Beni salak yerine koyarsa (ama bunu beni kaybetmemek için değil de) beni küçük düşürmek için, aklımla alay etmek için, utandırmak için, çıkarı için, düşmanlığı için yaparsa.. Sinsi sinsi alttan alttan beni yerse, ben düştüğümde keyif duyarsa, kırıldığımı söylememe rağmen inadına nispet olsun diye aynı davranışları sergilerse, beni dışlarsa, haklı olmama rağmen zeytinyağı gibi üste çıkarsa, bana bağırırsa ama bir anlık öfkeyle değil bile isteye bağırırsa beni küçük düşürmek niyetiyle bastırmak niyetiyle bana bağırırsa, beni küçümsemeyi kendine hak görürse, istikbalimi yakmaya çalışırsa, sorunlarımı dinlemeyip onca fedakarlığıma karşı sorunlarım oldugunda öfleyip pöflerse (ki ben hep sorun anlatan bir insan değilim), beni maddi manevi sömürürse, ben onun doğum gününü kutlarken o benim doğum günümü kutlamazsa unutmadığını birde üstüne üstün söylerse hemde mahcubiyet hissetmese..(burda mesele hediye değil, unutulmakta değil, önemsenmemek).. Beni kırdığını hissetmesine rağmen bana açıklama yapmaya tenezzül etmese, beni gözden çıkarırsa, beni çantada keklik görürse, bakışlarıyla pis pis bakıp beni taciz ederse, hep laf vurdurursa, bana beddua ederse, kötülüğümü isterse, lafımı getirip götürürse, bana iftira atarsa.. İşte o kişi beni sonsuza kadar kaybeder ve bende o kişiyi, öyle bir leşi çöpe atarım.
Yüzüme gülüp arkamdan başka bir kişi olursa o an bitmiştir benim için mesle örnek
Almanya'da teyzem var 2 3 yılda bir geliyor bekar teyzemde kalıyor neyse almanyadayken kardeşime sürekli söz verirdi sana oyuncak evi getirecem kardeşim gün sayardi gelmelerine sonra gelmiş bekar teyzem evi almış demiski bunu tugbaya verecek yani diğer kuzenime teyzem yok zeynebe getirmiştim demiş ama bekar teyzem birşey olmaz zaten burda değ deyip aldı diğer kuzenime vermiş kardeşim saatlerce önümde ağladı ve kötü olan kısım kendisi yaşlı yürümekte zorlanıyor obezite problemi var her ay sadece ben ve kardeşlerim yanında kalıyoruz temizliğine biz yardım ediyoruz her şeyine bı koşuyoruz gelse şu yaptığına bak o gündür bu gündür annem onlar gitsede ben gitmedim evine girsem selam veririm halini hatırını sorarım ama o benim için bitmiştir
İnsanları kaybetmemek için çok uğraşırım. Hayatımdan da kolay kolay birilerini çıkarmam. Ama bazı insanlar vardır ki hayatımızdan çıkmak için uğraşırlar. İşte bu gibi insanlara kapıyı göstermek lazım. Değersizlik benim kırmızı çizgim. Değer görmediğimi bana hissettiren ve artık birilerinin gözünde yok hükmünde oluşum beni kaybetmeye yeter de artar bile.
Ben çok çabuk kaybolacak bir adamım. Yani bir çok şey var aslında. Hayatında yalana yer varsa, dürüst değilse, dedikodu yapıyorsa, insanlar ile arası iyi değilse ve saygısız bir bireyse. Bana saygısızlık yapması beni kaybetmesi için çok yeterli ve geçerli bir sebep. En tahammül edemediğim olgulardan bire de saygısızlıktır. Ne olursa olsun buna iltimas gösteremem. Bir ihanet tabi ki. Kesinlikle bende affı yoktur.
Bana zorunda kalmadan yalan söylerse, beklemediğim bir davranışta bulunursa bu yaşlılara karşı kabalık olabilir, hayvanlara zarar verme olabilir. Bu tarz davranışlar arkadaşlığımızı sorgulamama neden olur ve karşı cinsimse de ben ona arkadaş gibi yaklaşırken başından beri beni farklı görüyorsa bu direk münasebetimi kesme nedenimdir…
Yalan söyler ise. Çok konuşup sürekli sağdan soldan yalanip kendini başkalarından üstün gördüğünde. Sütten çıkan ak kaşık zannettiginde kendini Herşeye lafı olup haticeyi geç neticeye geldedigimde alışıp kaldığında. Evden bakkala bile çıkarmayıp ahkam. kestoginde kredi notu yetersiz kalır ve tekmeyi yer.
Karşısındakini aptal yerine koyup asıl kendisinin aptallık ederek ona verildiği sevgiyi hiçe sayarmışçasına hayatla dalga geçmesinden , insan ahlakı adı altına toplanacak bütün normları reddederek saygısıszlık, ahlaksızlık, kadını küçük görme gibi beyinsiz hareketlerini sergileyerek yapacağı bu davranışlar tek benim değil tüm insanların saygısını, sevgisini kaybetmesini sağlar. Kazanacağı tek şey nefret olur
Yalan söylerse, bana sevgime ihanet ederse, ilgisini ve sevgisini göstermezse, güvenmezse, bana yeterince değer verip tatmin etmezse… Her şey karşılıklı olmalı. 😎
Sırtımdan bıçaklarsa iki yüzlülük dengesiz tavırları olursa arkamdan iş çevirirse yalan söylerse bana kötülük yaparsa eleştirirse sürekli kabalık yaparsa bencil olursa bakımsız olursa
Sevildiğimi hissetmezsem Benden başkalarına gözü kayarsa Cinselliği en ön planda tutarsa Benim sahip olduğum şeylere benden çok ilgi duyarsa Beni dinleyemeyen biriyse çünkü şahsım adına beni dinleyen ve aramızda sorun olduğu zaman yıkıcı değil yapıcı adımlar atan kişi bana çok çekici geliyor aksi durumda ise beni kaybeder.
Ciddiye almazsa beni aldatırsa yalancının teki ise benimle dalga geçerse artık birlikte olmaak istemeyip salak saçma bahane bulursa her boka bağırırsa kısacası şerefsizin teki ise...😪
Ailesini akrabasını benimle bir tutarsa yani onları benimle eşit severse beni daha çok sevmesse yani her şeye onlarıda katarsa yaptığımız yapacamız herşeye ailesinide sokarsa hayatımdan çıkartırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Büyük bir yalan konuşura İnsanları küçümsüyorsa veya egoist bir davranışını görürsem
beni seviyor gibi gösterip başkalarına giderse " bu cümlenin içinde yalan, aldatma, karaktersizlik ve arkadan iş çevirme de var " yani bunlar yapılmaması ve çoğu kişi için dönülmez bi nokta