23 yaşında üni öğrencisiyim tıp öğrencisiyim, bir sevgilim olmasını çok istiyorum ama hala kendimi hazır hissetmiyorum bir ilişkinin sorumluluğunu almak açısından. Biraz çocuksu bir ruhum var sanki sevgili olacağım kıza yetemeyecekmişim gibi hissediyorum, bir yetişkin gibi davranamayacağım gibi hissediyorum sevgilime karşı. Pek sosyal birisi değilim o da özgüvenli olmamı engelleyen bir faktör. Sizce ne yapmalıyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o zaman umarım seni olduğun gibi sevebilecek birini bulursun. kimseye kendini kabullendirmek zorunda değilsin tabi aşık olursan işler değişir. sosyal olmaman normal yoğunsundur şimdi ama yine de kendine zaman ayırmaya çalış
Sence kızlar benim gibi bir erkeğe nasıl bir gözle bakar? Dışardan sert görünen bir erkeğim ama yukarıda da bahsettiğim gibi çocuksu bir ruhum var görünüşümün aksine.
Bu arada Benim hoşlandığım kız da benim sınıfımda zaten ikimiz de derslerden dolayı çok yoğunuz.
kızlar ciidi erkeği sever kızlarla heşir neşir olmayan işinde gücünde olan her zaman öndedir ama böyle erkeklerin ilişkisi vardır diyip konuşmuyoruz o da bi sıkıntı bence. sen ortak arkadaş ayarlayıp bu yıl başlamadan hoşlandığın kıza yaz ya da tanış tanışıyorsan adım at ki kızın ilişkisi varsa ona takılı kalma
Tamam🙂
Kızlar ciddi erkeği sever dedin peki ya o ciddi erkek bir gün bu kıza yaklaşmaya çalışırsa o zaman da bildiğim kadarıyla kızlar hemen set çekiyor kendini biraz ağırdan alıyor bunun sebebi nedir tam olarak? Kız ın bana karşı sıcak olmasını nasıl sağlayabilirim
Yani uzun lafın kısası bu ağır erkek ile bu kız ın arası nasıl yapılabilir? Kız bu erkekten kendisine nasıl yaklaşmasını ve sevgililiği nasıl ayarlamasını ister? Bunu soruyorum çünkü burada iş erkeğe düşüyor kızlar bu konuda erkekten adım bekliyor kendileri adım atmaz bildiğim kadarıyla?
ciddi erkek sandığımız beyfendi bizi herkesle muhattap olan gevşek kızlardan sanmasın diye böyle davranıyoruz. bunu aşmak için de ilk bulıuşmalarda kendini çok iyi ifade etmen gerekiyor. çok iyi dedim niye çünkü o kız gerçekten de ciddi olabilir ve gerçek karakterin hoşuna gitmeyebilir böyle bi olasılıkla karşı karşıya kalma ihtimaline karşı da önce kızın güvenini kazanmaya ve sana ısınmasını sağlaman gerekiyorr. ve kızın beklentilerini kestirmeye çalış ondan sonra kendini göster. tabi bunlar zaman ister. ve unutma bu ilişki işleri adamına göre ciddi işlerdir yani ilk denemen başarısız olursa depresyona girme tecrübeden say
ilk adımı şöyle kızı biraz takip et stakla nerelerde takılır neler yapar onlara bi bak sonra moladayken ya da kahve içerken tanışmayı teklif et
Ben daha önce dört kez kızlara teklif yaptım zaten 3 ünde reddedildim de. Yani reddedildiğimde zoruma gitmiyor. Umrumda olmuyor çünkü her ne kadar okulum zor diye kızlardan uzak dursam da asosyal olsam da istediğimde sosyal olabiliyorum ve içten içe yoğun bir özgüvenim var aslında. Bu özgüvenim de okul bittiğinde sınavlardan kurtulup rahat bir kafayla hayat surdugumde maaşımı almaya başladığımda ortaya çıkarmayı düşünüyorum bu içimdeki özgüvenimi
Bu arada bu sene baya zor bir sene bu sebeple bu senemi full ders çalışmaya vermek zorundayım. Ama seneye inşallah bir üst sınıfa geçmeyi başarırsam dediklerini uygulamaya çalışacağım. Tabi beklemek gerçekten zor bir şey benim için. ama su an sabretmekten başka çarem yok maalesef ki
e tamam yavrum şimdi ne dert ediyorsun sabırlı ol biraz. ama bi şekilde o kıza yanaş
Reddedilince umrumda olmaz fakat reddedilmeyip ilişkiye başlarsak o kız beni üzebilir çünkü bağlanıyorum ben. Sevince gerçekten seviyorum. Kız eğer benim gibi biri değilse beni mahvedebilir, çok üzüleceğimden eminim
Belki bana zayıf erkek diceksin fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Gerçek sevmenin esası budur. Adam gibi sevmenin esası budur. Serefli bir erkek olmanın esas ı budur. Zaten üzüldüğümde de öyle salya sümük ağlamaktan bahsetmiyorum, üzülünce içten içe dışarıya belli etmeden üzülürüm ben
bu yüzden tanıma aşaması çok önemli. sonradan terk edilmek sevilmediğini hissetmek ve ya kullanıldığını hissetmek sevgi duygumuzu kaybetmemize neden olabiliyor bunun sonucunda da bağlanma sorunu güvenme sorunu gibi durumlarla karşı karşıya gelip tekrar ilişki yaşamakta çok zorlanıyoruz çünkü gerçekten de sevgisizlik ayrılıktan daha zor. bunun için birisiyle birlikte olduğunda duygularını kontrol etmeyi öğrenmen gerekiyor tammam okey kıza sevdiğini hissetir sevgili olun ama ilişkiyi garantiye almadan kendini bıramka ve en önemlisi beklentiye hiç girme işin özeti ilişkin ciddi ilişkişye dönüşmeden tam anlamıyla kız arkadaşına teslim olma. böylece ilişkinin ortasında terk edilsen ya da aldatılsan bile çok koymaz illaki üzer ama yıkmaz ve kalıcı yaralara yol açmaz. bu tamamen kendini kontrol edebilmene bağlı iradene bağlı bi durum yani onun dışında yok abicim ben acı ve ızdırapla uğraşmak istiyorum dersen sana bir şey demem ama şunu tekrar söyliyim bir insanı sevebilmek hiçte sanıldığı kadar kolay bir şey değil.
evet içten içe kalıcı bi yaraya yol açıyor bu durum Allah kimseye yaşatmasın. tabi kalıcı dediğime bakma illaki geçer ama atlatılması çok zor
Söylediklerini anladım. Ve bir soru soracağım söylediklerinle ilgili. "İlişki ciddi bir ilişkiye dönüşmeden tam anlamıyla kız arkadaşına teslim olma" dedin ya peki ilişkinin artık ciddi ilişkiye döndüğünü nasıl anlayacağım?
bunu sen ilişkiyi yaşarken anlarsın. kızı tam anlamıyla çözdüğünü hissedince için de ona karşı rahat eder. ( daha önce hiç ilişkim olmadı ya senin ilişkin olunca bana da söyle )
bu yüzden bu soruya verdiğim cevaptan pek emin değilim ama mantıkken öyle oluyor. ve zaten bir ilişkide mantık varsa daha sağlıklı ilerler bana göre sevgi her zaman yeterli değil ilişkiyi ayakta tutmak için
Anladım 😊
İlişkim olursa sana da haber veririm tamam da seni burdan mi bulucam? İkimiz de gizliyiz
sen mesaj atabiliyor musun xper puanın yetiyor mu benim ki yetiyor istersen sorunu normele çevir mesaj atarım sonra tekrar gizlersin
Hesabı gizliden çıkarmayı bilmiyorum doğrusu
Instagram da takiplesebiliriz aslında sana uyarsa
alttaki cevaba yorum yaptım ben kariyerinle mi ön plana çıkmaya çalışıyorsun diye jfjfj ordan yazsana
tamam 😅😅
veysel misin
Mesaj atilabilmesi için Öncelikle takip isteğini kabul etmen gerekiyor
Kizlar baslarda bi esten cok cocuk ararlar ve sizin zamanla olgunlasacagini dusunurler. Sizde zamanla olgunlasmaya baslarsiniz zaten. Anlasirsaniz da olmustur bu is
İşte ben bu şekilde düşündüğüm için hoşlandığım kızdan uzak duruyorum. Yoksa en azından atanirsam maaşımı alıp düzenimi kurarsam bu bahsettiklerim umrumda olmaz hemen hoşlandığım kıza yanaşır ve açılırım ona
Dersler zor sınavlar zor biraz da bu sebeplerden uzak duruyorum o kızdan
ne yani kariyerinle mi ön plana çıkmaya çalışacaksın
Hayır kariyerimle ön plana çıkmak ve kendimi bir kıza kabul ettirmek gibi bir niyetim yok. Benim istediğim şey öncelikle geleceğimi kurtarmak. Sınıfta kalma riski var çünkü dersler çok ağır. Benim abim de bu hatayı yaptı çok başarılı idi ama sonradan kız peşinde koştu ve sonunda okulu bıraktı , su an da da hayatı pek iyi değil. Ben aynı hatayı yapmamaya çalışıyorum.
anladımm o zaman haklısın. tabi sen abinden tecrübelisin her türlü idare etmeye çalışırsın
zamanla düzelirsin
Nasıl?