Dokunmak sevginin vücut dilidir sonuçta. Dokunmadan sevmenin aşkla bir ilişkisi olmadığı da belli bir şey. Sizin sevgilinizin en çok nerenizden öpmesi hoşunuza giderdi?
Sevgilinizin en çok nerenizden öpmesi hoşunuza gider? giderdi? gitmişti?
Sevdiğim beyin öptüğü her yer hoşuma gider, sürekli öpsünde isterim. Öyle de garip bir insanım. 😅 Ama en çok boyundan ve dudaklarımdan öpülmekten hoşlanırım. Hele boynumdan öperken yüzümü de okşuyorsa bir daha aşık olurum. 😂 Sürekli temastan hoşlanıyorum ben. Yalnız şöyle bir şey var ki; normalde temastan nefret eden, kimseye kendime dokundurtmayan ben ki ailemde dahil buna. Bir tek sevdiğim adam olursa sürekli temastan hoşlaniyorum.
Boynumdan biri öpünce içim bi değişik oluyor, çok farklı ve hoş hissettiriyor. Boynumdan öpebilirr. 😍 Dokunmak sevginin vücut dilidir sonuçta. Dokunmadan sevmenin aşkla bir ilişkisi olmadığı da belli bir şey. 40 kelimeye tamamlamam lazımdı askım idare et hıı. Görmemezlikten gel olar mı 🥺
Avuç içlerimden öper hep. Gözümün kenarlarını, şakaklarıma yakın kirpiklerimi öper. Göbek deliğimin altını, kasıklarımın biraz üstünü öper. Ama en çok içimi ısıtan öpücüğü çene kemiğimin bitişidir ❤ aşk çok baska bir şey
boyundan öpülmek hoşuma gidiyor bende boyundan öpmeyi çok severim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yere, olduğumuz konuma göre değişir bence. Mesela yatakta iş bitince aşağıda ise bacaktan öpmesi, göğüsümde yatıyor ise ordan öpmesi, birinin yanında alnımdan ya da başımdan öpmesi, ilişkiden önce dudağımdan öpmesi, eve geldiyse ya da yanına gittiysem yanağımdan öpmesi. Sarılınca, ilişkide ya da canı ne zaman isterse boynumdan öpmesi çok hoşuma gider 😊😊