Acil yardım etmeniz gerekkk?

Şimdi arkadaşlar ben spora başladım. Oradaki spor hocasından hoşlanıyorum gibi. Aramızda biraz yaş farkı var sanırım yaşını tam bilmiyorum ama max 4 tür. Biraz araştırdım falan sevilgisi olduğunu öğrendim. Fakat şöyle bir durumumuz var. Bu şahisiyet biraz sinyal gönderiyor gibime geldi. Bugün ablamın kaydını yaparken işte fark etmeden gözüme baktı gülümsedi kaç defa. Ben spor yaparken arada çaktırmadan bakıyor falan. Bu hoşlandığım hocanın yanında bir tane daha hoca var. Normalde hoşlandığım kişi A kişisi diyelim. A kişisi benim programımı yapıyordu. O gün A kişisi yoktu. Diğer hocaya söyledim böyle böyle diye. Siz başlayın yardımcı olurum dedi. Üstümü değiştirmeye gittim diğer hareketler için hocaya söylicektim. Bi baktım ki A kişisi gelmiş. Söyledim neyse falan hoca A kişisi sizinle ilgilensin falan diye biraz imalı konuştu. Ondan önce ben A ya istek atmıştım. Sonra isteğimi reddetmiş. Ertesi gün kendisi tekrardan istek attı bana. O yüzden çok kafam karıştı ne yapmam lazım. Sizce onun da bana karşı hoşlantı tarzı hisleri var mıdır?

Acil yardım etmeniz gerekkk?