arkadaşlar ben yaklaşık 10 aydır birisini çok seviyorum ama o ben sevmiyor reddedeli 8 ay oldu dün bir yerde karşılaştık onu ne kadar özlediğimi ve hala daha çok sevdiğimi fark ettim ama şu an yeni bir ilişkim var çocuk bana karşı ilgili aynı şekil ben de ilgiliyim çocuğa karşı ama sevdiğim kişiyi unutamıyorum sıkıntı olan şey onunla aynı üniversiteye gideceğiz ben hayatımdan çıkar diye düşünmüştüm ama olmadı bazen rüyalarıma giriyor çok özlüyorum onu o kadar masum şekilde seviyorum ki gözlerinin içine bakarken bile utanıyorum ama işte beni sevmiyor ailem arkadaşlarım artık unutup yeni kişilere şans vermemi söylediler ben de yaptım ama aklım hala daha onda onu görünce kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor unutmam için ne yapmalıyım diğer çocuktan ayrılayım mı?
Hala daha unutamıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimden ayrıldım anlaşamadığımızı fark ettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşık olmuşsun. Fakat hayatındaki çocuğa bunu demelisin. Anlayışsız bir hanzoysa ayrıl gitsin çünkü anlayışlı bir insan bu konuda senin yanında olur bir şekilde seni bir zamanlar reddeden kişiye karşı duyduğun hislerinin aslında ne kadar yanlış bir durum olduğunu bunu da gönlüne söz geçiremediğini anlatır yanında olur zamanla onu sevmeye başlarsın. Çünkü bir süre sonra bakarsın ki yanında olmuş sana destek vermiş birine karşı vicdanın onu ilgisiz sevgisiz bırakmaya el vermiyor.
öyle ama benden ayrılır diye korkuyorum çünkü hiçbir erkek başkasını seven birisiyle çıkmak istemez bence baya kıskanç sevgilim
Ona güven ver. Fazla kıskanmasının nedeni senin ona güven vermemen olabilir. Eskisi seni reddetmişse onu görüp kendine hakim olamıyorsan sevgilini yanaktan öp o zaman aşık ol ona.
şöyle ki bana güvenmemesi için sebep yok öyle birisi değilim görüştüğüm karşı cinstten arkadaşım yok dışarı çıkacağım zaman ona haber veriyorum onla sürekli iletişim halindeyim şu an çocukla sanaldan konuşuyoruz ama 1 ay sonra üniversiteye gittiğimde buluşacağım
Çok güzel o zaman buluşmadan sonra aranızda daha iyi bağ olabilir buda eskiyi unutmanda yardimci olabilir
inşallah unuturum ama hala daha dualarımda o var beni sevmesi için Allahtan istiyorum hala daha geceleri bazen ağlıyorum aklımdakini aldattığım için vicdan azabı çekiyorum bazen keşke böyle olmasaydı bana bir şans verseydi nasıl olurdu diye düşünüyorum çocukla konuşurken bile ona söyleyemediğim kelimeler gerçekleştiremeyeceğim hayaller aklıma geliyor
Lütfen aklında başkası varken geçmişten kalan yaralarını başkasıyla kapatma derdine düşme yoksa gözlerinin altı kibirlilikle şişer kimseyi görmez olursun. Yapma bunu. Aşık olmuşsun takıntı olmuşsun ama o sana dönmeyecek. Hayatın bir kanunu vardır arkadaşım bunu kulağına küpe et, senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin. İşte o üniversitede buluşacağın kişi seni istiyor aşık sana kıskanıyor seni. Sende onu istemiyorsun aslında sadece geçmişten kalan yaranı başkasıyla kapatmak sana iyi gelir gibi geliyor. Gönlüne terbiye ver.
bilmiyorum ya sevilmek istiyor insan sevdiği insan tarafından ayrı bir güzel olurdu ama olmadı çok kişiye sordum kimileri başkasıyla birlikte olmamı tavsiye ettiler ben de her şeyi denedim etrafa bakıyorum herkes seviliyor seviyor kendimi şanssız hissediyorum bir süre tek de takıldım
Tercihini iyi yapman lazım. Takılmalık ilişkiler psikolojik olarak çok yıpratır. Ciddi düşüneceksen eğer biriyle onun huyunu husunu çok iyi tanıman lazım.
ben ciddi ilişki insanıyım takılmak istemiyorum düzgün beni seven bana değer veren bir insan çıkarsa o iş evlilik yoluna gider
Umarım karşına çıkar bende ciddi bir 4 senelik yüzüklü ilişki sonlandırdım 120000 TL zarar ettikten sonra tövbe ettim insan hayatinda 1 kez hata yapmalı aynı hataya düşmek istemiyorum
kötü olmuş ya Allah iyilerle karşılaştırsın gerçekten bu devirde düzgününü bulmak zor bize denk gelmiyo
Ademle Havvanın birbirlerini bulmasından daha imkansızı bu devirde iyi biriyle evlenmek. İlla var iyi biri de oda kötüyle imtihan olup bozuluyor işte bizim gibi.
Umarım ayrılırken ahını almamışsındır. Yoksa sıkıntı olabilir.
Bence çocuktan ayrıl ve kendinle bir süre baş başa kal
çocuktan ne diye ayrılayım ayrılırsam kaybederim diye korkuyorum beni seven birini
Onu kaybetmek ona zarar vermekten daha iyidir.
ona zarar vermek istemiyorum ona değer veriyorum ama başkasını seviyorum aslında düne kadar iyiydi ama dün görünce kötü oldum
Kafan karışmış gördüğüm kadarıyla konuşmaya ihtiyacın var mı?
olurrr yaz bana
Gizlisin nasıl yazabilirim?
doğru diyon ismim hrnnn12
Takip etseniz direk daha kolay olmaz mı
Hayatına devam et görmezden gel gözden ırak gönülden ırak zamanla unutulur
gözden ırak değil işte aynı üniversiteye gideceğiz ister istemez karşılaşacağız
Aynı apartmanda bile otursan yapabilirsin o yokmuş gibi davran hesaplarına bakma karşılaşınca gözün Bile takip etmesin zamanla azalır biter