Herkes doğru insan diye ortalıkta geziniyor da o kişiyi nerden nasıl tanıyacağız biz? Taktik falan var mı ya da zamanla mı anlıyoruz? Mesela ben anlamam 🙄

Herkes doğru insan diye ortalıkta geziniyor da o kişiyi nerden nasıl tanıyacağız biz? Taktik falan var mı ya da zamanla mı anlıyoruz? Mesela ben anlamam 🙄

Hayır maalesef bulamadım. zaten aradığımdan da değil aramıyorum. çok uzun zaman önce aşka inanmayı bıraktım zaten. doğru insan olduğunu da zaten birbirimizi mutlu etmekten anlaşmaktan ve sevgiden anlardım. insan sevdiğini üzmüyor mutlu ediyorsa ve birbirleri ile mutlularsa doğru kişi odur zaten. ama günümüzde aşkı sevgiyi bilen kimse de yok gibi. çünkü çıkarcı ve samimiyetsiz geliyorlar.
Sanırım bulup evlenip çocuk yapıp çocukları evlendirip ondan sonra nine dede olup elimize bastonları alıp el ele yürüyüşe çıktığımız zaman aşkıımmmm sen doğru kişiymişsin diyeceğim 😄🤭
Cevap
4Cevap
Şimdi doğru insan demek mantıklı değil. Bazen karşındakini insanı seneler geçse bile tanımıyor insan.
Doğru insan benim kendimi bulmam lazim seri shdhs
Herkes doğru insanı arıyor bekliyor ama kimse ben gerçekten ne kadar doğru insanım demiyor...
Bulamadım, ama henüz aramıyorum da zaten :D
Doğru insan diye bir şey yok.
Yok sincap
Hayır henüz evlenmedim
Yaş 21 daha bulamadık
bulmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?