Neden aşık olamıyorum, hep daha iyisini arıyorum?

Arkadaşlar öncelikle hayatımda birisi yok, o kadar kalitesiz karaktersiz değilim baştan söylemiş olayım. Ama tabii ki benden hoşlananlar, konuşmak isteyenler vs oluyor ve ben hiçbirine tam anlamıyla bağlanamıyorum. İlla kafama bir şeyler takılıyor, gözümü kapatıp o kişinin aşkıyla yanıp tutuşamıyorum. Halbuki tek isteğim gerçekten birine tertemiz aşık olup hayatıma onunla devam etmek... Belki egoist falan dersiniz ama kendimi ortalama düzeyde güzel ve çekici buluyorum. Boyum posum yüzüm vs her şeyim yerinde çok şükür. Çok zeki değilimdir belki ama aptal da değilim. Üniversite okuyorum, parti kızı hiç değilim. Sakinliği, kamp yapmayı severim. Ne bileyim saygılıyımdır, küfür etmem, sigara da içmem. Aklınıza gelebilecek ne kadar kötü şey varsa inanın mesafeliyimdir, hep kendimi geliştirmeye, geçindirmeye çalıştım. Kimsenin malında parasında gözüm yok. Babam beni öyle yetiştirdi zaten. Çok uzattım biliyorum ama bu halimden çok sıkıldım, kimseye derdimi açamıyorum dalga geçiyorlar benimle... Ben de aşık olmak istiyorum, birini gördüğüm zaman tamam bu o demek ve bir daha kimseyi gözüm görmesin istiyorum...

Neden aşık olamıyorum, hep daha iyisini arıyorum?