Birini hayatınızdan silebilmeniz için o kişinin ne yapması gerekiyor?
Biri ne yaparsa sizi kaybetmiş olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bi arkadaşım vardı baktım soğuk davranıyor hayır başta alttan aldım yani hayatta yapmam böyle şeyler tamamen ona değer verdiğim için 3 yıllık arkadaşımdı birbirimizin her şeyini biliriz en son söyledim arkadaşlığımızı bitirelim dedim neden dedi eskisi gibi değiliz dedim hatta dedim daha söylicek çok şey var susuyorum dedim ben giderken lanet olasıca sadece arkamdan baktı en azından bişey söyliyebilirdi neyse ben onu çoktan unuttum yoluma yeni insanlarla devam ediyorum böyle kaypak insanlara hayatımda yer yok
Yalan söylerse aldatırım.. beni kaybetmez sürekli aldatıldığı kurgusal bir dünyaya girer. Çünkü kaybetmek hafif bir ceza olur ona ve verdiğim cezanın sonucunu izleyemem yüzünde; Kaybolduğumda…ama aldatıldığında ve hafif hissettirdiğimde izlerim çektiği acıyı.
Bana kötülük yaparsa ya da güvenimi boşa çıkartırsa ve ihanet ederse yani aldatırsa benim için biter. ve benim verdiğim değeri eğer bana göstermiyorsa da aynı şekilde benim için o insan bitmiş olur ve hayatımdan çıkartırım
Saygısızlık yaparsa, gevşek olursa, k. ıçı başı ayrı oynarsa, söyledikleri yaptıkları tutmazsa, yapmam dediği şeyleri yaparsa, yalakalara prim vererek yalakaların kendisini havalandırmasından hoşlanırsa, bir daha beni bulamaz...
Affedici bir insanım, kimse dört dörtlük değildir ama sonuçta affedilebilecek şeyler var affedilemeyecek şeyler var. Mesela ihaneti asla ama asla affetmem.