz, ama sorsak hayat görüşünüze dair en ufak bir mantıklı bir bulgu bulamayız, kısacası çocuksunuz 3 5 yaş büyük birini bulun, 35 yaş iki katiniz demektir bu bile hayat görüşlerinizin bambaşka olduğunu gösterir. Haa ben aptalım kullanılmak hoşuma gidiyor diyorsanız devam edin, 35 yaşında biri size cinsellik dışında yaklaşmaz, çocuklarda bir zahmet uzak dursun böyle şeylerden.
18 yaşında reşit birisi çocuk değildir. Aşkın da yaşı olmaz gerçekten sevecek olan çıkar elbette. Tabii sizin gibi çoğu erkeklerin aklı cinsellikte olduğu için hemen kullanmak falan aklınıza gelen.
Aklım cinsellikte olsa sana bu şekilde yaklaşım sergilemezdim yaş farketmez gibisinden yorum yapar etkilemeye çalışırdim, tıpkı şu an sana yorum yapan 35 yaşında ki abazalar gibi.. neyse ki haklıymışım çocuk olduğunu da kanıtlamış olduk, herkesi aynı kefeye koyup genelleme yaparak.., sizin gibiler yüzünden Albert Einstein her zaman haklı olmaya devam edecek çünkü ön yargılı olmak bir hastalık biçimidir. Aşkın yaşı Yok diyerek bile klişelere ayak uyduran birisin ama gerçek hayat öyle değil çocuk!!! Aşkın yaşı vardır ve onu kendisinden 15 yaş buyuklerle evlenene kadınlara sorabilirsin, %90 mutsuz bir evlilik sürdürüyor. Kısacası yaşından olgun değilsin düşüncelerinle kendini yeterince ele verdin zaten. Haa beni soruyorsan çok olgun ve genel kültürü gelişmiş biri olarak bunları yazıyorum, diğer görüşteki abazarla karıştırma beni. Hadi EyvAllah kardeşim.
Aynen aynen
Bunlar gerçekler kardeşim. 5 yaş büyük olur desen EyvAllah anlarım da diğer türlü sıkıntı. Erkekler kızlara nazaran çok geç olgunlaşıyor düşünceleri 23 yaşından sonra oturmaya başlıyor, kısacası 18 yaşında bir kızla 23 yaşında bir erkeğin düşünceleri arasında fark yoktur, bu tür ilişki mantıklıdır ama diğer türlü kesinlikle tasvip etmiyorum. Ayrıca çocuk olduğunu verdiğin iki cevaptan da yeterince belli ettin zaten. Soruna ve isteklerine bakarak daha olgun cevaplar beklerdim. Neyse iyi akşamlar kardeşim.
Bu arada benim söylemek istediğim sey aklınız cinsellikte olduğu için hemen aklınıza kullanmak geliyor ama sevmek sevilmek ne bileyim güzel aktiviteler yapmak gelmiyor. Hemen cinsellik olarak ve kötü düşünüyorsunuz.
Sen niye benim çocuk olmama takıldın ki bu kadar çocuğum veya değilim sanane bundan odak noktan niye benim çocuk olmam. Tanımadan etmeden yorum yapma bence 2 cümleyle!.
Hala genelleme yaparak çoğul eklerini kullanıyorsun. Yoklukta biri değilim ve cinsellik konusunda da sıkıntım yok. Bu söylediklerini diğer yorum yapan arkadaşlara yaz kardeşim, aşk vs sevgi bunları bizde biliyoruz elbette, aşkın yaşı yoktur diyerek kendinizle çelişiyorsunu farkında mısın kardeşim? Aşkın yaşı yoksa bu duyguları 23 24 yaşında biriyle de yaşayabilirsin mesela. Bu da senin tezini haklı çıkarabilirdi ama bu konuşma tarzın kendi kendini imha ediyor.
Benim için çocuksun da ondan. Keşke fikirlerinle ve düşünce tarzınla bu tezlerimi çürüğe çıkarabilseydin..! O zaman kendime çeki düzen verip sana çocuk değilde olgun bireyler gibi davranırdim.
Benim keyfim 30 35 yaşındakilerle ilişki yaşamak istiyor. Şimdi dersin yine sen çocuksuunn. Tamam yani sen yaşıtlarınla ilgilen zevk meselesi ben de kendimden büyükleri seviyorum. 24 yasindakiyle de ilişkim oldu ama şu an 30 yaşındaki biriyle ilişki yaşamak istiyorum çok şey etme
ABİ TAMAM EN OLGUN SENSİN BEN DE ÇOCUĞUM. anlaştık mı
Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim. Lakin aşkın yaşın yoktur diyerekte kendinden 3 4 yaş büyüklere de olgun değiller diyemezsin. Ben sadece yaşıtlarımla ilişki yaşayan biri değilim ayrıca, düşünce mekanizmasında ki olgunluğa bakarım, ne istediğini bilen biriyse tamamdır. Senin isteklerine gelecek olursak çok uç noktalar istiyorsun da neyse, kriterlerini biraz daha düşürmen senin için daha iyi olur kanısındayım. Bak kendinde görüyorsun sana yazan 35 yaşında kişileri nasılda sazan gibi hiç tanımadıkları kişiyle konuşmak istiyorlar..! Hemde gizli olmana rahmen. Şimdi bunlar olgun mu gerçekten 😄 neyse ben yazdıkça sen kızıyorsun ve suçlu oluyorum sanırım. tamam anlaştık kardeşim iyi akşamlar.
İlk defa bir düşüncene katıldım haklısın ben de cevap vermedim zaten benim istediğim reel. Kendimden 3 4 yaş büyüklere olgun değilim demedim yaşıtlarım için dedim. Bu da 18 olur. Evet isteklerim çok uc farkındayım ama değiştiremem.
Söylediklerim hayatın gerçeklerini yansıtıyordu, ve toplum ve dünya genelinde bilimsel olarak genel bir kanıydı oysa ki, ilk defa katilman biraz absürt olmuş. Olsun bu da gelişme var demektir. Olgun bir insan gerektiğinde düşüncelerini değiştirebilendir, illa ki diretmen çok saçma. 26,27,29 bile neyse dicem de 35 yaşına kendini şartlama.
Tamam bilimsel de olsa katılmak zorunda değilim benim düşüncem böyle buna absürt diyemezsin. Sen de benim düşünceme katılmıyorsun herkesin kendine göre düşünceleri var bilimsel diye o düşünceye katılmak zorunda değiliz.
Bak canım benim şimdi bir şey yazicam iyice okumani istiyorum. Yaş dediğimiz şey alt tarafı rakamlardan ibarettir, olgunluğun da yaşla alakası yoktur elbette, misal 35 yaşında adam vardır düşünceleri ve hayata bakış açısı çok ergencedir, ama 18 yaşında biri vardır çok şey yaşayıp hayatı dibine kadar öğrenmiştir, bu kişi daha olgun olabilir elbette, sonuçta yaşadıklarımız yaşımızdan büyük olabiliyor bazen. Kısacası olgun erkek arıyorum diyerek 35 yaşına kendini şartlama, gerçekten düşüncelere ve tecrübeye bakarak olgun insan ara. Öyle biri ne istediğini iyi bilir ve seni daha çok mutlu edecektir buna emin olabilirsin, aşkla ilgili herşeyi doyasıya yaşayabilirsin, yaşlarla alakalı olgunluk tespit edilmiyor maalesef!!! Şimdi bunları okurken eeee ben 18 yaşındayım neden bana çocuk diyorsun gibi şeyler diyerek sitem ettiğini duyar gibiyim ; ) bu kanıyada yaşından dolayı değilde düşüncelerinle ve tezinle kendini çok fazla çürüğe çıkardığın içindi ve genelleme yaparakta herkesi aynı pencereden gördüğün için. Soru başlığında olgun düşünceli erkekler ilgimi çekiyor yazmanda yeterli olurdu..! Ama illa ki yaşla ve rakamla gelirsen böyle de yaşınla ve rakamlarla cevabını alırsın. Neyse haklısın herkesin kendince düşüncesi var ve katılmak zorunda değiliz, bu konuda hemfikirsek tamamdır. Ama burası soru sorma ve görüş yapma platformu tavsiyeler verirken düşüncelerin uymasina da gerek yok dimi? Yine de yavaş yavaş olgunluk sezdim sende sadece rakamlar konusunda fazla diretmemelisin. Hadi sende konuyu kapatta bitirelim.
Tamamdır teşekkür ediyorum ama yine de tanımadan çocuk demen bana göre yanlış sonuçta benim isteklerim düşüncelerim bu yönde ve ben böyle bir sey istediğim için çocuk olduğumu düşünmüyorum. Karşıdakini tanımadan onun hakkında yorum yapmak zor bence. Tamam çocuk da olabilirim sevgilimle olgunlaşmak istiyorum gayet normal ben bir problem göremiyorum.
Neyse yaptığın son görüşe cevap yazmicam gerek yok Çünkü.. bu arada yakışmadı da..! hakkımızda başkasına hakaretvari konuşan birine çok bile tevazu gösterdim!!! tam hafif olgun olduğunu düşünüyordum ki buradan kişiliği ve karakteri hiçbir şekilde gelişmemiş birine yaptığın yorumu gördüm en başa döndüm. Sen yapıcı eleştiriye gelemiyorsun ve illa ki herkesin sana katılmasını bekliyorsun. Eleştirenlere hakaretle karşılık verirken katılanlarla güzel yaklaşım sergiliyorsun. Oysa ki olgunca yorum yapanlar sana katılan bazı abazalardan daha mantıklı yorum yapmıştı. Herakles denen kişiye de hakkımızda hakaret etmen çok saygısızca, 2 kardeşimi KS çevirmiş sen oraya kötü bir şey yazmışsın hakkımızda. Cidden çocuksun ve her zaman çocuk kalacaksın. Yaşın 30 olsa da düşüncen değişmediği sürece her zaman çocuk kalacaksın. Çünkü düşünce yapina göre çocuk dedik sana yaşına göre demedik.! Başkasına hakkımızda yaptığın yoruma baktığımızda son yazdığın şey samimiyetini yitiriyor. Bir daha da başkasıyla konuşmanda bizi kötülemezsen sevinirim. Görüşmemek üzere hoşçakal.
Ya nolur görüşelimmmm. Evet hakkınızda kötü şey söylerim adam orada bana sığ diyor laubali diyor ben kötü bir şey söyleyince sorun mu oldu? Siz kendinize bakın ve en iyi ben bilirim kafasından çıkın lütfen. Kimse sizin düşüncenize katılmak zorunda değil!
Ve son olarak o abaza Herakles denen kişi sana yazacaktır özelden bu yüzden öyle görüşler yaptı. Böylesi her önüne gelene özelden yazan kişiler daha samimi geliyorsa sana EyvAllah kardeşim. Sadece böyle birine senin iyiliğini düşünen kişileri kötülemen çok saygısızca oldu. mutlaka yazacaktır böyle abazalari iyi bilirim kendisine yol yapıyor, haklı çıkacagimdan şüphem yok Hadi EyvAllah kardeşim.
Sana abazalar daha samimi geliyor çocuk bu yüzden cevap vermeye gerek yok. 🤚
Yok ben konuşmuyorum zaten öyle zaman geçsin diye şu sitedeyim en iyi üniversitelerden birinde burslu hukuk okuyorum vaktim yok boyle seylere zaten ben de biliyorum buradaki öyle yorum yapanların abaza olduğunu ama kötü bir şey söylemedi dolayısıyla ben de ona kötü bir şey söylemedim. Senin için özür diliyorum soyledigim şeyden dolayı.
@uzak21durun her kelimende haklısın 👏bravo
@uzak21durun 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 bravoooooo👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Arkadaşlar sizden ricam daha fazla kimse beni etiketlemesin. Onaylanmaya ihtiyacım yok ve yaptığınız yorumlar soruyu soran arkadaşı üzebilir. Lütfen biraz daha hassas olalim... Burada ufak bir fikir çatışması yaşandı ve bitti, bu şekilde bakalım olaya.
Nasıl da herkesi kudurttum ama😂😂😂
Pardon herkes derken?
Herkes iste bütün kötü yorum yapan, sana katılan herkes ama merak etme sen değil 😂 bi cümlemle bile kuduruyorlar ya allaahım neyim ben böyle
Bana katılan herkes ama ben değil. İyiymiş valla, halay başını niye bunun dışında tutma gereksiniminde bulundun cidden merak ettim
Tamam abi sensin sus en iyisi sensin hadi görüşmeyelim bi daha benim tepemin tasini attırma
Yine başladı. Cidden uğraşılacak bir tip değilsin tepenin tası atsa ne olur? bir zahmet cevap vermeden bırak iyi günler.
Ne kadar kıt beyinli varsa soruma toplanmış EN IYISI SIZSINIZ ARKADASLAR 👏🏻👏🏻 EN İYİ SİZ BILIYORSUNUZ sadece saygı biraz her şeyi biliyorsunuz ama saygıyı hala ögrenememissiniz benim görüşüm bu kimse de karışamaz kimsenin de benim bu isteğime söz söyleme hakkı yoookkkkkkkkkkkk
Sen kadın gibi laf yetiştiriyorsun erkek dediğin ağır olur biraz karşında geleceğin avukatı var kapa çeneni şimdi
Kadın gibi laf yetiştirmeye nasıl geldi konu? Karşılıklı geçen bir diyalogda iki taraftan biri zaten eksik konuşamaz..! Cevaplarla ilerleyen çatışmalı bir sohpette ise karşı taraf fikrini savunurken neden sen bu kadar çok konuşuyorsun denilmez..! Avukat olacaksan önce bunları idrak edebilmende fayda var. Neyse ki son yazında düşüncelerin ve yaşın aynı oranla denk doğrultuda birleşti!!! Sen istiyorsun ki ben herşeyi söyleyeyim karşı taraf sussun haklı çıkayım. Bak çocuk bir soru sormuşsun muhalefette olacak ittifakta, eğer bunları ayırt edemiyorsan bir konu hakkında soru sormayacaksin. Adı üstünde sorulan soruya gelecek cevaplar ya negatiftir ya da pozitif. Öncelikle bunları kendine empoze etmen lazim.. Yaş olarak değilde acilen düşünce ve fikir beyanı olarak büyümelisin. İlerde avukatı olacağın kişilerin Allah yardımcısı olsun diyelim.. Hadi EyvAllah kardeşim bu da sana son yazımdır.
Sonunda son yazın artık bi sey yapma senin gibi çok bilmiş insanı da Allah kimsenin karşısına çıkarmasın. Laf yetistiriyorsun ve bunu kabul etmiyorsun avukatlığıma da kimse laf edemez düşüncelerim fikirlerime de karışamazsın. Hadi sana da eyvallah
hem peygamber sabrı var hemde nokta atışı tespitlerin var bro 💯😁 @uzak21durun
@gencobey06 EyvAllah kral baş tacısın.
@__howm_ HAGSGSUSJSJSHSH KUDURMAYA DEVAAMMM
@uzak21durun ya iyi ki yapmışsın yorum senin sayende içimi gereksiz bir mutluluk kapladı havlayan insanları görünce 👸👸
@__howm_ ÇOK MU KISKANDIN ¿ HAJSJSKSKDJS
@__howm_ aynen aynen çokk kıskandığını bu cümlenden anladım tamam 💪🏼💪🏼💪🏼👊🏻
__howm_ kardeşim yanlış anlama beni, senden ricam soruya direkt görüş yapabilir misin? Ordan devam ederseniz sevinirim sürekli bildirim geliyor bana. Anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
__howm_ tamam işte direct görüş yaparsan ordan devam edebilirsiniz. Hem daha sağlıklı diyalog kurmuş olursunuz.
Estağfurullah ne kusuru baş tacısın.
Sende baş tacısın bro 👑 @uzak21durun
oluyorlar ve neden oluyorlar anlamıyorum ama 35 senin için çok fazla ciddi düşnhyorsan sıkıntı çıkar ama takılmak istyorsan sorun olmaz sanırım
Ciddi degil tam olarak yani o zamana bağlı
Yakarsın kendini eğer vücudun dolgunsa ve yaşından büyük gösteriyorsun buna bir erkek hayır demez ama yaoma kendini yakarsın çok yaş farkı var
Yaş farkı olması daha iyi değil mi
Ama bu çok fazla 7 8 olur da 15 biraz fazla
İdeal bence
Ne diyim sen bilirsin sonra pişman olma yaş farki çok fazla sen 30 yaşında olunca tam genç olunca adam 50e yaklaşacak seni isteyen erkek çok olur ama sen daha genç daha citirlarina layıksın yaşın 18 de maks 25 26 olur mesrla genç erkek vs vücut deri senin gibi dusunuyir ama sen bilirsin
Kudurmak derken görürsün ileride yaptigin hatayi
Neden üstüne alındın hata da olabilir çok da mutlu olabilirim böyle düşünmeyin bence ben tecrübeli ve bana bir şeyler katabilecek birini istiyorum pişman olacağımı da düşünmüyorum sanki 50 60 yaşında birisiyle sevgili olmak istedim. İnsanlar sanki dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi tepki verdiler. Olanlar var yani görüyoruz gerçekten sevdikten sonra yasin bi önemi yok
Peki sen bilirsin ne diyim umarım mutlu olursun ama. emin ol toplim baskisi olmasa 20lik bir hatun ister 35lik bir erkek eğer olgunlugu varsa bazıları öyle oluyor insanın bir içi gidiyor
Çok küçükler ancak bazıları da aklı başında olgun oluyor.
Olgunum o yüzden yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum
Bu bir hastalık ama bir konuşalım istersen
#Mirliva
Mesele kuşak farkı çatışması.. Aynı pencereden dunyaya bakılamıyor :) 50 yaşıma gelsem 35 olur olur ama 35 iken 20 olmaz :)
Bence bakılabilir birlikte güzel vakit huzur mutluluk önemli olan
Yani ben bu durumu tecrübe ettim.. Doyduğun şeylere karşındakinin aç olması garip oluyor.. Daha olgun isteklerin olmalı
Olur ama seks üzerine bence tecrübe çeker her zaman
15 sene sonra o adam cinsel ilişkiye giremez hale gelecek sen otuzlu yaşlarında olacaksın sence mantıklı mı?
O zamana kadar sevgili olarak kalacağımız belli mi
ona bir şey diyemem sorun yok o halde sjsjsjsksk
Ya o kadar da ne öyle baban yaşında hem pasif olur onlar ilişkide, 25-30 arası bul sen
30 falan iyi aynen
26 peki
35 ten 26 ya düştüm 😂yani kişilik meselesi tabii 26 da olur ama olgun ve ağırsa neden olmasın
Ben aynı öyleyim dediğin gibi tanışalım mı 😀😍😉🙃🔥♥️
Orada mısın
Genç her zaman sevilir. Merak etme bulursun.
Teşekkür ediyorum
Kuşak farkı var, anlaşmak zor. Kafalar uyarsa erkekler yaşa takılmaz.
26 yaşındayım 18 lik çıtırlardan aşırı derecede hoşlanıyorum.
Üzülme geçecek 20 yaşlarına doğru bunlarda.
Üzülmüyorum. Geçmez merak etme
Sevginin yaşı olmaz Leon izle
Bence de
İş ve kalacak yer önemli
20 falan belkı olurduda 18 zor
Ne fark etti 2 yaş alt tarafı kişilik meselesi bence
Yollari var canm
Bu sitedeki azmanlardan bulursun
Olur olur bal gibi olur jdjddid
Olmaması gerekir...
Çocuk mu avutucaz bu yaştan sonra 😂
Olan var görüyoruz örneklerini
Akli seyinde degil ise hayır.
Hala olgunluğu yaşta sananlar var. Yazık.
Evet erkekler için de geçerli. 18 yaşa çocuk diyorlar ama değil. Onlara da yazık
Yaşla olgunluk olmuyor, dediğim gibi. Olgunluk baştadır. Yorumları okudum ve bana yaptığın bu yorumdan sonra gerçekten çocuk olduğunu tescilledin. Çünkü aşağıdaki arkadaş sana yaşından dolayı çocuk demiyor, düşünce yapından ve konuşma biçiminden dolayı çocuk diyor. Ki sen bunu anlayamayacak, yaştan dolayı öyle söylendiğini sanacak kadar çocuksun maalesef. Şimdi gelip bana da sataşırsın ama doğrular budur. :)
Tamam ben çocuğum en olgun sizsiniz hadi
Daha öğrenecek çok şeyin var, hala bizim ne demek istediğimi anlayamıyorsun. İnsanlarla iletişimin sıkıntılı, eleştiri veya yorum kabul edemiyorsun. Tek doğru sensin davranışları sergiliyorsun. Sığsın. Seninle olacak 30 üstü kişi seni kullanır bırakır, naçizane görüşüm budur. Ne diyeyim, tecrübe edip öğrenmiş olursun işte. Olgunluk da böyle oluşuyor zaten.
Aynen abicim aynen ben çocuğuumm tamam ağlama artıkkkkkk. En iyisini sen biliyorsunnn tamammm en güzel en iyi insan sensin tamamm düşüncelerin en doğrusu tamammm.
Saldırdığımızı söylemişsin aşağıda, böyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyoruz. Şu anda da laubalilik yapıyorsun. Dediğim gibi daha öğrenecek çok şeyin var senin, zamanla her şey. Neyse, sen gibi değilim. Fikirlere saygı duyarım. Olmak isteyen olur, benim haddime değil. Ben kendi görüşümü sundum, sen alaya aldın. Fikirlere değer vermiyorsan soru sormanın da anlamı yok burada. Sağlıcakla kal, hayatta hep mutlu ol, karşına güzel insanlar çıksın. İyi akşamlar. :)
Saldırdınız lafimin hala arkasındayım. Benim düşüncelerimle sizinki uyusmak zorunda değil ama saygı göstermek zorundasınız. LAUBALİ SENSİN iyi aksamlar
Süpersin bro 💯😁
35 çok 25 yap sen onu
olur
Olur neden olmasin
Bi bulsam
Ben oyleyim..
kolay bulmak
kızlar genelede ister
Normal yürür gayet
Bana mi seslendin:)
Evet
Nerdensi