Aşk İlişkileri Sevgiliniz şimdi karşınızda olsa neresinden öperdiniz? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Boynuna yumulmak😋 Güncellemeler+1 yıl Ne fesatsın KS gayet tatlı sormuştum 😒 Sevgiliniz şimdi karşınızda olsa neresinden öperdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Boynundan ve çevresinde , köprücüklerinden omuzlarından saçlarını parmak aralarımda sıkıştırarak hemde🤧 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Boynundan ve dudağından. ama sevgilim yok 0 0 Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sevgilim yok ama olsaydı ellerinden öperdim yanağına kondururdum bir öpücük. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı boynundan, yanaklarından lakin ben bayağı bir masumum :D 0 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eşim şu an karşımda olsa boynunu dudaklarını öpmek isterdim jsjsfsvdf 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yokki sevgilim 😅 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yanaktan 0 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aynısını 0 1 Yorumla Çılgın-Adam-35 +1 yıl Hatta fazlası da var Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kulağınıı yalarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Boynundan ve çevresinde , köprücüklerinden omuzlarından saçlarını parmak aralarımda sıkıştırarak hemde🤧
Boynundan ve dudağından. ama sevgilim yok
Bir böyle
Bir de şöyle
..
sevgilim yok
Sevgilim yok ama olsaydı ellerinden öperdim yanağına kondururdum bir öpücük.
Sevgilim olsaydı boynundan, yanaklarından lakin ben bayağı bir masumum :D
Eşim şu an karşımda olsa boynunu dudaklarını öpmek isterdim jsjsfsvdf
Östaki borusundan
Boynundan koklayıp dudaktan öperdim
Boynundan ve dudağından
Sarılıp koklar dudaklarından öperim
Yanaktan
Yokki sevgilim 😅
Yanaktan
Yanağından
Aynısını
Hatta fazlası da var